Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   17/1/2009, 06:59

hariwang MUMPUNG WEH SASAHA EK CERIK AKH

ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   17/1/2009, 08:18

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
waaaaaaaaa...... sana ceurik nya jangan disini....

ngga deng bercanda.... oh merahnya pipimu

hidup memang keras kawan,,,,
mun cicing wae moal kabere..
mun teu kabere meuning cicing weh...
teuing ahk naon we
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   19/1/2009, 08:46

wah men sebangsa jeung senasib jeung nyaneh eta teh men ngagoler ahk
tapi timen mah tos teu aneh nyak di tolak teh ngagoler ahk
matak bakat tuing lieur di tolak ka aww, jadi weh ayeuna mah ka ci awie nyak men ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   19/1/2009, 16:19

di tolak wae ku awewe mah gampang ......geus weh eureun jadi lalaki... teuing ahk naon we gitu aja kok repot.... lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   19/1/2009, 16:43

Saha nu nolak UU c vica lin... kalem ulah ceurik jiga budak leutik teuing lah, sok bebeja kadieu ke ku wing urang mandian di tujuh muara terahir mandina di tengah laut.. sok datang we kadieu yeuh telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   19/1/2009, 18:27

jiaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh.......anfuk ngagoler ahk jurig kmna nya waduuhh nendar" naha ceurik atuh hey bunga mawar ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   19/1/2009, 22:30

burileung permak beungeut heula mun embung di tolak mah hey hey ngagoler ahk alien kabueeeeeeeerr lumpat ah da teu wawu=))
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   20/1/2009, 14:49

meungpeun sabar sob di balik semua ini pasti ada HIKMAH yang terkuak dari kejadian ini meungpeun

jadi,,,lain PELET nu teu mempan tapi JOMBLO nu kuat km mah meungpeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   22/1/2009, 10:36

ngodek tai irung sabar we atuh...
sugan taun 2015 aya nu narima....
amien...

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   24/1/2009, 23:53

fann beuh atuh iraha uink ngasaan malem pertamana ai taun 2015 makh Parasea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   25/1/2009, 15:39

atu iraha payu na ai jadi jurig wae maaahhhh..cobi gura tancebkeun paku kana ubun2 ameh jadi jalmi dui ngagoler ahk

enke upami atos ditanceubkeun pakuna wawartosnya..ieu didieu da atos aya anu ngantosan embe wang jodokeun ngodek tai irung .....

jep jep jep jep tong nangis wae enke gura muntah kasepna ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   26/1/2009, 09:27

kunaon nya ieu teh burileung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........   Today at 23:04

Kembali Ke Atas Go down
 
NAHA AWEWE NOLAK UINK WAE NYA...........
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» KUMPUL TERUS POTO2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: