Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 NAHA BET BALAAA!!!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: NAHA BET BALAAA!!!!!   4/4/2009, 12:48

Lamun urang enggeus kaWIN
WINcik hiji-hiJI
JImat urang rarangken tihaREUP
REUP peuting si nyai saRE
REk kumaha uRANG
RANGkul cing tarapTI
TInggal rarayNA
NAha bet eMUT
MUTiara na katemBONG
BONGkok lalaunan bari antelkeun si baDU
DUdut tali kuTANG
TANGkeup kana suSU
SUaikeun sampingNA
NAHA BET BALAAAA......!!!!!!! teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   7/4/2009, 09:01

kasaha eta????
mangkaning fan anyar kawin... ngagoler ahk ngagoler ahk

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
adipati77



Jumlah posting : 1
Registration date : 23.10.09

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   23/10/2009, 13:01

Puisi Jorang ieu mah... dina wawayang si cepot aya.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ewoh
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 4
Age : 31
Lokasi : sukabumi
Job/hobbies : tukang nyeukeul janji...
Registration date : 01.04.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   1/4/2010, 21:46

nyaeta nu bala- bala sok di teang teh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anjar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Age : 23
Lokasi : garut
Job/hobbies : skulla
Registration date : 01.04.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   3/4/2010, 19:15

jhahahhahahahahahahha


Parasea



tonxxx hareurey
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rahmat taupik
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 3
Age : 33
Lokasi : cimahi
Job/hobbies : maen
Registration date : 03.04.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   3/4/2010, 23:01

hideep hidep naha bet balaaaa?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Iwa Freeatna



Jumlah posting : 1
Registration date : 04.05.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   4/5/2010, 04:13

Teu Dibabad Jiga Namah Tadina Rusuh....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   4/5/2010, 18:31

hade hade . . . .
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwank surapraja
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 06.05.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   6/5/2010, 17:41

ngringan aahh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang alam tea
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 5
Age : 32
Lokasi : soreang
Job/hobbies : naon bae
id YM : mangalamtea@yahoo.co.id
Registration date : 28.05.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   30/5/2010, 21:58

teu ngartos ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bulukusut
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 2
Age : 31
Lokasi : Bogor
Job/hobbies : ngacapruk
Humor : asal bisa seuri ue lah..hehe
id YM : denysetia_wan
Registration date : 19.07.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   19/7/2010, 10:58

sok sanajan bala, bela'an di suai-suai.... yeee teu keuna
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://puisi-hati.co.cc
dekah



Jumlah posting : 1
Registration date : 26.07.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   26/7/2010, 11:29

oooh... heueuh2... dekah pernah ngadenge dina bobodoran cepot.. judulna cepot cawokah... bener teu..??
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
riddasufyan



Jumlah posting : 1
Registration date : 19.11.10

PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   19/11/2010, 07:24

keun siah aya nu anyar kawin tah...hihiihi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: NAHA BET BALAAA!!!!!   Today at 23:16

Kembali Ke Atas Go down
 
NAHA BET BALAAA!!!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: