Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Najadikeun status windows seven ultimate baraya jadi aktivated tur genuine...!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
a7m0el
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 8
Age : 27
Registration date : 30.05.10

PostSubyek: Najadikeun status windows seven ultimate baraya jadi aktivated tur genuine...!!!   1/6/2010, 23:30

Euleuh...!!!
Meuni sarep kieu...!!!
Masih araya keneh teu yeuh warga sunda teh...?!
Keur ngararonda suganan...?!

Bae we lah...ngarah aman nagara teh...!!!
Yeuh, sim kuring rek share saeutik kalawan ngajadikeun windows seven ultimate baraya jadi aktif tur genuine...!!!




Nah, cara makena kieu yeuh...!!!
1. Jalankan software nu ku baraya parantos di donlot
2. Checklist "advanced options"
3. Mangga baraya pilih brand nu sasuai sareng komputer atanapi laptopbaraya dina 3 kolom anu aya di palih katuhu.
4. Upami parantos, klik "install certificate and serial"
5. Klik kotak dialog na "install" nu aya dipalih kenca handap.
6. Nah, berhubung proses na aya kana samenitan, jadi baraya antosan heula tur ulah waka di close software na sampe aya beja yen proses parantos dilaksanakeun.
7. Hapunteun di restart heula komputer atanapi laptop baraya.
8. Nah, ari tos kitu mah, mangga we di tingali status aktifasi na di control panel=> system and security=> System di nu paling handp tea....!!!


Taraaaaaaaaaaaaaa......!!!!







Tools na mah, mangga we baraya sadaya
langsung ka TKP nyalira wae ah...!!!

http://www.ziddu.com/downloadlink/7866625/Windows7Loader.exe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Najadikeun status windows seven ultimate baraya jadi aktivated tur genuine...!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Update Status Facebook via Blueberry, Telepon Umum, Wartel, Kantor Pos, HP Pinjaman, Warnet, Hati
» [WTA] Start Waktu Service pertama kok tidak dihitun disaat STNK jadi?
» FS Ultimate Nutrition Supplement Fitness all type | COD berdasarkan kesepakatan :)
» Oli KGO ULTIMATE
» Ganti jadi pake setang model fat bar?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Internet :: Hack-
Navigasi: