Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 UUD FORUM BDG9 Tahun 2008

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   5/11/2008, 16:02

Aturan diforum ini gak ketat2 amat kok katingali huntu yang penting sopan, BEBAS TAPI SOPAN dan sekiranya ada thread yang kurang layak akan di hapus, mohon di perhatikan untuk seluruh member apabila membuat suatu topik supaya di tempatkan pada kategori yang sesuai dengan topik yang akan dibuat afro dan juga dharapkan untuk aktip dalam baik dalam membuat topik (thread) dan dalam membalas topik

ok.. enjoy donk ah


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   16/11/2008, 12:27

setubuh sayah ge 8) 8)


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: assalamualaikum   16/11/2008, 19:07

punteh ngiring nyerat sa alit


muhun mangga juragan upami kersa eta oge bgetikna

mun nuju teu raraos panangan wios nya lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: UUD forum bandung9   19/11/2008, 00:31

bersetubuh oge lah wakakakaka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: UUD forum bandung9   19/11/2008, 00:35

ulah ketat2 teuing euy bisi aya anu rada berbau porno ulah di delet da eta mah karesep si otong. ke lamun di delet mah si otong moal betaheun teu kawas dina www.redtube.com wakakakakakkak
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   19/11/2008, 08:15

huuh kumaha maraneh we rek saling tampol oge teu nanaon, didieu mah moal aya sistem eksekusi.. tapi mun bisa kudu sasuai katgeri we nya admin berkuasa admin berkuasa
soklah bisi rek torereng turaring jurig metal mangggaaaaaaaaaaaaaa...



nguntuy leungeun nguntuy leungeun joged bari abok joged bari abok pa untuy-untuy pa untuy-untuy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: tok tok   19/11/2008, 18:09

lila ngomong keun pribadi, geus ngaler ngidul ngomongkeun batur, kakarak weh kula mah maca geuning aya UUD na ieu forum teh...wakakakakak. huuh sok atuh lah pasti didieu mah bebas tapi free...asal ualh nu porno-porno we komo mun sorangan mah teu beja2, kecuali ngajakan batur. sip di lanjut juragan ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   21/11/2008, 09:11

Kang bilih salah ngetik mah panginten salah curuk nya ngagoler ahk
janten hampura weh bilih aya kalepatan kutak ketik mah heheotan salahkeun weh curuk nyak metall


[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 24/12/2008, 09:27, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
reungit.kebon_b9
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 19
Lokasi : Di rumah, tidur, sendiri...
Job/hobbies : Baca buku sekarang mah...
Humor : Saya paling suka kalo kentut di celana, tidak pernah terlewatkan.
Registration date : 27.11.08

PostSubyek: nambih pesan kritik...   27/11/2008, 21:51

mun bisa mah , nu aya nu rada ngaco ge tong didelete we (selama orang yang bersangkutan setuju untuk tidak di delete dan masih ada dan dikenal), intina sih urang mah hayang di bandung9 teh

1. euweuh batasan tertulis dan sanksi langsung yang membatasi gerak dan ide setiap member... biarlah member sendiri yang menimbang batasan apa yang layak dan tidak layak.

2. di roomna bebas dari spam, BOTscript, flooding, dan yang nge-kick nge-kick an.. pokoknya budayakan anti kick. Nu kudu di kick mah ID ID BOTscript nu nawarkeun cam.. tah eta karek di bantay.. jeung nu sok ngaflooding, atau sok sok mersihan room.

3. Di bagian pengumuman, tah ieu yeuh.. kudu aya nu ngolah topik na... bisa ci abah, kang opi, AL, atau yang laen na...

4. Mun emang aya nu rek didelete (baik itu pesan atau keanggotaan),usahakan di bikin topik terlebih dahulu, dan biarkan sang terdakwa membela diri secara non verbal di forum.

5. ah geus ah cape.. pokona mah kitu we... =))

sign,
bungahbungahbungah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   28/11/2008, 10:13

reungit.kebon_b9 wrote:
mun bisa mah , nu aya nu rada ngaco ge tong didelete we (selama orang yang bersangkutan setuju untuk tidak di delete dan masih ada dan dikenal), intina sih urang mah hayang di bandung9 teh

1. euweuh batasan tertulis dan sanksi langsung yang membatasi gerak dan ide setiap member... biarlah member sendiri yang menimbang batasan apa yang layak dan tidak layak.

2. di roomna bebas dari spam, BOTscript, flooding, dan yang nge-kick nge-kick an.. pokoknya budayakan anti kick. Nu kudu di kick mah ID ID BOTscript nu nawarkeun cam.. tah eta karek di bantay.. jeung nu sok ngaflooding, atau sok sok mersihan room.

3. Di bagian pengumuman, tah ieu yeuh.. kudu aya nu ngolah topik na... bisa ci abah, kang opi, AL, atau yang laen na...

4. Mun emang aya nu rek didelete (baik itu pesan atau keanggotaan),usahakan di bikin topik terlebih dahulu, dan biarkan sang terdakwa membela diri secara non verbal di forum.

5. ah geus ah cape.. pokona mah kitu we... =))

sign,
bungahbungahbungah


euh ieu mah loba poin-poin uy saking ku loba poin tungtungna mah poin ka 5 cape cunah ngagoler ahk ngagoler ahk

poin ka hiji.... di ieu forum teu aya batasan kanggo member, rek kumaha2 oge heg teh teuing eta mah tergantung ka diri member masing2

poin kadua.... room bebas dari segala mara bahaya eta pisan anu ku sararea di piharep, sok urang jaga ku sadayana kumaha carana sangkan room bebas polusi, mun aya nu ngaco bari teu bisa di bere peringatan eta mah terserah, bisi rek di bantai sok we, atawa bisi rek di wadaman heg teh teuing...

poin ka tilu.... sim kuring upami di sebat mah sebagai admin.. mung dina perkawis kanggo kamajeungan ieu forum sim kuring moal rek ngamonopoli keadaan, bilih aya salahsawiosna aya anu bade ngiring ngelola ieu forum mangga dihaturanan pisan (pintu surga terbuka lebar untuk orang yang bertaqwa)

pon ka opat.... didieu moal aya sistem eksekusi baik penghapusan topik apalagi eksekusi member (jiga amroji wae) Insya Allah moal aya eksekusi

poin kalima..... geus ahk cape...



admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   2/12/2008, 17:59

rumasa di lembur batur hehehe

rarasa keun di lembur sorangan nya tapi kudu tetep sopan euy!!!

abdi mah mung bade ngiring ngaramekeun da rumaos cinta jadi urang sunda teh moal rek di jual najan aya nu nawar minus 500 juta oge hehehehe

sok cing sopan lah tong ngerakeun urang sunda maenya gelut jeung dulur sorangan era sakali deui era...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   3/12/2008, 08:01

kangikin wrote:
rumasa di lembur batur hehehe

rarasa keun di lembur sorangan nya tapi kudu tetep sopan euy!!!

abdi mah mung bade ngiring ngaramekeun da rumaos cinta jadi urang sunda teh moal rek di jual najan aya nu nawar minus 500 juta oge hehehehe

sok cing sopan lah tong ngerakeun urang sunda maenya gelut jeung dulur sorangan era sakali deui era...


Sami kang ikin simkuring oge dilembur batur, malihan mah langkung jauh deui ti jakarta mah, jakarta mah masih cakeut atuh, numawi ngayakeun ieu forum teh kanggo ieu gunana.. ngumpulkeun baraya sunda anu dimana bae ayana...
urang sunda identik ku kasopanana, ramah tamah, justru eta nu kedah dijagi ku urang.. da leres pisan moal daek ngajual ieu sunda kasaha bae, barina ge saha nu rek meulina..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   24/12/2008, 09:33

badeur ge dikampung teu sombong ngodek tai irung
tapi sopan weh nganggo acuk heung lancingan ngawoko ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   6/2/2009, 22:17

beubeuk kadinya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   1/3/2009, 11:07

ke mun aya nu hajat undang undang urang nya katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   5/3/2009, 16:07

mang fanny ke hajat...

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: UUD FORUM BDG9 Tahun 2008   Today at 23:16

Kembali Ke Atas Go down
 
UUD FORUM BDG9 Tahun 2008
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS Honda Tiger tahun 2008 (butuh uang) harga miring
» WTS: Ninja R 150 L tahun 2008 - Maret, Cekidot , Gan!!
» Permisi gelar jualan Ninja 250 warna merah tahun 2008 lokasi Bandung
» wts ninin kesayangan warna putih merah tahun 2008 (SOLD)
» WTS Ninja 250 Tahun 2008 full modif (BOGOR)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: WILUJEUNG SUMPING :: UUD forum Sandung Salapan-
Navigasi: