Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Ajg Stn Naha ieuteh

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Ajg Stn Naha ieuteh   19/11/2008, 16:10

Ajg teh stn bb tai hayam....naha jalan dibandung euweuh nu balegh??ngadon ngarusak velg urang wae....
cing atuh nya mu tea mah..jalan di terusan kircon teh dihadean...beton sakalian....goblin dasar....jeung loba cileuncang deui usum kiwarimah.....teu alegh pisan...urang nepi kabeak 2 eta velg........

setaaaaa.......n



*punten nya nuju emosi*

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   19/11/2008, 16:16

Si Denok wrote:
Ajg teh stn bb tai hayam....naha jalan dibandung euweuh nu balegh??ngadon ngarusak velg urang wae....
cing atuh nya mu tea mah..jalan di terusan kircon teh dihadean...beton sakalian....goblin dasar....jeung loba cileuncang deui usum kiwarimah.....teu alegh pisan...urang nepi kabeak 2 eta velg........

setaaaaa.......n



*punten nya nuju emosi*

wew...
beak teh didaharan ato kmh tah??

matak velg tong didaharan ngagoler ahk ngagoler ahk


tpi bner oge, kuduna pmarentah teh mikiran sarana umu d bdg..
meh garenah kanggo urg na ge..

tul ga cun ahk cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   19/11/2008, 16:54

jalan dibandung mah eweuh nu beres....geus mah sempit....drainase goreng...jalan goreng...citarum caah wae....
ah...stress......

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: teruskeun jalan" na   24/11/2008, 18:12

tong neupi ka nggeusan nya jalan" na
keun wae lah pelk beunceunur ge

sugan weh ngke dijalan manggihan aww nu aya digigir ieu,,
ingeut mun manggihan tong di toel komo deui di bawa balik,,,

just call me,,,
biaya menerkeun pelk mah ngke ditanggung ku si sadoetz,,,

:<:-P:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   25/11/2008, 11:35

reuwas reuwas reuwas reuwas ajiggg men ngaku2 eta poto satehhh.... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

nok ganti ban na make band setumm... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   25/11/2008, 12:58

cek badeur mah tong nyalahkeun jalan kusabab teu nyaho naun2 jalan mah,salahkeun mah velgna naha beut teu kuat ka jalan nu sakitu bututna ngagoler ahk

tinggali gambar badeur eta jalan sakitu alusna geuning teu kunaon2 eta velg teh :lol:
nu penting mah patuhi weh rambu2 mitoha ngarah diijinan kawin ngagoler ahk teu nyambung.

Bae lah ngarah ci denok emosina leungit ku lieur maca ieu ngagoler ahk

kahade mun ngajalankeun kendaraan teh duih tong kekebutan digeleng komo ngebutkeun kasur jeung sepre mah ngebul cerewed ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   25/11/2008, 13:56

Timen wrote:
tong neupi ka nggeusan nya jalan" na
keun wae lah pelk beunceunur ge

sugan weh ngke dijalan manggihan aww nu aya digigir ieu,,
ingeut mun manggihan tong di toel komo deui di bawa balik,,,

just call me,,,
biaya menerkeun pelk mah ngke ditanggung ku si sadoetz,,,

torotooootttt...

geuleuh ih geuleuh ih plok ka uing wae sa teh men... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

apa salah ku padamu men..

tah di balikeun dui si awina ku uing mah ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   2/12/2008, 17:18

Naha jadi pindah ka thread musik nya???

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   2/12/2008, 17:29

Padahal eta jalan teh mun loba cai na mending di pelakkan lele, mun garing tapi taneuh na rada alsu pelakkan sampe, khan aman, bae we da sayah mah ngen boga helikopter jadi teu butuh jalan raya, benr teu......lanjut ah...urang rek mesen cendol heula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ajg Stn Naha ieuteh   Today at 09:23

Kembali Ke Atas Go down
 
Ajg Stn Naha ieuteh
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: