Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   20/1/2009, 14:54

aduh BRADER tulung,,,tulung,,,tulung,,.................................. sieun ahk
hayang ka AWW ngan umurna 24 tahu mangkana urg karage 19 sieun ahk tapi suka sama suka brader.... sieun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   21/1/2009, 09:33

suka sama suka mah embat weh danul, engke nyaneh nu diajarkeun ku awwna awewe geulis bari ba
tinggal cicing weh nyaneh mah
ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   22/1/2009, 12:43

aa badeur gitu igh... awewe geulis bari ba

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   23/1/2009, 10:12

meungpeun teh fany .....jadi TENGSIN eum meungpeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   23/1/2009, 10:37

Abong keneh teu di warah eta papangkah meuni culudur kitu hayang kakolot ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
warah atuh semur eta papangkah teh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   24/1/2009, 16:06

meungpeun ukur bisa memepeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   24/1/2009, 18:11

bener siah semur eta ceuk si baduer.........eta pangalama urang.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......   Today at 09:21

Kembali Ke Atas Go down
 
Papangkah AINK hayang ka nu leuwih kolot 5 TAHUN.......
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Ramalan Dunia Dari Tahun 2010 Sampai 5079
» WTS Honda Tiger tahun 2008 (butuh uang) harga miring
» Special promo sampai akhir tahun!!!!! NEW SHOP in JAKARTA.
» WTS: Ninja R 150 L tahun 2008 - Maret, Cekidot , Gan!!
» Ninja 250 FuLL Modif tahun 2010 akhir

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: