Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» cara mengobati hepatitis kronis
11/10/2014, 11:19 by kuuljoger

» tips mengobati campak pada bayi
2/10/2014, 15:27 by kuuljoger

» cara mengobati campak pada anak bayi
2/10/2014, 15:26 by kuuljoger

» nepangkeun
8/9/2014, 09:01 by aeptea69

» Salam Manis
5/9/2014, 15:22 by kuuljoger

» Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng

» Nepangkeun
24/2/2014, 01:22 by gunsgaib

» nepangkeun
11/8/2013, 20:42 by umar habib

» new register
10/7/2013, 13:49 by ikin

» Kata2 kunci ker neangan pasword
17/4/2013, 05:37 by ade baonx

» kenalan duyu
19/3/2013, 14:48 by liliputih

» sampurasun
21/2/2013, 01:05 by agusheri

» Teko Halco Bunyi Berkualitas Diskon Khusus Akhir 2012
10/12/2012, 12:05 by oden

» Talenan Lion Star Berkualitas Diskon Khusus Akhir 2012
8/12/2012, 13:04 by oden

» Oxone Sodet Berkualitas Diskon Akhir Tahun 2012
7/12/2012, 11:42 by oden

Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
October 2014
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 38 pada 26/1/2011, 20:02
Statistics
Total 2762 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah aeptea69

Total 4335 kiriman artikel dari user in 708 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner
Share | 
 

 SYAIR LAGU POP SUNDA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: SYAIR LAGU POP SUNDA   10/11/2011, 23:17

Mangga bilih aya nu peryogi kangge nambihan dokumentasi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   10/11/2011, 23:28

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 2/11/2011, 17:25

--------------------------------------------------------------------------------

Evie Tamala
A S I H

Munggaran kedal cintana
Cenah bumi jeung langit saksina
Tapi bumi langit eta keneh
Cintana duka kamana

Harita tigin jangjina
Cenah cinta keur kuring sorangan
Tapi sanggus hirup babarengan
Cinta na duka keur saha

Cinta.. di ayun kaheman di uji tangtungan
cinta rasa was-was rasa kangen awor jeung harepan

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
can beunang di tutur-tutur
geus beunang ngolembar luntur

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
tepung di rungrum mamanis
papisah pinuh ka peurih

cinta di goda ku rupa, ku harta, ku tahta
cinta.. jodo, pati jeung cilaka takdir ku kersana

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
can beunang di tutur-tutur
geus beunang ngolembar luntur

horeng kitu ari asih, horeng kitu ari cinta
tepung di rungrum mamanis
papisah pinuh ka peurih

kang yayat

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 2/11/2011, 17:33

--------------------------------------------------------------------------------

Heti Koes Endang

ASIH URANG CINTA URANG

Asih urang di apungkeun ka langit
Muntang kana mega
Ucang angge duaan

Asih urang di apungkeun ka langit
Meungkeut dina bulan
Ayang-ayangan duaan

Asih urang ting karetip dina bentang celak
dumalingna cinta
Diapingku jempling peuting
di ayun ku lagu dengkleung
hariring gentra ka tineung
urang duaan

Asih urang kahibaran linduh bulan sirna
cahayana nyinglar kapati sungkeman asih
purnama harepan bagja
natar kahayang laksana
satuhu salalamina

kang yayat

Registration date: 02.11.11

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 2/11/2011, 17:42

--------------------------------------------------------------------------------

Bungsu Bandung
B O H O N G

Cenah cinta teh buta
Pajar.. teu mandang harta
Bohong, ahh geuningan bohong
Tanpa harta cinta teh terasa hampa

Cemah yang penting cinta
Pajar yang penting sayang
Bohong ahh, geuningan bohong
Cinta dan sayang
Sakapeung rajeun ngalayang

Ngalayang, pegat kapakan
Ngalayang, dina implengan
Ngalayang, dina lamunan
Ngalayang kokolebatan

Cenah bade satia, pajar bade gumela
Bohong ah, akang mah bohong
Anjeun jalir tina jangji nu saati


kang yayat

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 2/11/2011, 17:48

--------------------------------------------------------------------------------

Nia Daniati
B I M B A N G

Bimbang abdi teh bimbang
mana arah tujuan
kitu salah keiu salah
rasa nalangsa

Bimbang abdi teh bimbang
wegah pikeun ngalengkah
rasa sepi teu weleh sepi
naon lepat diri

Reff :
kamana, kasaha, kedah kumaha
teu wasa, teu daya, teu upaya
kamana, kasaha, kedah kumaha
kakasih, kacinta ilang sirna

nalangsa tunggara, Ooh...



kang yayat
Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 2/11/2011, 18:57

--------------------------------------------------------------------------------

Doel Sumbang
HANJAKAL

Jangji urang rek saati
Moal pada ingkar, moal rek sulaya
Tapi jangji ukur jangji
Sumpah tinggal sumpah
Kalah jadi runtah

Kaduhung sagede gunung
Teu ngagugu omong indung
Papatah di anggap angin
Geuningan kieu jadina

Hate ceurik balilihan
Taya nu bisa ngubaran
Hate asa di wewejet rajet

Ku kamana ngubaran diri
Kudu jumaha miceun kanyeri
Kudu kasaha nitipkeun diri
Kudu kumaha, nya kumaha



kang yayat
Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 3/11/2011, 12:11

--------------------------------------------------------------------------------


Yan Asmi
O J E G

Aduh bagja pisan
Narik ojeg ngalarisan
Nu numpangna geulis pisan
Hate sok seseredetan

Keur kasalematan
Nu geulis kedah nyepengan
Sanes akang teu uyahan
Cunihin teu pisan-pisan

Ulah sok ugal-ugalan di jalan
Kebut-kebutan keur jalan
Bisi balikna tinggal ngaran

Ulah sok ugal-ugalan di jalan
Kebut-kebutan keur jalan
Mun nabrak budak di garebugan

Ojeg ongkos ngajegang
Lamun ngojeg
ulah parebut panumpang

Ojeg ongkos ngajegang
Lamun ngojeg
Tong bari mikiran hutang

Komo deui lamun narik bau AO
Nya di jamin penumpang nyebut nu gelo


kang yayat
Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 3/11/2011, 12:12

--------------------------------------------------------------------------------

Nining Meida
TONG ASA - ASA

Teu kedah di buni-buni
Teu kedah di sumput-sumput
Teu kedah anjeun balaka
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Teu kedah rek asa-asa
Teu kedah rek isin-isin
Teu kedah anjeun cangcaya
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian
Tepung kadeudeuh, rangkul kaheman
Keur urang duaan,

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian
Tepung kadeudeuh, rangkul kaheman
Keur urang duaan, keur urang duaan

kang yayat
Tukang Ngintip meureunan

Registration date: 02.11.11

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 3/11/2011, 12:15

--------------------------------------------------------------------------------


Rya Fitria

HUJAN CIMATA

Ku teu sangka ku teu nyana
Anjeun tega ngantun keun abdi
Cinta nu lawas nembongan
Akhirna kedah pegat di jalan

Hadapeun dahan camara
Didinya kungsi akang teh jangji
Kadeudeuh urang duaan
Moal sirna Saumur dunya

duh engkang
na tega abdi nandangan tunggara

duh engkang
hujan cinta jadi hujan cimata

duh panutan naon lepatna
abdi nganti sing enggal mulih deu

kang yayat
Registration date: 02.11.11

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 3/11/2011, 12:17

--------------------------------------------------------------------------------


Yanti Kosasih

KARUNYA

Karunya nya aduh karunya
Hayang ngapung ngawang- ngawang
Teu boga jang-jang
Arek mipit bentang nu nenggang
nu geulis anggang kasorang
duh,.. aduh.. karunya

Karunya nya aduh karunya
kahayang heunteu kadongkang
da puguh anggang
najan hate hayang kabulan
pamohalan rek ka sorang
ngan ukur kahayang

Reff:

Sok karunya kanu loba kahayangna
cinta palsu ngan saukur saliwatan
cinta monyet eta mah keur kaulinan
cinta nu asli cinta sajati

kang yayat

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 3/11/2011, 12:20

--------------------------------------------------------------------------------


Nia Daniati

SALANGIT

Socana Salangit, lambeyna Salangit
Teuteupna Salangit, imutna Salangit
Deudeuhna Salangit, kasepna Salangi
Ngadadak Karasa duriat Salangit

Urang mana saha eta urang mana
Wantun sumpah
rumasa ka bungbulengan

Urang mana saha eta urang mana
Wantun sumpah
rumasa geus ka edanan

karingrang,hariwang
honcewang, hariwang
sok sieun parantos
aya nu kagungan

karingrang,hariwang
honcewang, hariwang
sok sieun parantos
aya nu kagungan



CAG SAKIEU HEULA PAMI KIRANG DI TAMBIHAN DEUI



kang yayat
Tukang Ngintip meureunan


Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 4/11/2011, 14:56

--------------------------------------------------------------------------------


Tati Saleh

HARIRING KU RING

Tengah peuting keur jemplang jempling
Kuring nyaring teu ngenah cicing
Hate melang sumoreang
Kawih ati nu lawas patepang

Cuang cieung kuring sorangan
Nunggelis di pangumbaraan
Lieuk deungeun, lieuk lain
Taya pisan geusan pamuntangan

Rek sasambat kamana nya nyambat
Suwung dulur waluat sobat
Sangsang badan titipkeun nya diri
Iwal ti ka gusti yang widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pang nepikeun hariring kuring
Ka jungjunan nu ngatosan
Buah ati nu keur rungsing peuting


kang yayat
Tukang Ngintip meureunan


Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 4/11/2011, 14:58

--------------------------------------------------------------------------------


Heti Koes Endang

TIBELAT

UKUR SARERET, TEUTEUP SALIWAT
BATIN DURIAT, TUMAPEL MASKET
MATIH LIR PEURAH DIRI SUMERAH,
KUMANDANG ASIH NEANG
PANGJEUJEUPAN DEUDEUH

DIRI NGANBANG KAPANAH KAJAMPARING KUMANEHNA
DIRI NGUYUNG KAPENTANG NGALANGLAYUNG KU MANEHNA
KAMANA ATUH KAMANA NEANG MANEHNA METIK ASIHNA
SARERET JEUNG SALIWAT MAWA TI BELAT SESAH HILAPNA
RERET MANEHNA TEUTEP
MANEHNA SEUKEUT PAMORNA
NGAHUDANG CINTA

GANDRUNG TIBELAT LIWUNG KA GANDRUNG
HATE MICANGCANG BEURANG JEUNG PEUTING
RARAY KA GAMBAR HATE GUMETER
HAYANG PATEPANG SUGAN ASIH BISA NYANDING

DIRI NGANBANG KAPANAH KAJAMPARING KUMANEHNA
DIRI NGUYUNG KAPENTANG NGALANGLAYUNG KU MANEHNA
KAMANA ATUH KAMANA NEANG MANEHNA METIK ASIHNA
SARERET JEUNG SALIWAT MAWA TI BELAT SESAH HILAPNA

JAMPARING ASIH NEMBUS KA DEUDEUH
DAYA ASMARA NGAHUDANG CINTA


Terakhir diubah oleh kang yayat tanggal 6/11/2011, 19:55, total 1 kali diubah


kang yayat
Tukang Ngintip meureunan

Jumlah posting: 24
Age: 46
Lokasi: bandung
Reputation: 0
Points: 50
Registration date: 02.11.11

Subyek: Re: LIRIK LAGU POP SUNDA 4/11/2011, 17:21

--------------------------------------------------------------------------------

TEUTEUP JEUNG IMUT
Karya : Bapak Nano S,S.Kar (Alm)

Wengi tadi salira imut ka saha
teuteup asih nyeredet mudun keun lenyap
wengi tadi salira imut kasaha
linduh soca mariis petingan manis

kacipta imut salira mun kuring
panutan nana
lelebna medaling rasa
kanggo salamina

hanjakal imut salira
ngalangkang tepung salangkung
teu acan dumugi ati
salira tos angkat deui

Wengi tadi kabandang rasa simpati
peurah asih tumerus kabantun ngimpi
wengi tadi lamunan manteng salira
nyipta pareng tiasa patepang deui

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:11

Panon Hideung

Panon hideung. Pipi koneng
Irung mancung, Putri Bandung
Putri saha
Di mana bumina
Abdi reseup.....Ka anjeunna

Siang wengi, Kaimpi-impi
Hate Abdi, Sara redih
Teu emut dahar
Teu emut nginum
Emut ka nu geulis ......Panon Hideung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:13

Aduh Manis

Duh duh aduh manis
Lumanjang imut nu gandang
Deudeuh karaosna
Asih sumanding miheman

Geuning pameratna
Rasa cinta deukeut pageuh
hamo bisa pisah
Cinta urang ditutugan

Malah tambah kapicangcam
Mun paamprok silih pencrong
Duh duh aduh manis
Pageuhkeun cinta duaan

Waktos sareng ditutugan
Nu manis imut kareueut
Soca deudeuh neuteup seukeut
Pameunteu anu marahmay

Dua ati pada surti
Mageuhkeun deudeuh kameumeut
Babarengan ngumbar tineung
sauyunan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:19

Anjeun

(Istri )
Teu aya deui nu mikacinta iwal anjeun
Teu aya deui nu mikamelang iwal anjeun
Pangnyaahna sadunya
Pangbageurna sadunya iwal anjeun
Anu heman tur daria
Anu janji satia ngan ukur anjeun

Duh aduh aduh aduh
Hate bagja bisa papanggih jeung anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate reugreug aya sagigireun anjeun
Ngan saeutik hanjakalna
Lamun tepung osok ngajak rurusuhan
Dasar kudu kanyahoan
Horeng anjeun geus rimbitan

(Pameget)

Teu aya deui nu jadi pikir iwal anjeun
Teu aya deui nu kagundamkeun iwal anjeun
Inggis beunang ku batur
Inggis bogoh ka batur iwal anjeun
Unggal peuting babacaan
Mapatkeun pelet asihan
Husus keur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Kurang sare kurang dahar mikir anjeun

Duh aduh aduh aduh
Hayang deukeut hayang geugeut ngan jeung anjeun
Dasar kudu kanyahoan
Ngirim surat salah ngasupkeun eusina
Gurat sial jeung cilaka
Putus kaditu kadieu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:26

Mangle

Ampuh lungguh someah
Tara runcah awuntah
Resep cicing di imah
Babalik pikir

Ka bioskop bet ngampleng
Ka jerenten ge suwung
Ka pagaden ge lebeng
Babalik pikir

Diteras teu tembong
Bumi jiga kosong
Horeng susulumputan
Leuh sieun rek geuning

Ngadadk bet lungguh
Siga ampuh timpuh
Pajar babalik pikir
Horeng kantongna kosong

Kurang kerung ngadilek
Gawe resep ngawawak
Ka pagawe sesentak
Bapa kepala

Agar kerja dinamis
Inspirasi yang praktis
Kudu nyanding nu geulis
Keur maen mata

Jajan keur nu geulis
Uang lembur habis
Keu nombokan ka imah
Leuh ngajual dasi

Asup ka restoran
Istri saabrulan
Gupuy gapay ngabulan
Duit ngan tilu talen
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:27

Talaga remis

Talaga remis talaga nu jadi saksi
Waktos urang paheut jangji pasini paket ati
Pasimpay rasa satia
Duuh bagja saksina talaga remis
Talaga remis talaga endah romantis
Tempat urang ngumbar asih
Namplokkeun rasa kasono
Nyacapkeun rasa katresna
Duuh endah di sisi talaga remis

Di sisi talaga remis cinta mekar karembangan
Di sisi talaga remis carita pinuh mamanis
Di sisi talaga remis asih nyanding kabagjaan
Di sisi talaga remis nyipta rasa nu romantis

Urang anteng paduduaan
Manjing rasa asih kaheman
Useupna useup kageugeut
Eupanna geleng kadeudeuh
Nganggo jeujeur pangharepan
Ngantos geterna kukumbul kalbu
Sur ser rasa kasambut cinta
Pinanggih bagja di talaga

Urang anteng paduduaan
Ngahaleuang tembang kasmaran
Ngahariring lirih kaheman
Ngagalindeng langgam katineung
Diri asih pamatri ati
Ngembang tresna panyimpay rasa
Lagu syahdu mepende kalbu
Ngahudang cinta di talaga


Terakhir diubah oleh kang yayat tanggal 13/1/2012, 22:33, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:28

TONG ASA – ASA


Teu kedah dibuni-buni
Teu kedah disumput-sumput
Teu kedah anjeun balaka
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Teu kedah di asa-asa
Teu kedah diisn-isin
Teu kedah anjeun cangcaya
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian 2 x
Tepung kadeudeh rangkul kaheman
Keur urang duaan

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:32

Hariring Kuring

Tengah peuting
Keur jemplang jempling
Kuring nyaring teu genah cicing
Hate melang sumoreang
Buah ati lawas teu patepang

Cuang cieung
Kuring sorangan
Nunggeulis di pangumbaraan
Lieuk deungeun Lieuk lain
Taya pisan gesan pamuntangan

Rek sasambat ka saha nya nyambat
Suwung dulur walurat sobat
Sangsang badan nitipkeun nya diri
Iwal ti ka Gusti yang Widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
Ka jungjunan nu ngantosan
Kawih ati nu keur rungsing pusing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:36

Mojang Priangan

Angkat ngagandeuang
Bangun taya karingrang
Nganggo sinjang dilamban
Mojang priangan

Umat imutna lucu
Sura seuri nyari
Larak lirik keupat
Mojang priangan

Reff
Diraksukan kabaya
Nambihan cahayana 2x
Dangdosan sederhana
Mojang priangan

Mojang anu donto
Matak sono nu nempo
Mun tepung sok sono
Mojang priangan

Gareulis maranis
Disinjang lalenjang
Estu surup mun leumpang
Mojang priangan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:38

Kalangkang
(awewe)

Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih

(lalaki)
Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu leahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin paambung damis

Reff
Rambut panjang nu ngarumbay
Disangkeh panangan nyampay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh
Luhur pasir tepung geter
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan nu duaan

Hanjakal hanjkal teuing
Endah ngan ukur kalangkang
Harepan harepan diri
Sing nyanding jeung kanyataan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting: 113
Age: 49
Lokasi: bandung
Registration date: 02.11.11

PostSubyek: Re: SYAIR LAGU POP SUNDA   13/1/2012, 22:40

Karembong Kayas

Duh aduh karembong kayas
Disawang matak kagagas
Baheula keur jeung manehna
Karembong teh jadi saksina

Duh aduh karembong kayas
Dianggo ku mojang kota
Loba nu matak kabita
Kunu nganggo karembong kayas

Mojang Bandung loba nu matak kaduyung
Ku wanoja Sumedang matak kaembang
Mojang Garut loba nu matak kairut 2x
Komo lamun nganggo karembong kayas
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 

SYAIR LAGU POP SUNDA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan ::  :: -