Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Drakula tarung

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Drakula tarung   6/11/2008, 17:12

Hiji mangsa di pertemuan antar drakula sadunya (loba sigana uyz...) aya 3 drakula nu keur ngobrol...
Anu kahiji Drakula perwakilan ti amerika...
Anu kadua Drakula perwakilan ti inggris...
Anu katilu Drakula perwakilan ti Indonesia....
Biasa...ari geus ngumpul2 mah pasti pa agul2 elmu jeung kabisa...
Pok Drakula ti Inggris ngomong...

Drakula Inggris : "Maneh boga kabisa naon euy...(ka drakula anu 2)...nimba elmu ti nagara masing2
teh..?" ( bari rada legeg...)

Ngadenge di tangtang drakula amrik nafsu

Drakula Amrik : "Tingali Aink.."

Manehna luak-lieuk...Tuluy seuri...ngan sakali ngajejek taneuh manehna ngabelesat ngapung...
Teu pati lila manehna balik deui bari huntu bobolokot ku getih...

Drakula Amrik : (Nunjuk ka jelema anu keur ngagaloler) "Katingali jelema di handap anu sapuluhan...??"

Drakula Inggris jeung drakula Indonesia unggeuk

Drakula Amrik : "Ku aink kabeh 10an nana di regot getihna..."

Drakula Iggris jeung Drakula indonesia tepuk tangan...

Drakula Amrik : (Ka darakula Inggris) "Maneh bisa naon..?"

Drakula Inggris lujag-lijig...luak-lieuk tuluy seuri....
Belesat manehna ngapung...teu pati lila manehna balik deui bari sungut bobolokot ku getih....

Drakula Inggris :"Katingali maneh jelema anu ngagaloler di handap beulah kulon..??" (Nunjuk ka 50 urang anu ngagaloler baloboran getih)

Drakula Amrik : KAtingali....kunaon kitu??

Drakula Inggris : " 50 jelemana beak ku aink di regot getihna"

Drakula Amrik jeung Drakula Indonesia tepuktangan...

Drakula Amrik: (KA da Drakula Indonesia...) "Cing ari silaing aya kabisa naon...??"

Drakula Indonesia Ngabarakatak bari nyarita...

Drakula Indonesia :"Wakakakakakak...Karek ge sakitu manehmah....Aink mah bisa leuwih loba ti
maneh..."
Drakula Inggris : "Tong loba Carita, sok buktikeun...."

Drakula Indonesia luak-lieuk...Tuluy ngabelesat....Kahandap tarik naker....Teu pati lila manehna balik deui bari beungetna bobolokot ku getih mani euceuy....

Drakula Inggris jeung Amrik reuwas nenjo na..."Boa-boa jelema salembur beak..." pikir maranehanana..

Drakula Indonesia : "Katingali maneh Tihang listrik di handap...???"

Drakula Inggris jeung drakula Amrik ningalali tuluy maneh na arunggeuk..

Drakula Amrik + Drakula Inggris : "Katingali juragan..Katingali..." (Bari rada geumpeur..)

Drakula Indonesia : "Belegug siah, katingali ku maraneh mah lain ngabejaan titatadi aya tihang listrik
kituh didinya...."

Drakula Inggris + Drakula Amrik : "Nya kunaon kitu agan...?"

Drakula Indonesia : "Beugeut aink tidagor kuat ka getihan kieu..." (Bari ngelapan beunget)

Drakula Inggris + Drakula Amrik : (Bari ambek2an) "Dasar nu edan siah...sugan teh urut ngaregot
jelema salembur...ari sing horeng ti dagor kanu tihang listrik..Hanas si agan-agan ku aink...." (Tuluy arindit bari nyiduh...)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   6/11/2008, 17:34

kakkakakkakakakka.......
urng naun nya.....
ngadadak teu aringet di haja-haja mah uy
tah nu ieu we...\

di hiji statsiun Kareta Api, kacaritakeun aya aki2 nanya ka petugas stasiun, kieu dialogna teh
Aki-aki : Pak Ari kareta api nu ka jakarta tos ngalangkung?
petugas : teu acan pak,
Aki-aki : upami nu ka semarang?
petugas : o eta mah ngke jam 12.30 siang
Aki-aki : ari nu ka surabaya?
petugas : nu ka surabaya mah tabuh 3 sonten pak
(si petugas teh panasaran, terus nanya)
petugas : dupi aki bade kamana?
Aki-aki : aki mah bade nyebrang
petugas : ?><>?_)(*(*/**/


(naha asa teu lucu di tuliskeun mah uy, da dicaritakeun mah, angger we teu lucu)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   19/11/2008, 11:56

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
alus euy eta drakula......blegug beak kareup eta drakula ti indonesia......

Yeuh aya....(punten bilih tos dipostingmah nya)

*AKI GERING*

Aki : Ucu..., ari pa Ustad geus dibejaan aki teh geus cageur kituh...,
engke peuting mah milu pangajian deui....

Incu (10 taun) : parantos aki...

Aki : Kumaha maneh ngomongna???

Incu : Pa Ustad.... tahlilan teh teu cios........ .....(sabari kabur)

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   19/11/2008, 12:08

iwenk wrote:
Hiji mangsa di pertemuan antar drakula sadunya (loba sigana uyz...) aya 3 drakula nu keur ngobrol...
Anu kahiji Drakula perwakilan ti amerika...
Anu kadua Drakula perwakilan ti inggris...
Anu katilu Drakula perwakilan ti Indonesia....
Biasa...ari geus ngumpul2 mah pasti pa agul2 elmu jeung kabisa...
Pok Drakula ti Inggris ngomong...

Drakula Inggris : "Maneh boga kabisa naon euy...(ka drakula anu 2)...nimba elmu ti nagara masing2
teh..?" ( bari rada legeg...)

Ngadenge di tangtang drakula amrik nafsu

Drakula Amrik : "Tingali Aink.."

Manehna luak-lieuk...Tuluy seuri...ngan sakali ngajejek taneuh manehna ngabelesat ngapung...
Teu pati lila manehna balik deui bari huntu bobolokot ku getih...

Drakula Amrik : (Nunjuk ka jelema anu keur ngagaloler) "Katingali jelema di handap anu sapuluhan...??"

Drakula Inggris jeung drakula Indonesia unggeuk

Drakula Amrik : "Ku aink kabeh 10an nana di regot getihna..."

Drakula Iggris jeung Drakula indonesia tepuk tangan...

Drakula Amrik : (Ka darakula Inggris) "Maneh bisa naon..?"

Drakula Inggris lujag-lijig...luak-lieuk tuluy seuri....
Belesat manehna ngapung...teu pati lila manehna balik deui bari sungut bobolokot ku getih....

Drakula Inggris :"Katingali maneh jelema anu ngagaloler di handap beulah kulon..??" (Nunjuk ka 50 urang anu ngagaloler baloboran getih)

Drakula Amrik : KAtingali....kunaon kitu??

Drakula Inggris : " 50 jelemana beak ku aink di regot getihna"

Drakula Amrik jeung Drakula Indonesia tepuktangan...

Drakula Amrik: (KA da Drakula Indonesia...) "Cing ari silaing aya kabisa naon...??"

Drakula Indonesia Ngabarakatak bari nyarita...

Drakula Indonesia :"Wakakakakakak...Karek ge sakitu manehmah....Aink mah bisa leuwih loba ti
maneh..."
Drakula Inggris : "Tong loba Carita, sok buktikeun...."

Drakula Indonesia luak-lieuk...Tuluy ngabelesat....Kahandap tarik naker....Teu pati lila manehna balik deui bari beungetna bobolokot ku getih mani euceuy....

Drakula Inggris jeung Amrik reuwas nenjo na..."Boa-boa jelema salembur beak..." pikir maranehanana..

Drakula Indonesia : "Katingali maneh Tihang listrik di handap...???"

Drakula Inggris jeung drakula Amrik ningalali tuluy maneh na arunggeuk..

Drakula Amrik + Drakula Inggris : "Katingali juragan..Katingali..." (Bari rada geumpeur..)

Drakula Indonesia : "Belegug siah, katingali ku maraneh mah lain ngabejaan titatadi aya tihang listrik
kituh didinya...."

Drakula Inggris + Drakula Amrik : "Nya kunaon kitu agan...?"

Drakula Indonesia : "Beugeut aink tidagor kuat ka getihan kieu..." (Bari ngelapan beunget)

Drakula Inggris + Drakula Amrik : (Bari ambek2an) "Dasar nu edan siah...sugan teh urut ngaregot
jelema salembur...ari sing horeng ti dagor kanu tihang listrik..Hanas si agan-agan ku aink...." (Tuluy arindit bari nyiduh...)

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk Wakakakak eta geuning drakula sadunya teh ngan ukur tiluan...
Drakula ti indonesia na make baju pocong nya jadi rek hiber teu bisa mengkol a ngan ukur aclok aclokan.. ngagoler ahk ngagoler ahk

lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Nu mabok   21/11/2008, 13:28

Hiji mangsa si udin keur leumpang kawarung.. di tengah jalan manehna manggih jelema leumpang dina trotoar bari mabok...nu mabok nyampeurkeun tuluy nanya ka si udin bajak laut

nu mabok : jang, kadieu sakeudeung.. Pang ningalikeun suku aing..panjang sabeulah teu???
Udin : (ningalian suku nu mabok) henteu...
Nu mabok : berarti nu nyieun jalan ku aink kudu di warah...apal teu maneh saha nu nyieun jalan ieu ???
Udin : (bari arapap-areupeup ) teu terang kang..na kunaon kitu??
Nu mabok : dek dikadek kuaing.....nyieun jalan teu baleg..maenya nyieun jalan dengdek kieu...

si udin ulak ilik ka jalan...tuluy nyarita

Udin : sanes jalana anu dengdek...didinya anu leumpang teu baleg..sabeulah-sabeulah... maenya suku nu katuhu nincak trotoar di luhur ari nu kenca nincak jalan..

Nu mabok olohok sakeudeung tuluy ulak-ilik ka suku manehna... tuluy ngadadak ngabarakatak

Nu mabok : wahahahahaha... paingan atuh aink leumpang ti imah keneh jalan teh asa dengdek... :scratch: suganteh suku aink panjang sabeulah atawa jalan anu dengdek..na ari aink siga jelema nu mabok..

saenggeus ngomong nu mabok utah tuluy nambru teu hudang deui...

Udin : euh..dasar nu mabok... jebred plok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   21/11/2008, 18:02

Ngiluan ngagoler heula akh...
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk wakakakakakakakak
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

atuh geuning nu mabok di titah leumpang,,,
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   22/11/2008, 13:48

wakakakakakak...
poe ayeuna euweuh ide jang ngadongeng uyz...
Lieur mikiran hutang mantak otakna rada mangpet....

tatarucingan weh yuk akh...

AYA SABABARAHA JELEMA NAEK PESAWAT...CARITA NA MAH DEK TERJUN PAYUNG..
SINGKATNA MAH BRING WEH MARANEHNA TEH NAEK KAPAL...
TAH DI JERO KAPAL TEH AYA 12 JELEMA.....
ANU HIJI PILOT...ANU HIJI PEMBOKAT PILOT ALIAS CO PILOT...
ARI ANU TERJUN NGAN SALAPANAN...
TAH SI JELEMA ANU NYESA HIJI DI PESAWAT NAHA TEU TERJUN....??:scratch:

Anu bisa ngajawab ku urang di bere foto krisdayanti keur tarung jeung chris jhon Lah.... lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   26/11/2008, 11:40

Nu sorangan deui khan c iwenk pembantu nu di jero kapal...
teu meunang terjun soalna rek mersihan toilet di jero kapal
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

peace ah..

lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: jawapan na   26/11/2008, 13:18

wakakakak..salah akh..ngaco..
di kapal mah euweuh toilet..
lamun hayang miceun mah tinggal cingogo weh di lawan panto....ke ge halaliber wakakaa...

AYA SABABARAHA JELEMA NAEK PESAWAT...CARITA NA MAH DEK TERJUN PAYUNG..
SINGKATNA MAH BRING WEH MARANEHNA TEH NAEK KAPAL...
TAH DI JERO KAPAL TEH AYA 12 JELEMA.....
ANU HIJI PILOT...ANU HIJI PEMBOKAT PILOT ALIAS CO PILOT...
ARI ANU TERJUN NGAN SALAPANAN...
TAH SI JELEMA ANU NYESA HIJI DI PESAWAT NAHA TEU TERJUN....??scratch


Jawabana anu hiji teu turun SABAB KUDU NUTUPKEUN PANTO KAPAL...LAMUN TEU DITUTUP MAH ATU HKE BISI AYA BANGSAT ABUS KA KAPAL...BAHAYA.. AYA BAHAN STIR KAPAL DI PADOG.... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

Anu teu satuju tong rusuh...pissssss
ngagoler ahk lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: wakakakak   26/11/2008, 22:10

ari sugan teh kapal mah teu pake panto katingali huntu katingali huntu katingali huntu lol! lol! lol! lol! sanyaho kula mah baheula pas kula diajar kapal (da hayang boga sim na teu kudu nembak) asup kana kapal teh make corong, mun henteu, kapal leutik mah make ayakan jadi nu bisa asup teh nu awak na leutik wungkul...... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
sok sarua lah kula ge nu teu satuju tonk protes,....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   27/11/2008, 15:43

eh di pesawat mah tidak boleh buang air nyaho teu sopan,
matak di pesawat mah nu hayang buang hajat dsb dilarang.
mun manuk mah moal naun2 da sato, eta mun jelema buang hajat na pesawat terus murag kahandap, leheung mun di handap eweuh jelema burileung
mun di handap aya jelema pas kana eta jelema, wah eta pesawat teu sopan pisan enya ge nu miceun hajatna sorangan ngagoler ahk

mun jelemana cheers ngadoaken, ieu nu miceun hajat ci murag kahandap otomatis pesawat eta murag mun dikabul mah soalna eta jelema aya di pesawat ngagoler ahk
kecuali jelema nu miceun hajatna dialungkeun ku salerea ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kanggo odonk   27/11/2008, 19:08

Akh, dong...didinya mah sok ngarang wae ari taeun teh...
Ceuk saha asup pesawat kudu lewat corong..
Yeuh urang 4 taun di inggris sakola pilot...asa can ngadenge asup make corong....
Sakanyaho saya mah lamun asup pesawat teh kudu make baju, make calana, make calana jero jeung sapatu...
Lamun teu make nu kitu teu meunang asup...
Cing sungguh na ge....
Serius urang mah..
jug tanyakeun ka junior saya..Pak Habibie...
Adik kelas urang eta teh... Lamun panggih bejakeun kituh salam ti senior...
Love n Piss...... lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   27/11/2008, 19:37

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

geus ngaraco dui we ieu mah... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

kembangkan ah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   28/11/2008, 16:05

wakakakakakakakak...
Anu abus ka forum ieu mah nu garelo kabeh................. lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah digeleng digeleng digeleng digeleng jebred plok jebred plok jebred plok jebred plok jebred plok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   28/11/2008, 16:28

Lain anu nyarita teh iwenk.. berarti nugelo na ente wenk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

di mana mana oge nu gelo moal ngaku gelo ngagoler ahk ngagoler ahk

Damai ah... cik tong ribut ah.. isin bilih di piwarang parkir pesawat di awang2 katingali huntu katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   29/11/2008, 05:21

beu eta drakula.... kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah meni kacida..................................................................... keprok pramuka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   29/11/2008, 14:38

Wakakakakakakakkak......
Bae akh di sebut nu gelo ku budak gelo mah......
Sama2 nu gelo tong saling moyokan euyzz....
Poe ayeuna keur teu boga babanyolan uyz....
Sok akh nu gaduh ide rada di tuangkeun....
wakakakak...

Ka kang dank_thea...
Pisss akh.................. kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah lain uing lain uing lain uing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
jajaka ti tasik
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 4
Registration date : 30.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   30/11/2008, 18:24

Assalamualaikum.......

cik ah pasihan tempat calik kanggo abi murid baru anu teu acan terang seluk belukna bandung salapan...
supados di pasihan bimbingan...........peace ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Drakula tarung   3/12/2008, 13:27

naha jadi araraneh??? lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Tiada rotan akarpun jadi....   3/12/2008, 13:43

Hiji mangsa di sakolaan si Udin ngilu ekstrakulikuler Pramuka....
Poe eta tema materina ngenaan "Tiada Rotan akarpun jadi" anu hartina ngamanfaatkeun sagala nu aya jang ngagantikeun hiji hal....
Singkatna eta pelajaran teh beres...tuluy bring weh baralik...Kitu oge si udin
Nepi imah kasampak bapana karek balik ti huma bari ngoprot kesang....
Bari neundeun dudukuy dina bale pok Bapak na nitah ka si Udin..
"Din, pang nyieunkeun kopi.... tikoro karasa murilit kieu..." Ceuk bapana
"Akh bapak mah mahiwal..batur mah wayah kieu teh hayang cai es...der ieu mah menta kopi" ceuk si udin bari gegelendeng..
:Tong loba carek...sok sok weh pang jieunkeun..." Ceuk bapana bari gogoleran.
Kusabab di titah, berengbeng weh si udin indit ka pawon...nyokot gelas jeung sendok dinu rak tuluy nyokot keler paranti sisimpenan kopi...
Barang dibuka eta keler katenjo aya gula saparapat deui, tapi euweuh ari kopi na mah...euweuh bungkus-bungkusna acann..
"Oh heueuh, ku aink ieu kopi teh kamari dipake aanjangan jeung si Tuti...."Pikirna
Si ujang ngahuleng kumaha carana neangan kopi, kusabab pasti bapana bakal ambek lamun nyaho eta kopi dipake awuntah...
Bari hulang-huleng ras inget kanu pelajaran Pramuka tadi ngeunaaan "Tiada rotan akarpun jadi"...
"Ah...ceuk kaka pembina oge urang kudu pinter mangfaatkeun bahan...Maenya otak aink ka elehkeun ku kopi..Tong nyebut aink udin.." Tuluy manehna luak lieuk ka sabudeureun...
Ret nenjo radio butut,,,serengeh manehna seuri kusabab meunang kacaang...
Saenggeus ditinyuh eta bubuk nu katenjo na siga kopi teh tuluy di bikeun ka bapakna...
Kusabab haus eta kopi ngan sakolepat beak....
"Naha kopi teh rada pahang kieu Din" Ceuk bapakna
"Eta mah da kopi luar atuh pak..kopi arab, meunang pamere ti Guru uing" ceuk si udin bari nyerengeh...Tuluy lumpat ngarah ulin ka babaturanana
Pasosore si udin balik..nyampak di imahna geus loba jelema..kacaritakeun bapakna si Udin asup rumah sakit ku sabab nginum cai anu di campur ku bubuk batu-batre....

Pesan moral : 1. Sagala hal anu teu didasaran ku elmu jeung kanyaho matak malik jadi hal anu ngarugikeun jeung nyilakakeun cerewed ahk cerewed ahk cerewed ahk cerewed ahk cerewed ahk

Cerita ini dilakukan oleh pemain profesional dan dibawah pengawasan tim ahli...Sangat berbahaya...
Do't try this at Home..... bajak laut bajak laut bajak laut bajak laut bajak laut bajak laut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Drakula tarung   Today at 09:23

Kembali Ke Atas Go down
 
Drakula tarung
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Vlad Dracula " Kisah Nyata Pembantai Umat Islam Dalam Perang Salib

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: