Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 abdi resep seni

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: abdi resep seni   19/11/2008, 19:35

sok atuh baraya meuni teu resep kanu kesenian sunda teh......pan engke urang2 sareng baraya oge mun nikah hoyong hajatan merenan.....di iringi ku kacapi suling sareng sajabana..........inget baheula keur budak miluan jadi umbul2........anu lain mah aya nu jadi lengser.......anu jadi merak.....kabeneran eta anu boga kesenian eta teh tatangga........di ajar goong.......kacapi.....suling....bonang.....sajabana poho deui lah....munrek hajatan uy.....hayang rame......aya lengser......degung......jaipong.......tah informasi ka abdi we nya...........

bilih hoyong aya dangdutan mangga.....aya lah......
di jamin moal kecewa.......


tah sakitu we baraya .........

ulah hilap kanu kesenian sunda mah........

angguran ge pajukeun...........

wassalam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   19/11/2008, 23:19

wah atuh kang farhan..
ngke mun abi tos nikah urg nyauran kang farhan we nya,,,

ngke insa Allah 20 taun dui kang...hehehe

rada tenang yeuh ari kieu mah,,
teu kedah cape2 milarian hiburan kanggo hajatan...

tiasa kirang kan kang farhan..
hehheheehehehe....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   20/11/2008, 18:23

Rek kawin jeung naon nungguan 20 taun deui?

lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   29/11/2008, 06:06

doetz. neangan weh komputer anu jenis kelamin na awewe. ngarah gampang ngurus na, nyeleweng saeutik tinggal di scan virus. huuh teu.....warisan gampang da ngan aya motherboard euweuh father board na mah...mun rek sare pepende make speaker rada alus... hayang pembaruan? upgrade. mun ngaco? install ulang, lamun ngeus bosen, ganti nu anyar....nu spek na leuwih alus huuh teu......(cik saya ngomong keun naun cing)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   1/12/2008, 03:47

sugantah farhan teh resep seni membelai istri weh hungkul....ari pek teh resep seni sunda geningan...beu....beu... lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   1/12/2008, 12:38

wah doetz 20 taun dui teu salah?

ke malah loba ka expose ciga Syeah Fuji gura ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   1/12/2008, 13:40

nuhun sadayana :[-O<: :[-O<: :[-O<: ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: teu salah   3/12/2008, 18:31

doetz sok ateh geura miang milarian cinta.......eweuh icon na uy.....

doetz sugan we to kekengengan mah Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk unggal poe...

ari lami keneh mah teu nanaon............kalem urangf nganterkeun maneh doetz...................tapi.......................tapi..............


ku doa......doa urang mah sakti kumaha we anti virus ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


ajigh ajigh ajigh burukeun bisi lumpat teh meuni lempoy bisi bebeja deui ka si admin:=)): ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Djajaka Soenda



Jumlah posting : 1
Registration date : 05.02.09

PostSubyek: Re: abdi resep seni   5/2/2009, 10:34

ka hatur urang sunda nu aya dialam dunya.
hayu urang babarengan Lestarikeun budaya bangsa sorangan ulah nepi ka ditingalkeun..
komo deui kangge generasi penerus bangsa ulah teuing ka pangaruhan budaya barat, bisi sasab/cilaka didunya cilaka diaherat.
sakali deui hayu urang Lestarikeun pikeun warisan jang anak incu urang sarerea.


Djajaka Soenda _ Bogor ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: abdi resep seni   6/2/2009, 14:03

waduh aya jajak soenda geuningan teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: abdi resep seni   6/2/2009, 14:39

uing pernah jadi tukang nyekel umbul2 waktu upacara adat,nu jaipong na gareulis ..tapi euweuh nu naksir ka uing aneh nya.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: abdi resep seni   Today at 23:02

Kembali Ke Atas Go down
 
abdi resep seni
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Seni Pahat Semangka Yang Menakjubkan
» IGO... seni menyerang, bertahan dan memperluas wilayah...
» Kematian Bruce Lee Yang Misterius
» CVL

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kasenian Sunda-
Navigasi: