Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ulah kamalinaan....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ulah kamalinaan....   6/11/2008, 14:08

ulah hereuy wae komo kamalinaan mah,sok gra pikiran pibatureun hirup bisi kaburu teu hurip.. utung oge sarua we jeung anu lian babalagonjakan bari ulak ilik,sugan jeung sugan aya anu daeuken di jieun pibatureun hirup, di lembur di dapur nepika di luhuireun kasur hehehehe... katingali huntu ulah salah nyak utung asli can boga pamajikan bisi aya anu rek daftar sok dia ntosan didieu,atuh bilih aya anu ngantosan wae di bumina alim kaditu kadieu ,kintunkeun we id Ym sareung emailna. teu ku utung atuh ka saha we cocokna nyak, da seer anu toas kaduh putra oge masih keneh milarian istri hehehehe.. sok urg ngawitan ngisi forum b9 pan raos tiasa riung mungpulung sanaos sanes sareung batur sa lembur oge, di antos anu bade ngiring aub ku utung saparakanca..
sakitu wae heula , wasallamm ...katingali huntu :santa:
:bball:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   6/11/2008, 14:25

huuuh tah. tapi bedakeun antara neangan kabogoh jeung neangan jodo. da jodo mah geus aya, ngan can kapanggih (ceuk sayah eta ge nu hudang sare).... kade mun promosikeun diri tong kaleuleuwihan, saayana we bisi matak kaduhung ka batur na. Ke Lalaki ngadon ngaku awewe :lol: ..... betul tidak anak2. nu tos laku mah teu kedah kadieu ah, kecuali nu tos laku tapi gaduh adi ipar awewe, promosikeun didieu ..... kakakka

mangga lajengkeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Rangga leopatra
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kumaha aink   6/11/2008, 14:36

kalo menurut urang mah jodoh itu kudu dicari eta ge mun aya duit, mun euweuh mah mending bobo we diimah neangan jodoh na mimpi.., mimpi kali yeee. Ari kabogoh jeung jodoh naun bedana nya' ?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re : ulah kamallinaan   6/11/2008, 15:29

Quote :
ulah hereuy wae komo kamalinaan mah,sok gra pikiran pibatureun hirup bisi kaburu teu hurip.. utung oge sarua we jeung anu lian babalagonjakan bari ulak ilik,sugan jeung sugan aya anu daeuken di jieun pibatureun hirup, di lembur di dapur nepika di luhuireun kasur hehehehe... katingali huntu ulah salah nyak utung asli can boga pamajikan bisi aya anu rek daftar sok dia ntosan didieu,atuh bilih aya anu ngantosan wae di bumina alim kaditu kadieu ,kintunkeun we id Ym sareung emailna. teu ku utung atuh ka saha we cocokna nyak, da seer anu toas kaduh putra oge masih keneh milarian istri hehehehe.. sok urg ngawitan ngisi forum b9 pan raos tiasa riung mungpulung sanaos sanes sareung batur sa lembur oge, di antos anu bade ngiring aub ku utung saparakanca..
sakitu wae heula , wasallamm ... katingali huntu :santa: :bball: l

dimana mana ge ari ujang utung mah pasti na ge jodona jeung utung deui ...cikan enkelah urang bantuan pilari neng utungna sugan we atuh ............

lol! lol! lol! lol! :lol:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   6/11/2008, 23:01

ngorehan we gera tung,,
sugan kapanggih jodohna,,
urg ge kamari ngorehan celengan, manggihan duit gope,,
lumayan kan 8) ..

tah sugan we dengan cara ngorehan, bisa ketemu jodoh..
ngiorehan naun we nu bsa di koreh..

-selamat mencoba- lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   8/11/2008, 00:59

jadi program kerja ayeunateh neangan jodo tur dikoreh koreh kusaha we etamah nya...
:face: deuk nu baeud deuk nu kitu deuk nu kieu ge....
salian ti neangan jodo ge aya geuningan nu nareangan batur ungkul...lain saurang dua urang meureun baroga babaturan anyar nu pageuyah geuyah di room mah...na geuningan pas kopdar jadi silih asih silih asah silih muntang kana pager....
sok we teraskeun kunu sanes yeu geus teu nyarambung ngetikna... lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Moch.Ganyonk
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 8
Age : 32
Lokasi : Banjaran - Tegallega "PP" Via Tol
Job/hobbies : no comment
Humor : no comment
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re-Ulah Kamalinaan   11/11/2008, 00:11

______
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ganybroken.co.cc
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   19/11/2008, 05:13

Sateuacana sim kuring ngunken hapunten ka utung :rendeer: ulah kamalinaan teh model kumaha cek sepuh oge tampi anu tos aya ulah ngarawu ku siku affraid da utungmah di tinggal ku aa tos kekengengan anu pas...anu setia ...anu nyaah anu....anu....pokonamah

Matak cep utung ulah kamalinaan nya tampi anu tos aya ku aa di dukung di tukang nya loba gaya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   6/12/2008, 19:27

tuh nya mtak'na ulah kamalinaan,liur we jadina aina ge utung ge... ciloko coloko ieu mh saris akh,kimaha
tuh nyak.... sok siah
aduhh gedebug aduhh gedebug ngalalana deui akh saris ogut mh pidoana we'nyak... ngadu'a ngadu'a ngadu'a
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   12/12/2008, 13:23

adugh lieur bahasana... maklum fan mah teu sakola... SD oge DO.. budak males budak males beubeuk kadinya heuheueheuue jier dasar pinter uy setaaaaaann koplok..

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   12/12/2008, 14:22

hade tung pamadegan teh............. kaclak-kiclik we ah

kumaha mun neang bareng jung uink tung kaclak-kiclik we ah

silih asaan bareng nya kaclak-kiclik we ah



awewe geulis bari ba erek tung nu kieu

ngawoko ahk udud bako akh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   12/12/2008, 14:24

yeee teu keuna kang ulig

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   12/12/2008, 14:53

doetz ngorehan mah ciga hayam sateh ngagoler ahk

geus putus weh ngomong nyegak, keur bobogohan namah nyegik weh nu aya ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   12/12/2008, 15:10

ci_Badeur wrote:
doetz ngorehan mah ciga hayam sateh ngagoler ahk

geus putus weh ngomong nyegak, keur bobogohan namah nyegik weh nu aya ngagoler ahk

jiew pundung pundung

tong bahas putus plok ngabaung ngabaung

bisi di bom sok siah

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   12/12/2008, 15:57

lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   13/12/2008, 10:02

naona nu ulah kamalinaan teh mikir hula geus kamalinaan ge ni hese komo mun kaleum ngagoler ahk geus moal kawin mereun gus ngagoler ahk budak males geus meningan ngajar ka khusu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: ulah kamalinaan....   Today at 09:20

Kembali Ke Atas Go down
 
ulah kamalinaan....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» SIKAP AROGANSI DI JALAN!! (tolong yg suka touring di baca ya)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: