Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 salah muntang

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: salah muntang   6/11/2008, 15:12

hiji poe si nini asih dek indit balanja ka pasar, si asep incuna kebeneran nyimpang sa acan indit gawe dek mikeun oleh oleh ti harut pamere calon mitoha si asep . :bball: hiji carita si asep nawaran si nini supaya sakalian indit ka pasar babarengan naek motor....

asep : nini bade angkat kamana ?
nini : nini rek ka pasar jang
asep : atuh bareng we jeung asep kana motor ni da arah tempat damel asep sa arah
nini : affraid kana motor
asep : muhun ni, naha kitu ni kunaun?
nini : teu nanaon jang, ngan nini kakarak we naik motor
Asep : hayu ni da moal nanaon muntang we cing pageuh

harita si nini anu geus siap2 bari mawa tas balanjaan isi rantang kosong ngingkig ka hareup, si nini teu poho nulakan imahna jeung pageurna. si asep geus nungguan di hareupeun pager bari geus ngagerung gerung motorna

asep : ni sok geura naek ?
nini : muhun jang kela ( bari jeung nyingsatkeun samping na anu weuteuh keneh)

harita si nini naek kana motor.......

asep : ni atos siap ni?
nini : muhun jang
asep : sok muntang cing pageuh ni
nini : oh enya muntang cing pageuhnya jang
asep : muhun ni. tos ni siap?
nini : siap jang

akhirna si asep nancap gas motorna rada tarik..................

gubbbbraggggggggggggkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
gubraaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk pranggg...prangggggg..pranggggg

si asep kalintang rewasna ngadangu sora aya anu ngagubrag... harita keneh si asep ngereunkeun motorna bari jeung ngalieuk ka tukang
Asep : astagfirullah al adzimmm niniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................affraid affraid
si asep buru2 malikeun motorna nyamperkeun si nini
Asep : ari nini ku naun... pan tadi ku asep di piwarang muntang cing pageuh
"si nini kadon cicing kadon ngusapan cangkeng na bari aduh aduhan .suku jeung leungeunna ge barared....
asep : naha atuh nini tadi muntang kana naon?
nini : tadi kan asep nitah nini muntang . nya nini teh muntang we kanu pager cing pageuh....
asep : beuuuu eta nini lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: salah muntang   27/11/2008, 14:52

wajar aja klo ci nini salah muntang, coz dya khan dah kolot ngagoler ahk gaya indonesiaan uy

Tapi viw mun ci asep nu salah muntang, kacida belegugna tah ci asep tajong


geus weh ganti ci asep nu salah muntangna ngarah jadi belegug ci asepna ngagoler ahk
maksa uy ci badeur
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: salah muntang   29/11/2008, 05:24

alah naha kana pager ....sanes kana tangkal cau..... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: salah muntang   23/12/2008, 10:23

asa apal carita teh...
mikir hula mikir hula

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: salah muntang   23/12/2008, 13:04

komo mun muntang na kana na**t asep mah bakal pageuh pisan geura oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: salah muntang   24/12/2008, 12:02

ronghok wrote:
komo mun muntang na kana na**t asep mah bakal pageuh pisan geura oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

satujuh laah sayah mah asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: salah muntang   7/2/2009, 15:29

ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung nini urang ciah....awas ciah jang.... Parasea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: salah muntang   Today at 03:37

Kembali Ke Atas Go down
 
salah muntang
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Salah Siapa?
» Global Warming itu pembodohan massal!
» Melayani Jasa Pembuatan Surat2......
» [WTS] Knalpot Yoshimura R-77 Carbon Full System untuk ZX-10R, Salah beli gan..
» kalau salah nambahin oli

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: