Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 07:38

ogut rek nanyakeun yeuh kanu ges jero pangalaman sex'na,anu alus
ker pijadieun budak mun ngawajiban pamajikan samemeh dtg bulan atawa
saengges dtng bulan,trz wktu anu rpm hyg di ML na tinggi ker aww memeh
dtg bulan atawa ges dtng bulan.
(ieu pertanyaan di jieun samemeh ogut kawin/bujangn knh)
sok buru anu apal gra kirim blz'n nana
hatur nuhun................@@@@
kenyom kenyom kenyom
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 08:48

ngagoler ahk pertanyaana membingungkan loba bulak balik
sok nyanyi hula isabela tung ke aya nu ngabejaan geura ngagoler ahk
judulna wae badeur mah geus teu ngarti gus ngagoler ahk
jadi coment na kanu lain weh nayk kenyom)

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 09:28

sarua lieur urg ge da kaclak-kiclik we ah
wae pertanyaan nana lieur euy hampura tung akh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 09:45

bikin binun ah....... ngodek tai irung ngodek tai irung ngodek tai irung ngodek tai irung ngodek tai irung ngodek tai irung


mending nengan anu kieu awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 09:57

katingali huntu ari ceuk urang(anu geus bolak balik kawin) mah gus !!!

awewe mun hayang tereh hamil mah gawean nana sa anggeus datang bulan
eta waktu anu pas...bia sana +2-3 poe sa anggeus raat( ngagoler ahk kawas hujab ae ah)

tah ari masalah Rpm awewe paling tinggi mah ayeuna mah rada hese di tangtungkeun!!
:=)):Mun duit dina loket Nt pinuh wae mah......urang wani ngajamin Rpm pamajikan nt selalu tinggi ngagoler ahk ngagoler ahk sok we bandungan olangan !!!

ngacung FAKTA gus bukan REKAYASA!!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 10:07

mendingan keur M we ngarah campur jadi sayur kacang beureum plus aci kentel wakakakka ngawoko ahk di jamin jadi batu bata asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   25/3/2009, 10:38

teu bisa comment ahk, hampura tung lain teu hayang nulungan tapi da kumaha urang can nyahoo masalah nu kitu mah... ngan saran ti urang mah buru2 we geura nikah terus kawin.. goreng katingalina ges kolot ngabujang terus..

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   26/3/2009, 07:25

beuh ewuh anu sahulueun ngun ci bungsu anu rada datar otakna mh
teu nempo judul anu penting euisna eh eusina, bisa jd mun dompet metet wae mah
rpn jikun ogut 180km/jm ngun ogut kudu korupsi noon atuh mikir hula .. trz bisa oge 2 atwa 3 poe samemeh lebaran cigana mh bakal jd budak nyak,sok saha atu anu daek jd piindungeun nana,tuh c anfuk ges jujurungkunungan wakakakakkakaka/////@@@
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   3/4/2009, 20:57

bener si bungsu ngomong tuh...

naha make hayang hamil gus!!!
urang mah malahan jaga2 supaya tong hamil di luar nikah....
nyieun stok condom nu loba, jeung meuli sensitif jang lamun telat datang bulan...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: aduh,,,,,,,,,,,,,,,,,   7/4/2009, 06:48

ges kolot ogut mh mun ges kawin mh bisi hese nyiun anakna matakna kudu ker
bobogohan kneh,moal tahan ku kondom anu ogut mh mun di pentangkeun kana
bohlam wae tobros komo kondom karet wahahahahahhaaha...
kapok moal nyari pacar deui akh mending nyari anu bogoheun wekekekke....@@@
ngodek tai irung kaclak-kiclik we ah ngodek tai irung kaclak-kiclik we ah sumuhun dauh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
Sponsored content




PostSubyek: Re: ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@   Today at 03:37

Kembali Ke Atas Go down
 
ke ker saha aina ker saha cnah.....@@@
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: