Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
yarohawas
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 11
Lokasi : asal aya panto mesjid muka didinya abdi ngendong
Job/hobbies : job teh naon??
Humor : teu gaduh
id YM : yarohawas
kolot_bedegong
Registration date : 11.04.09

PostSubyek: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   11/4/2009, 18:49

Assalaamu'alikumwarrohmatullooohiwabarokaaatuuuhh!!


sayah selaku warga baru di forum inih merasa bangga sekali atas tipoporosehnyah bapa bapa, ibu-ibu, akang-akang, teteh-teteh sadayana dalam mencipktakan forum ini.

sayah mendoakan dengan kebersihan hati sayah yang clik putih clak herang semoga forum ini terus mengalami kemajuan dalam eksisnyah di negara ini juga beserta volinyah.

mudah-mudahan bukan hanya volinyah tapi juga basketnyah dan menbalnyah. mudah-mudahan para pemuda di forum inih dengan dug hulu pet nyawa berjuang sepenuh sirah dalam memajukan forum inih.

tos ah, ayeuna abdi hoyong nyobian icon na hiji-hiji
katingali huntu bungah ngabaung reuwas lieur euy loba gaya ragrag cinta ngelel sedih uy... Evil or Very Mad burileung kenyom Akeup ahk akal mikir hula biasa biasa saja Parasea sok siah sok siah ditembak cia budak males mantaaaaaaaaaap bunuh diri beubeuk kadinya bogoh heuheueheuue ngodek tai irung kaclak-kiclik we ah badut bajak laut goyang curuk awewe geulis bari ba wituwiiw!! sumuhun dauh mata duitan ngawoko ahk monyet babi ngepet heup ah hehe hayu ahk angkat jari affraid di kandangan cheers seraaaaaaaaaaang hayu ah sare ahk kabueeeeeeeerr teuing ahk aduhh gedebug jier dasar pinter uy asalaman sayaaaaaaannng...... sayaaaaaaannng...... teuing ahk naon we kadieu siah plok yeee teu keuna setaaaaaann koplok.. urang pesta euy study elephant ngusepu euy di gerean afro putus cinta meuni kabita cun ahk bingung euy hariwang cape euy ngagoler ahk malaikat heup.. jangan ngomon telpon nya kadieu at geuleuh ih dadah sayang time out ngacung :-&: ulah comel ahk pundung waduuhh sieun ahk hipnotis sipetruk ngantosan meungpeun jam anyar metall payah lain uing ganeng euyy bunga mawar muuachh gantung diri kopi ngadu'a mata duitan heheotan jebred plok ulah kitu ahk halaaaaaaaaahh nyeureud digeleng gusti!! cpe geningan.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   13/4/2009, 11:54

ngagoler ahk wah ieu warga kreatif pisun uy ku leukleuknya nyoba icon satu2 ngagoler ahk
ngilu jeung suing weh, eh wilujeung sumping maksudna teh ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   13/4/2009, 22:29

aduh..... kela ari ieu teh saha meuni kreatip kitu..??? tapi ari id ym na mah kolot_bedegong jadi asa-asa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
yarohawas
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 11
Lokasi : asal aya panto mesjid muka didinya abdi ngendong
Job/hobbies : job teh naon??
Humor : teu gaduh
id YM : yarohawas
kolot_bedegong
Registration date : 11.04.09

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   14/4/2009, 09:53

kahatur kang admin,

sumpah abdi mah daek setaaaaaann koplok.. ku sarerea, abdi mah wargi enggal katingali huntu , terang YM oge nembe kamari siwartosan ku pun adi budak males , nya kitu we abdi mah nuju anom na seueur teuing tapa, mugi-mugi upami abdi lebet ka room teu disaha-saha heheotan , tur nuhun Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   14/4/2009, 10:02

katingali huntu bungah ngabaung reuwas lieur euy loba gaya ragrag cinta ngelel sedih uy... Evil or Very Mad burileung kenyom Akeup ahk akal mikir hula biasa biasa saja Parasea sok siah ditembak cia budak males mantaaaaaaaaaap bunuh diri beubeuk kadinya bogoh heuheueheuue ngodek tai irung kaclak-kiclik we ah badut bajak laut goyang curuk awewe geulis bari ba sumuhun dauh mata duitan ngawoko ahk monyet babi ngepet heup ah hehe hayu ahk angkat jari affraid di kandangan cheers seraaaaaaaaaaang hayu ah sare ahk kabueeeeeeeerr teuing ahk aduhh gedebug jier dasar pinter uy asalaman sayaaaaaaannng...... teuing ahk naon we kadieu siah plok yeee teu keuna setaaaaaann koplok.. urang pesta euy study elephant ngusepu euy lol! afro di gerean putus cinta meuni kabita cun ahk :X(: bingung euy :>: hariwang cape euy ngagoler ahk malaikat heup.. jangan ngomon telpon nya kadieu at geuleuh ih dadah sayang time out :8->: ngacung hayang utah ulah comel ahk pundung :<:-P: waduuhh :=D>: sieun ahk hipnotis sipetruk ngantosan meungpeun jam anyar metall payah lain uing ganeng euyy bunga mawar muuachh gantung diri ngadu'a mata duitan heheotan jebred plok ulah kitu ahk :>:/: kopi :>-): halaaaaaaaaahh cerewed ahk nyeureud digeleng

Enakan klik dr pada ngetik... heu heu
wilujeng sumping oge ah....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   14/4/2009, 12:02

salam kenal ti aa yeuh ..
aa asli ti garut.... asalaman
lain eta ku leukeun nya ngaklikan hiji hiji icona...
eta ci ustadz deuih euweuh gawe pisan... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   14/4/2009, 17:46

ngilu hidup we ah heup ah katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   15/4/2009, 11:11

ngodek tai irung

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yarohawas
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 11
Lokasi : asal aya panto mesjid muka didinya abdi ngendong
Job/hobbies : job teh naon??
Humor : teu gaduh
id YM : yarohawas
kolot_bedegong
Registration date : 11.04.09

PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   15/4/2009, 11:50

wadaw!!!! ningal neng fanny asa ningal ratu pantai selatan sieun ahk ngagoler ahk
salam pangwanoh ti sim kuring katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!   Today at 23:20

Kembali Ke Atas Go down
 
HIDUPP BANDUNG SALAPANN!!!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ACCESORIS dijual eceran! ~|~ Fully Modified Red Ninja 250R ~ Km +-1000 ~ Posisi Bandung ~|~ Koso, Brembo, Beet, Rizoma, Active, X-Race, LED Stoplamp, Ermax, Factory Pro, K&N, HEL, ZETA, and MANY MORE!
» TOURING KULINER CIATER - TANGKUBAN PERAHU - BANDUNG
» :: [Tanya] Modifikator kota BANDUNG ::
» Salam Kenal dari Bandung (sekaligus berita kehilangan dari bandung)
» Kanijo bandung....

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: