Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» cara mengatasi radang usus 12 jari dengan cepat
21/10/2014, 14:05 by kuuljoger

» cara mengobati hepatitis kronis
11/10/2014, 11:19 by kuuljoger

» tips mengobati campak pada bayi
2/10/2014, 15:27 by kuuljoger

» cara mengobati campak pada anak bayi
2/10/2014, 15:26 by kuuljoger

» nepangkeun
8/9/2014, 09:01 by aeptea69

» Salam Manis
5/9/2014, 15:22 by kuuljoger

» Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng

» Nepangkeun
24/2/2014, 01:22 by gunsgaib

» nepangkeun
11/8/2013, 20:42 by umar habib

» new register
10/7/2013, 13:49 by ikin

» Kata2 kunci ker neangan pasword
17/4/2013, 05:37 by ade baonx

» kenalan duyu
19/3/2013, 14:48 by liliputih

» sampurasun
21/2/2013, 01:05 by agusheri

» Teko Halco Bunyi Berkualitas Diskon Khusus Akhir 2012
10/12/2012, 12:05 by oden

» Talenan Lion Star Berkualitas Diskon Khusus Akhir 2012
8/12/2012, 13:04 by oden

Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
October 2014
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 38 pada 26/1/2011, 20:02
Statistics
Total 2762 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah aeptea69

Total 4336 kiriman artikel dari user in 709 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner
LIRIK LAGU POP SUNDA512
Share | 
 

 LIRIK LAGU POP SUNDA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 171
Age: 29
Lokasi: Kuta-Bali
Job/hobbies: Traveling
id YM : dank_thea
Registration date: 19.11.08

PostSubyek: LIRIK LAGU POP SUNDA   20/11/2008, 18:54

Kanggo ngamumule lagu2 Pop sunda...
Hayu kasadaya bobotoh sunda share di dieu..
Anu kagungan Lirik lirik lagu sunda mangga atuh share di dieu..!!!

Sugan we berguna kanggo baraya urang balarea. kenyom kenyom kenyom

torereng turaring torereng turaring nguntuy leungeun
joged bari abok joged bari abok joged bari abok
pa untuy-untuy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
gede agung supama
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting: 2
Registration date: 20.01.10

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   20/1/2010, 20:00

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
MoLoToQ.
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting: 2
Age: 19
Lokasi: masih keneh di BUMI
Job/hobbies: Di Hareupeun Komp
Humor: Naon we lah
id YM : Qibillovers
Registration date: 22.02.10

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   22/2/2010, 19:09

naon nya eung ? asa teu arapal lagu sunda teh .. hehehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
épan



Jumlah posting: 1
Registration date: 20.09.10

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   20/9/2010, 11:00

Bulan Kuring Tulungan (Hetty Koes Endang)

Duh bulan, ieu kuring tulungan
Haté téh asa teu puguh, asa poekeun ngaléngkah, teu aya hareupan
Duh angin, pangbéjakeun ka panutan
kasono reujeung kacinta anu teu bisa ditahan, hayang geura panggih

Bulan, kudu kumaha
Kuring ku hayang geura pateupung

Dimana atuh dimana
Panutan nu dipipineung
Kumaha atuh kumaha
Kuring téh ku hayang geura papanggih

Duh bulan, ieu kuring tulungan
Hté téh asa teu puguh, asa poekeun ngaléngkah
Hayang geura panggih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lukyliana
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting: 2
Registration date: 22.01.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   22/1/2011, 08:32

WINA


CANDU CINTA


Teuteupna aduh ema sok ngenter kana hate
Endahna aduh bapak sok dengdeuleun ku manehna
Teu weleh dating aya ngolebat bae
Sesah hilapna duka kunaon
*
Kumaha aduh ema ieu hate aya sono
Kabayang sok nembongan ku emut bae ka manehna
Berang kacipta beunta weleh karasa
Naon ubarna atuh kunaon

Candu cinta nyaliara ngarasuk ngabeulit hate
Duh karasa duh endahna ngait masket jero dada
Candu cinta nu karasa sengit lir kembang malati
Nu mekar di taman sari matak betah karasana

Aduh ema aduh aduh bapak candu ieu geus ngaraga sukma
Aduh ema aduh aduh bapak candu cinta duh karasa

Back to *

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lukyliana
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting: 2
Registration date: 22.01.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   22/1/2011, 08:35

mangga kasadaya anu gaduh lirik tembang tembang sunda di antos nya....................................pami rumaos urang sunda mah, hehehehehehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
cubluk
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting: 8
Age: 37
Lokasi: bandung
Job/hobbies: adventure
Humor: ari jalmi mah sami sareng nu hajat sae di carioskeun goreng sami wae
Registration date: 26.05.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   11/6/2011, 22:45

torereng turaring bajing luncat bajing luncat ka astana
heup ah abdi lepat ngantosan teu di calana ,,,, wk wk wk ngagoler ahk lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iyos11



Jumlah posting: 1
Registration date: 24.10.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   24/10/2011, 16:47

thank nu ngrim ieu lagu muuachh jurig metal
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   2/11/2011, 17:25

Evie Tamala
A S I H

Munggaran kedal cintana
Cenah bumi jeung langit saksina
Tapi bumi langit eta keneh
Cintana duka kamana

Harita tigin jangjina
Cenah cinta keur kuring sorangan
Tapi sanggus hirup babarengan
Cinta na duka keur saha

Cinta.. di ayun kaheman di uji tangtungan
cinta rasa was-was rasa kangen awor jeung harepan

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
can beunang di tutur-tutur
geus beunang ngolembar luntur

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
tepung di rungrum mamanis
papisah pinuh ka peurih

cinta di goda ku rupa, ku harta, ku tahta
cinta.. jodo, pati jeung cilaka takdir ku kersana

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
can beunang di tutur-tutur
geus beunang ngolembar luntur

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
tepung di rungrum mamanis
papisah pinuh ka peurih









Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   2/11/2011, 17:33

Heti Koes Endang

ASIH URANG CINTA URANG

Asih urang di apungkeun ka langit
Muntang kana mega
Ucang angge duaan

Asih urang di apungkeun ka langit
Meungkeut dina bulan
Ayang-ayangan duaan

Asih urang ting karetip dina bentang celak
dumalingna cinta
Diapingku jempling peuting
di ayun ku lagu dengkleung
hariring gentra ka tineung
urang duaan

Asih urang kahibaran linduh bulan sirna
cahayana nyinglar kapati sungkeman asih
purnama harepan bagja
natar kahayang laksana
satuhu salalamina
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   2/11/2011, 17:42

Bungsu Bandung
B O H O N G

Cenah cinta teh buta
Pajar.. teu mandang harta
Bohong, ahh geuningan bohong
Tanpa harta cinta teh terasa hampa

Cemah yang penting cinta
Pajar yang penting sayang
Bohong ahh, geuningan bohong
Cinta dan sayang
Sakapeung rajeun ngalayang

Ngalayang, pegat kapakan
Ngalayang, dina implengan
Ngalayang, dina lamunan
Ngalayang kokolebatan

Cenah bade satia, pajar bade gumela
Bohong ah, akang mah bohong
Anjeun jalir tina jangji nu saati
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   2/11/2011, 17:48

Nia Daniati
B I M B A N G

Bimbang abdi teh bimbang
mana arah tujuan
kitu salah keiu salah
rasa nalangsa

Bimbang abdi teh bimbang
wegah pikeun ngalengkah
rasa sepi teu weleh sepi
naon lepat diri

Reff :
kamana, kasaha, kedah kumaha
teu wasa, teu daya, teu upaya
kamana, kasaha, kedah kumaha
kakasih, kacinta ilang sirna

nalangsa tunggara, Ooh...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   2/11/2011, 18:57

Doel Sumbang
HANJAKAL

Jangji urang rek saati
Moal pada ingkar, moal rek sulaya
Tapi jangji ukur jangji
Sumpah tinggal sumpah
Kalah jadi runtah

Kaduhung sagede gunung
Teu ngagugu omong indung
Papatah di anggap angin
Geuningan kieu jadina

Hate ceurik balilihan
Taya nu bisa ngubaran
Hate asa di wewejet rajet

Ku kamana ngubaran diri
Kudu jumaha miceun kanyeri
Kudu kasaha nitipkeun diri
Kudu kumaha, nya kumaha
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   3/11/2011, 12:11


Yan Asmi
O J E G

Aduh bagja pisan
Narik ojeg ngalarisan
Nu numpangna geulis pisan
Hate sok seseredetan

Keur kasalematan
Nu geulis kedah nyepengan
Sanes akang teu uyahan
Cunihin teu pisan-pisan

Ulah sok ugal-ugalan di jalan
Kebut-kebutan keur jalan
Bisi balikna tinggal ngaran

Ulah sok ugal-ugalan di jalan
Kebut-kebutan keur jalan
Mun nabrak budak di garebugan

Ojeg ongkos ngajegang
Lamun ngojeg
ulah parebut panumpang

Ojeg ongkos ngajegang
Lamun ngojeg
Tong bari mikiran hutang

Komo deui lamun narik bau AO
Nya di jamin penumpang nyebut nu gelo
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   3/11/2011, 12:12


Nining Meida
TONG ASA - ASA

Teu kedah di buni-buni
Teu kedah di sumput-sumput
Teu kedah anjeun balaka
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Teu kedah rek asa-asa
Teu kedah rek isin-isin
Teu kedah anjeun cangcaya
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian
Tepung kadeudeuh, rangkul kaheman
Keur urang duaan,

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian
Tepung kadeudeuh, rangkul kaheman
Keur urang duaan, keur urang duaan





Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   3/11/2011, 12:15


Rya Fitria

HUJAN CIMATA

Ku teu sangka ku teu nyana
Anjeun tega ngantun keun abdi
Cinta nu lawas nembongan
Akhirna kedah pegat di jalan

Hadapeun dahan camara
Didinya kungsi akang teh jangji
Kadeudeuh urang duaan
Moal sirna Saumur dunya

duh engkang
na tega abdi nandangan tunggara

duh engkang
hujan cinta jadi hujan cimata

duh panutan naon lepatna
abdi nganti sing enggal mulih deu

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   3/11/2011, 12:17


Yanti Kosasih

KARUNYA

Karunya nya aduh karunya
Hayang ngapung ngawang- ngawang
Teu boga jang-jang
Arek mipit bentang nu nenggang
nu geulis anggang kasorang
duh,.. aduh.. karunya

Karunya nya aduh karunya
kahayang heunteu kadongkang
da puguh anggang
najan hate hayang kabulan
pamohalan rek ka sorang
ngan ukur kahayang

Reff:

Sok karunya kanu loba kahayangna
cinta palsu ngan saukur saliwatan
cinta monyet eta mah keur kaulinan
cinta nu asli cinta sajati

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   3/11/2011, 12:20


Nia Daniati

SALANGIT

Socana Salangit, lambeyna Salangit
Teuteupna Salangit, imutna Salangit
Deudeuhna Salangit, kasepna Salangi
Ngadadak Karasa duriat Salangit

Urang mana saha eta urang mana
Wantun sumpah
rumasa ka bungbulengan

Urang mana saha eta urang mana
Wantun sumpah
rumasa geus ka edanan

karingrang,hariwang
honcewang, hariwang
sok sieun parantos
aya nu kagungan

karingrang,hariwang
honcewang, hariwang
sok sieun parantos
aya nu kagungan



CAG SAKIEU HEULA PAMI KIRANG DI TAMBIHAN DEUI

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   4/11/2011, 14:56


Tati Saleh

HARIRING KU RING

Tengah peuting keur jemplang jempling
Kuring nyaring teu ngenah cicing
Hate melang sumoreang
Kawih ati nu lawas patepang

Cuang cieung kuring sorangan
Nunggelis di pangumbaraan
Lieuk deungeun, lieuk lain
Taya pisan geusan pamuntangan

Rek sasambat kamana nya nyambat
Suwung dulur waluat sobat
Sangsang badan titipkeun nya diri
Iwal ti ka gusti yang widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pang nepikeun hariring kuring
Ka jungjunan nu ngatosan
Buah ati nu keur rungsing peuting


Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   4/11/2011, 14:58


Heti Koes Endang

TIBELAT

UKUR SARERET, TEUTEUP SALIWAT
BATIN DURIAT, TUMAPELMASKET MATIH LIR PEURAH DIRI SUMERAH, KUMANDANG ASIH NEANG
PANGJEUJEUPAN DEUDEUH

DIRI NGANBANG KAPANAH KAJAMPARING KUMANEHNA DIRI NGUYUNG KAPENTANG NGALANGLAYUNG KU MANEHNA KAMANA ATUH KAMANA NEANG MANEHNA METIK ASIHNA SARERET JEUNG SALIWAT MAWA TI BELAT SESAH HILAPNA RERET MANEHNA TEUTEP MANEHNA SEUKEUT PAMORNA NGAHUDANG CINTA

GANDRUNG TIBELAT LIWUNG KA GANDRUNG HATE MICANGCANG BEURANG JEUNG PEUTING RARAY KA GAMBAR HATE GUMETER HAYANG PATEPANG SUGAN ASIH BISA NYANDING

DIRI NGANBANG KAPANAH KAJAMPARING KUMANEHNA DIRI NGUYUNG KAPENTANG NGALANGLAYUNG KU MANEHNA KAMANA ATUH KAMANA NEANG MANEHNA METIK ASIHNA SARERET JEUNG SALIWAT MAWA TI BELAT SESAH HILAPNA

JAMPARING ASIH NEMBUS KA DEUDEUH
DAYA ASMARA NGAHUDANG CINTA




Terakhir diubah oleh kang yayat tanggal 6/11/2011, 19:55, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA   4/11/2011, 17:21

TEUTEUP JEUNG IMUT
Karya : Bapak Nano S,S.Kar (Alm)

Wengi tadi salira imut ka saha
teuteup asih nyeredet mudun keun lenyap
wengi tadi salira imut kasaha
linduh soca mariis petingan manis

kacipta imut salira mun kuring
panutan nana
lelebna medaling rasa
kanggo salamina

hanjakal imut salira
ngalangkang tepung salangkung
teu acan dumugi ati
salira tos angkat deui

Wengi tadi kabandang rasa simpati
peurah asih tumerus kabantun ngimpi
wengi tadi lamunan manteng salira
nyipta pareng tiasa patepang deui
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 

LIRIK LAGU POP SUNDA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan ::  :: -