Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nyi mojang....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: nyi mojang....   10/12/2008, 10:59

duh nyi mojang........nyi mojang si rambut panjang......
anu di pikameumeut ku akang......nyi mojang asal cikajang...
ragrag cinta .....nyi mojang....
mojang nu lenjang......mun pendak teu weleh ngangkang....
sakapepeung hoyong di terjang......ku pedang akang nu panjang...
nyai.......iraha atuh?.....
iraha urang patepang......ngalepas rasa kasono....
tuh tingali...pasawahan....gunung.....nu jadi saksi
waktos urang silih ngalepas kasono...
hiliwir .....tai garing.....nu aya dina galengan sawah...
jadi panyedep cinta urang duaan !!!

Ere ere daun pare......
babadotan tina kai.....
Awewe hayang di e*e ( teu wasa ahh ngagoler ahk )....
di ledot na rungkun awi....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nyi mojang....   10/12/2008, 13:27

ALAHHHHHHHHH GEUS MOAL SALAH ARI JELEMA HOMOSEK MAH ( MMK SEKEN ) PATI WE CARITANA TEH MASALAH SEKITAR SELANGKANGAN WAE (EWEAN) ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nyi mojang....   10/12/2008, 14:00

maklum ges kolot gum, biasana sok mulai puber dai teu kaop ningali awewe geulis bari ba sok langsung hayang heup ah sayaaaaaaannng...... sayaaaaaaannng...... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: kolot kalapa ..............   11/12/2008, 10:03

ker puber merenan .........wajar lah puber ka 2 kali na........

matak mun ningali anu cerah-cerah atawa anu herang-herang......

adina si boeungsu mah sok ngajeng........

komo deui anu gedemol nemplok mah.......

sok hoyong geura ngarosan we........


lumpat ulah make husu
kuceplak mamwa sereh
ulah percaya ka si bungsoe
nu nikmat mah perawan keneh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


mawa motorl ka kota kembang
awas di tewak pulisi
aya mojang anu herang
cik atuh alungkeun hiji ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jamenol
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 11
Registration date : 09.07.10

PostSubyek: Re: nyi mojang....   11/7/2010, 02:51

kirang lucah achhhhhhhhhhhhhh........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nyi mojang....   Today at 23:35

Kembali Ke Atas Go down
 
nyi mojang....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: