Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» cara mengatasi pegal linu di bagian kaki
Yesterday at 14:23 by kuuljoger

» cara mengatasi radang usus 12 jari dengan cepat
21/10/2014, 14:05 by kuuljoger

» cara mengobati hepatitis kronis
11/10/2014, 11:19 by kuuljoger

» tips mengobati campak pada bayi
2/10/2014, 15:27 by kuuljoger

» cara mengobati campak pada anak bayi
2/10/2014, 15:26 by kuuljoger

» nepangkeun
8/9/2014, 09:01 by aeptea69

» Salam Manis
5/9/2014, 15:22 by kuuljoger

» Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng

» Nepangkeun
24/2/2014, 01:22 by gunsgaib

» nepangkeun
11/8/2013, 20:42 by umar habib

» new register
10/7/2013, 13:49 by ikin

» Kata2 kunci ker neangan pasword
17/4/2013, 05:37 by ade baonx

» kenalan duyu
19/3/2013, 14:48 by liliputih

» sampurasun
21/2/2013, 01:05 by agusheri

» Teko Halco Bunyi Berkualitas Diskon Khusus Akhir 2012
10/12/2012, 12:05 by oden

Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
October 2014
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 38 pada 26/1/2011, 20:02
Statistics
Total 2762 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah aeptea69

Total 4337 kiriman artikel dari user in 710 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner
Share | 
 

 Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda   8/11/2011, 19:57


Sangian/Rumpaka : Mang Koko
Laras : madenda
B A T I K

Samping Batik ngandung Wanda
Sinar na teu suda-suda
Di kampung-Kampung di kota
Nambah komara wanita
Sieup di teuteup mojang kiwari
Rincik di tilik kawanti-wanti
Lamban ngangdung pellet batik lereng bayonet
Matak bengong nu ngareret gejed milo

Robah jaman narekahan
Jadi mode, Kalakonan
Sawarna ning papakean
Tulis Batik di tumpalan
Mega mendungan batik Cirebon
Tulis nu asli motip kembangan
Setelan kabaya anu manis dangdosna
Nambah asri nu nganggona cahayaan

Batik corak nasional harga na teu pati mahal
Usahana pantrang gagal kiwari internasional
Batik nu narik buatan tasik, batik nu manis
Ngan ti ci amis batik los ngumbara
Gajleng ka amerika
Ngambah sakuliah dunia Tatalepa

Samping batik babar sawit,
Sari na moal rek leungit
Erok batik pake dangsa jorelat nambah cahaya
Keur panas poe ereng-erengan
Ngatur dangdosan keur papanasan
Rok batik sacewir, Tonggong leungeun buligir
Kapanasan rada nyengir, usum batik

Batik teu kateler-teler, kiwari jadi populer
Teu wungkul di Indonesia, tapi sakuliah dunia
Kameja koboy aya baturna
Kameja batik masieup kota
Piyama ku batik, sarung angel ku batik
Jubah jeung gardeng ku batik, Kabeh batik

Midang ginding make batik
Henteu ngan wungkul ti tasik
Tapi meni unggal kota
Pakean sagala bangsa
Sagala batik ceuyah di kota
Sumanget batik di mana-mana
Kimono kubatik mode show tina batik
Kulit sapatu ku batik
Kabeh batik



Terakhir diubah oleh kang yayat tanggal 10/11/2011, 23:14, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda   8/11/2011, 20:06



Sangian : H. Koko Koswara
Rumpaka : Nano S
Laras : Madenda

H I R U P

Geus di tebarkeun mustika hirup ti wiwit lahir
Geus di kocorkeun bayuning tresna, geusan panyaeur
Mangka jadi kuat ati, mangka tuwuh juuh asih
Eehh naratas jalan, neretes gawe muni keeling

Samakta bral miang tandang, sing ajeg ngabela tangtung
Prak gawe bakti, rumaksa ka lemah cai
Getih jeung kesang sing nyangsang dina puseuring kahayang
Nikmat jeung senang sing nyerep, lain ngan ukur keur urang

Golak hirup miwanda lautan ombak
Ngayun tincak ngagoda urang tumamprak
Teu kudu ring-rang kapan tamaha urang balayar

Sanghareupan binarung ati nu sabar
Nyengcelak munara cahya, Nu jirim na alam batin
Hirup, di anjeuna hirup ka anjeuna madep Gusti
Nyanggakeun raga jeung nyawa,
Kuring teu ngaboga-boga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda   8/11/2011, 20:10


Sangian : H. Koko Koswara
Rumpaka : H. Koko Koswara
Laras : Madenda
DUH INDUNG

Duh indung, ngaraksa ngajaring
anak najan rungsing matak pusing
heunteu weleh deudeuh, mikanyaah asih
di momong jeung di titimang

Duh indung ngaping ngadama-dama
Anak nga mumule buah hate
Ngajung- jung tur ngugung-ngugung
Anak di jieun puputon

Duh indung, duh indung timang titi
Ngamongmong anak
Duh indung, Aduh indung
Teu kendat ngadu du’a










Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda   8/11/2011, 20:12

Sangian : H. Koko Koswara
Rumpaka : Dedi Widiyagiri
Laras : Pelog

SARIANG LAYUNG

Sariak layung di gunung
Hiber pasini patepung lawung
Teuteup jauh ngawang-wang nu di pigandrung
Duh…ngawang wang nu di pigandrung

Haredong meuhpeuy harideung
Jalan satapak rarambu leuweung
Kumalangkang renghapna nu di pitineung
Duh…renghapna nu di pi tineung

Surya surup layung hibar
Katanjakan sawangan di umbar
Geus ngolebat ieung, samar, samar
Hariring asihna katineung ngalalar

Angin tiis ti mumunggang
Kaitipan harewos kamelang
Tawis deudeuh ieung nu mamaranti
Sungkeman kaheman
Saranggeuy malati
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda   9/11/2011, 16:06



Sangian : H. Koko Koswara
Rumpaka : Dedi Widiyagiri
Laras : Pelog
TINA JANDELA

Tina jandela urang silih kiceupan
Lemu paneuteup, deudeuh jeung geugeut teup eunteup
Taya nu nyora simpe henteu nyarita
Ngukir ciptaan tresna jeung asih marengan

Lir nu keur ngimpi, Lir nu keur ngimpi,
Gambar lamunan naon geuning nu teu katepi
Lir nu di sirep, Lir nu di sirep,
Geter katineung deudeuh geuning reup…rerep

Tina jandela urang silih gupayan
Imut kareueut raga katresnan pa deukeut
Langit keur lenglang, jauh tina kamelang
Urang jadikeun galuh pasini lawungkeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda   9/11/2011, 16:17


Sangian : H. Koko Koswara
Rumpaka: Winarya, art Laras : Madenda

HAREUPEUN KACA

Hareupeun kaca ngajanteng salila-lila
Ruman alum gurat duka atra narembongan
Hareupeun Kaca sagala nu karandapan
Lalakon katukang-tukang nungtut dararatang

Reueuk rumeuk dina eunteung
Semu keueung semu nineung
Jiwa awaking nyarita
Jiga nu nganaha-naha

Duh ieung geuning, jiga nu nganaha-naha
Bejakeun deudeuh bejakeun
Rumasa geus katalimbang

Hareupeun kaca sagala nu karandapan
Lalakon ka tukang-tukang
Nungtut dararatang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 

Kumpulan Rumpaka lagu Kawih sunda

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan ::  :: -