Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   6/11/2008, 16:42

Asalamualaikum,wilujeung tepang sareung kang utung ti palihan kidul kota garut tepatna ti bungbulang, teu hideung2 amat pami tos teupang mah malaihan rada kasep setik piraku we teu nyari ehm. Asa ku bararetah ayeuna mh nyak tos aya forum sanaos msih uplak aplek,kaluhur can sirungan ka handap cigana moal akaran heheehhe. Akang ngiring aub yeuh punteun bilih aya seratan anu teu mernah sanes salah pamaksadan tv da kokodz akng mah sok kieu wae,padhal murid mah nulisna ges hebat bari lalangkarakan oge tulisan nana tara salah....................... (weeeeeeeeek)
wasalam

katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu :bball:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   12/12/2008, 08:59

salah curuk eta mah tunk teu naon2 tos biasa ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 10:04, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   13/12/2008, 09:44

ngagoler ahk teu di room teu di forum ngagoler ahk hese ari bakat kokodz mah ngagoler ahk kudu di teukteuk kokod na geura takol deui ahk jir eweuh icon nektek lengeun aya ge hulu geus lah hulu we nyah takol deui ahk sakali deui meh cageur damai ahkkkk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   17/12/2008, 10:06

jiew tung badeur geus asup ka 2 judul nu sarua
haturan baraya bandung salapan, tapi 2nana lain mere konsumsi uy
nu aya kalakah ngacapruk di 2 judul nu sarua teh ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN   Today at 05:22

Kembali Ke Atas Go down
 
HATURAN BARAYA BANDUNG SALAPAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ACCESORIS dijual eceran! ~|~ Fully Modified Red Ninja 250R ~ Km +-1000 ~ Posisi Bandung ~|~ Koso, Brembo, Beet, Rizoma, Active, X-Race, LED Stoplamp, Ermax, Factory Pro, K&N, HEL, ZETA, and MANY MORE!
» TOURING KULINER CIATER - TANGKUBAN PERAHU - BANDUNG
» :: [Tanya] Modifikator kota BANDUNG ::
» Salam Kenal dari Bandung (sekaligus berita kehilangan dari bandung)
» Kanijo bandung....

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: