Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   5/11/2008, 15:55

Assalamualaikum... haturan ka sadayana saya sebagai admin forum bandung salapan ngahaturkeun nuhun kana kasediaan para chater room bandung salapan atanapi nu sanes anu tos kersa rurumpaheun sumping ka ieu forum sok komo bari janten member di ieu forum, ieu forum ngahaja ku kuring di damel maksadna pikeun wadah saling tukar pikiran antar sesama chaters mudah-mudahan aya manfaatna, bertambah teman, bertambah elmu, bertambah milik dan rizki.. walaupun saya sebagai admin tapi dalam menentukan sesuatu saya akan kembalikan kepada member... hayu ahk urang ngadeketkeun babarayaan..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   6/11/2008, 10:41

tah geuningan aya...... kanu sok ngacapluk olangan di tengah sawah, ato seserengehan di payuneun monitor (olangan oge) mending sasarengan didieu, sok sing janglar :lol: ngarah teu asing teuing ari babarengan mah. Nu ngulik, nu hyng nambahan elmu (kade tong heuheueheuue teuing), sok ah .... dan Ngacapruk dimulai dari...................SEKARANGGGGGG !!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   6/11/2008, 10:54

odonk wrote:
tah geuningan aya...... kanu sok ngacapluk olangan di tengah sawah, ato seserengehan di payuneun monitor (olangan oge) mending sasarengan didieu, sok sing janglar :lol: ngarah teu asing teuing ari babarengan mah. Nu ngulik, nu hyng nambahan elmu (kade tong heuheueheuue teuing), sok ah .... dan Ngacapruk dimulai dari...................SEKARANGGGGGG !!!!!!!

wilujeung sumping kang odonk, sok ah urang mimitian ngacapruk :bball:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ngiringan ngacapruk....   6/11/2008, 11:13

Assalamualaikum Wr wb cheers

Tah ning akhirna aya lahan forum kanggo curhatan........
abdi bade ngiringan kongres ( ngawangkong teu beres2) lol!

Nepangkeun ah ka mang admin :oops:
ka warga bandung 9 sadayana :oops:
abdi bade ngiring dagang lotek didieu :bball: :bball: lol! lol!

Hatur nuhun lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   6/11/2008, 11:23

oviw wrote:
Assalamualaikum Wr wb cheers

Tah ning akhirna aya lahan forum kanggo curhatan........
abdi bade ngiringan kongres ( ngawangkong teu beres2) lol!

Nepangkeun ah ka mang admin :oops:
ka warga bandung 9 sadayana :oops:
abdi bade ngiring dagang lotek didieu :bball: :bball: lol! lol!

Hatur nuhun lol!

tah eta oge sami keneh sareng bade ngacapruk lol! burileung haturan wilujeng sumping saderek oviw sok urang mimitian kongresna
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ngiring ngacapruk..   6/11/2008, 15:14

ngiring ngacapruk ahhh..


doetz86 teh nembean gabung d room 9..

jd mohon petuahna (siga ka karuhun wae.. :rabbit: ).


nu kenging jeung teu meunang..


salam kenal sadayana.... cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tarie_rae
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   6/11/2008, 15:38

ngiringan ah...

salam kenal kasadayana.. abdi pun tarie_rae tea...

pengunjung baru di room bdg 9...kabandang kabawa kusakaba-kaba ku aa kriez kenyom).. piss ah a.. kekkeke

rajin mah henteu ka room.. tapi selalu lah kalo berkunjung mah...

tos weh sakitu heula..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   6/11/2008, 15:44

mangga wilujeung sumping kang doetz86 sareng teh tarie_rae, sok urang ngacapruk didieu ngelel
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   8/11/2008, 00:39

sok atuh geura keuuun kadinya taaah....aya emberna aya paculna...aya naon deui nya...???'
mangga atuh...moal lami lami da...bade ka forum nu sanes deui...seeeep....
oh enya...nepangkeun ieu mang inal ti kamari teu acan lebet wae....seeeep....
yu ah....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   15/11/2008, 10:02

wiljueng tepang kasadaya weeh



8) 8) 8) 8)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   13/12/2008, 09:48

beda ri tukang beas mah keprok pramuka ngabahanan ge ku beas keprok pramuka urang mah duit na we lah mata duitan admin berkuasa mun aya kopdar di umumkeun we nyah cerewed ahk urang aing abok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   13/12/2008, 22:42

ngawoko ahk ya berita naun uy


hayu ah ulin we akh

seraaaaaaaaaaang serang mang admin
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Dhesu



Jumlah posting : 1
Registration date : 14.12.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   14/12/2008, 11:10

Abdi ngiringan nyak,,.. aing abok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
duitsuchiya



Male
Jumlah posting : 1
Age : 33
Lokasi : Bandung Timur
Job/hobbies : anak LSM/ Basist, Jalan2x, Makan2x, Utak Utek Komputer, dll
Registration date : 14.12.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   14/12/2008, 15:20

Met KnaL Semua...

dui weih manggil abdi...

add fs wa yak : duitsuchiya@yahoo.co.id

fs band gua: reita_station@yahoo.co.id

n di www.afterindieten.com !! band2nya anak2 muda bandung

VOTE : REITA REITA REITA

HIDUP PERSIB !!! awewe geulis bari ba
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.duitsu.co.cc
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   14/12/2008, 15:48

Met kenal juga dui, mantap lah bandnya mudah2an sing jadi band paling populer di dunia entertain indonesia, sok share lirik2 laguna atuh ameh nu sanes arapaleun kana laguna.. Ngomong2 eta band teh aliran naon.? Aliran hitam atawa aliran sesat.? :=))
maju teruslah band urang sunda, ngan kahade mun ges populer ulah poho ka rakyat kecil nya dui.. Kenalkeun atuh personil band reita anu sanesna kang dui.. Mangga di antos nu sanesna..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   17/12/2008, 09:38

mang admin ngagoler ahk lieur nyir boga user dua euy uing teuing ahk tahun baru acara ka mna yeuh ??? urang hayang miluan euy urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   17/12/2008, 09:51

tah geuning dihaturan baraya bandung salapan teh, Ari Sugan teh rek dibagi konsumsi marangga pekteh ngadon loba nu ngacapruk masa kecil terisolas jadu weh ngiring ngacapruk oge ngagoler ahk
mangga lajeungkeun ngacaprukna ach,
badeur mah reh ngeceng foto duitsuchiya heheotan
tuing wadam aslina mah, nu penting fotona weh lah ngagoler ahk

Tertaalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   Today at 05:21

Kembali Ke Atas Go down
 
HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ACCESORIS dijual eceran! ~|~ Fully Modified Red Ninja 250R ~ Km +-1000 ~ Posisi Bandung ~|~ Koso, Brembo, Beet, Rizoma, Active, X-Race, LED Stoplamp, Ermax, Factory Pro, K&N, HEL, ZETA, and MANY MORE!
» TOURING KULINER CIATER - TANGKUBAN PERAHU - BANDUNG
» :: [Tanya] Modifikator kota BANDUNG ::
» Salam Kenal dari Bandung (sekaligus berita kehilangan dari bandung)
» Kanijo bandung....

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: