Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 naha kudu ditembak??

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: naha kudu ditembak??   7/11/2008, 17:03

ningali amrozi dkk rek d hukum mati,,
mni asa watir teh,,
sok ngabayangkeun posisi sorangan mun jd maranehanana...

ngeunaan hukuman atawa eksekusi mati tea,
naha nya d indonesia hukum mati teh di tembak mati :?: :?: :?:

pdhl cnah indonesia negara islam,
naha hukuman mati na lin di pancung nu sesuai dgn hukum islam :?: :?: :?:

atawa aya nu boga ide tentang cara eksekusi hukuman mati :?: :?: :?:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: iiihhhhh   8/11/2008, 06:27

huuh tah (aduh rada beurat uy ayeunamah topikna)
tapi da judulna ge geus hukuman mati, jadi pasti nu ngajieun hukuman pasti neangan cara nu pang ampuhna.
tah lamun ngomongkeun cara hukum mati di nagara urang, teuing nurutan saha tah. nurutan belanda kitu? pedah baheula manehna lila cicing di indonesia. dina sejarah na mah khan macem2 eta jenis hukuman mati teh, aya nu di pancung, rajam, nu di setrum, aya oge nu di gantung (ngan can aya nu di eleketek nepika maot mah). ngan kalakumaha oge carana, angger we hukuman mati mah matak pikanyerieun (nya heueuh atuh)....elmuna can tepika dieu uy..

nuhun ah

tah ti kula mah kieu...kesalahan naon wae nu pantes make cara hukuman mati jang bayarna?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   8/11/2008, 18:42

hu uh uy,

nt bner,

intina mah dihukum mati nyeuri jeung maot we nya..

ceuk simkuring mah,
nu pantes d hukum mati mah nu maok hayam..


maok hayamna bari ngabunuh saratus jalma lol! lol!


tapi selama msh bisa lewat kompromi mah,
ceuk simkuring hukuman mati teu kudu dilaksanakeun..

bner teu?? :bounce: :bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   8/11/2008, 20:17

ngiluan ahh.....lain ari eta algojona dibayar baraha nya...???cukup teu jeung di tanggung jawabkeun ka nu Boga awakna...kusabab ngagunting umur nepi kakituna...nu sa ukur pimpinan atawa nu sau kur algojo ge...meni kudu di ingetan ku urang urang nu teu boga pangarti dina hukum ieu teh... :suspect:
amrozy deuk dihukum mati...?? affraid
mudah mudahan we sagala rupi jailna amrozy jeung urang sakabehna
bisa di bawa jadi alus ka hareupna...
cheers amiiiinnn....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   15/11/2008, 22:45

asa teu tega ninggal na ge eta amrozi teh sedih uy... sedih uy...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: amrozy   19/11/2008, 04:45

hag siah da geus geuningan di tembak na ge, ngan urang mah teu ngarti kana pemberitaan nu nyebutkeun yen "amrozy cs ditembak dengan mata terbuka", na jero hate teh sim kula nanya lainna di tembak na ku senapan nu aya peluruan. geuleuh ih oh merahnya pipimu sare ahk :tongue: burileung ....kakakakak garing kacida alabatan ti kurupuk. huuh sok atuh bral geura miang amrozy dkk, tah di ditumah maha adil da rek kumaha kumaha ge, ngan kade boh ka surga boh ka naraka ulah ngabom deui....atawa iseng neror tina sms, rek kumaha kajadian na lamun warga surga lalumpatan ngosongkeun surga..... :sunny: dua senjata ajigh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   19/11/2008, 08:15

ngagoler ahk siap kang odonk...

bner oge nya,,
upammi kabaiasaan amrozi nga bom kacandak k surga,,
kalabur pnghuni surgana bisa2...

so, ad ato ga hukuman mati tersebut..

stay damai ahkkkk n lovely...

luv u all bibeh.. metall
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   19/11/2008, 16:03

mun teu salahmah desember engke rek aya deui nu dihukum mati....
mun saur abdi mah...hukuman mati anu rada "indah"...disetrum....tong ditembak, mun disetrum mah dijamin apdol

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   3/12/2008, 14:15

Amrozi dkk.....
Oh.....

Tah ayeuna jang para koruptor....Satuju teu lamun kudu di hukum paeh.....
Tong di tembak..ngeunah teuing...di keleketek ku warga sa indonesia nepi ka paeh.....
Pusing tu da..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   3/12/2008, 15:25

waduuhh hukuman mati??? tembak mati hariwang

antara setuju ga setuju ... tembak mati?? hariwang sebenrnya sih kalo yang ngomong kata hati sama moral manusia ga setuju...tiap orang punya hak asasi manusia dmn hukum apapun ga bisa ngelawannya...apalagi Hak untuk hidup..hukuman mati sebenrnya dengan cara apapun dah melanggar HAM..tapi kalo udah hukum yang bicara mah beda lagi...indonesia negara hukum...tapi hukumnya setengah" ga pernah punya konsistesi hukum...wakakakak... tapi kalo diliat dari sisi korban mah..ya setuju ajah amrozi di hukum mati....tiap perbuatan harus di pertanggungjawabkan...walaupun cara menghukumnya harus melanggar hak dia untuk hidup..tapi namnya juga negara hukum... ngahuleng mau debat kaya gimna juga hukum yang berbicara.. meungpeun

tapi pe sekarang ga cuma di indonesia aja yang masih perdebatkan hukuman mati...negara berbasis agama pun masih antara setuju dan ga setuju... ngahuleng

ya appapun hukumannya amrozi dkk telah di alam baka hariwang selamat menempuh hidup baru buat amrozi dkk metall ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   3/12/2008, 19:55

puguh da rek nikah vica ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

nya bener lah...
tpi apapun alesannya, abi mah tetep teu satuju hukuman mati..

kaarena cuma tuhan yg bisa nentuin hidup ato mati seseorang..

peace lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   6/12/2008, 12:26

Nu puguh mah....
HIDUP PERSIB..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   26/12/2008, 08:46

deot ari tembak mati mah khan nurutan keur jaman penjajahan, Belanda khan hukuman matina di tembak ditembak cia
mun di jajahna ku Arab mah ti heula hukuman matina bisa jadi di pancung lain di tembak dui ciat cait set
untung lain amrozi nu ngajajah indonesia teh, lamun nu ngajajahna Amrozy cs aya bahan humuman mati di indonesia di Boom sok siah
Denok mah ciga sadam husein bae,hukumanna di setrum ke buukna ciga vokalis nidji atuh afro ngagoler ahk ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: naha kudu ditembak??   Today at 23:02

Kembali Ke Atas Go down
 
naha kudu ditembak??
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ternyata harga parts N250 lebih mahal dari motor 250 lainnya, KMI kudu lebih bijak nih
» Braket Steering Damper KTC - HyperPro dan sejenisnya untuk ninja 250

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Politik-
Navigasi: