Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Nyeri hate

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Nyeri hate   31/12/2008, 09:39

wah badeur ka ondangan mantan nu sholeh meuni nyeri hate pisan da ngabaung ngabaung ngabaung
padahal pamolah badeur sorangan tiheula putusna teh putus cinta
Gara2 kapanggih ngadua putusna ge matak nyesel pisan mun inget kana eta kajadian teh sok hayang bunuh diri bunuh diri
Coba mun teu kapanggih mah, sampe ayeuna ge masih 2 cigana mah da ngagoler ahk
Di ITC kapanggihna ge bari bengeut oh merahnya pipimu pisan da loba nu narempokeun gara2 nu hiji mewek ngabaung bari neungeulan badeur sajajalan teh, tapi nu sholeh mah mung nyarios kieu "ke dibereskeun di bumi weh"
pas ka ondangan naha badeur nyeuri hate nya ninggali mantan kawin jeung batur? putus cinta
Padahal badeur mawa aww awewe geulis bari ba nu tiheula diduakeun jeung manehna hariwang


Sungguh menyedihkan dan Sakit hati bangeut ngabaung ngabaung Parasea



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Nyeri hate   3/1/2009, 02:02

tah matakan ka istri, ulah hayang bobogohan jeung pameget, jiga sayah tara bobgohan jeung pameget......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Nyeri hate   3/1/2009, 10:00

puask ciahk badeur,,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Nyeri hate   7/1/2009, 10:01

di gerean aya naun ieu menn... ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Nyeri hate   12/1/2009, 13:09

Naha atuh nyak beut nyeri hate ieu teh barudak? ngabaung
tadina salah badeur teh boga ieu prinsip bobogohan loba gaya
prinsip bobogohan badeur kieu "rek bobogohan jeung saha,nikah jeung saha, ulin jeung saha wae ge hok bae asal kawin jeung di parawanan ku badeur" ngagoler ahk
tapi naha nyak pas aww eta kawin jeung batur mah anggeur weh nyeuri hate putus cinta
bari kawinna mah geus jeung badeur(diparawanan) ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk

angger nyeuri hate ngabaung hayang bunuh diri bunuh diri
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Nyeri hate   12/1/2009, 13:29

ngodek tai irung
kadieu siah plok

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: salah saha   12/1/2009, 13:44

da nt mah salah...nu dibawa kaondangan teh lain awewenu hiji deui tapi monyet bikang kuduna,pasti nu nyeri hate teh bakal simanehna sok weh pikir...... lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Nyeri hate   Today at 05:06

Kembali Ke Atas Go down
 
Nyeri hate
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Chemonk modified.,., harga baru.,. Dijamin ok.,.,

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: