Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 saha nu rek di pilih

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: saha nu rek di pilih   12/2/2009, 10:58

kang mimin naha asa loba2 teuing calon legislatif RT teh kira2 saha nu rek di joblos ya ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk awewe bisa jadi RT kitu teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   12/2/2009, 12:12

teuing ahk ceu nu jadi calon RT karek sababaraha hiji ari masarakat ges mencapai 171, wajar atuh ceu ngan mun bagian nu coblos mah jigana awewe awewe geulis bari ba
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   12/2/2009, 15:01

waw miluan tuh nyoblos katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   13/2/2009, 01:15

hayang ateuh nyoblos awewe geulis bari ba mah badeur ge rek ngiluan ngagoler ahk
daftarna kumaha min nyoblos awewe geulis bari ba teh ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   13/2/2009, 04:32

urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy pan kedeng deui rek nyoblos fani sigana fani bakal tajong
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   13/2/2009, 09:09

ngagoler ahk saha hok nu rek nyoblos ci fanny?
paling ge salakina nu nyoblos ci fanny mah ngagoler ahk kedeung dui rek nikah ci fanny mah geus bisa nu halal
min nyaneh mah nyoblos ci sartong nyak lewat belakang ngagoler ahk ngagoler ahk
timen mah geus nyoblos ci awie lewat belakang oge ceunah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   13/2/2009, 09:28

ci_Badeur wrote:
ngagoler ahk saha hok nu rek nyoblos ci fanny?
paling ge salakina nu nyoblos ci fanny mah ngagoler ahk kedeung dui rek nikah ci fanny mah geus bisa nu halal
min nyaneh mah nyoblos ci sartong nyak lewat belakang ngagoler ahk ngagoler ahk
timen mah geus nyoblos ci awie lewat belakang oge ceunah ngagoler ahk

koplok deur naha bet mamawa urg setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   13/2/2009, 11:00

deurr.... sok siah sok siah sok siah sok siah sok siah

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   13/2/2009, 14:29

aya naun ieu teh asa rame culak colok....... reuwas






nyolok nu bau,nu sengit apa nyolok caleg....... mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   14/2/2009, 01:16

garotis_79 wrote:
aya naun ieu teh asa rame culak colok....... reuwas






nyolok nu bau,nu sengit apa nyolok caleg....... mikir hula

nyolok bujur garotis siga na pedo mikir hula mantaaaaaaaaaap
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   14/2/2009, 08:47

anjrit.....emang manehmah robot gedeg ciah hok..... ngabaung




tukang sodomi... ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   16/2/2009, 15:04

naha mamawa fanny ai a badeur??
fan mah aman2 aja perasaan di sini teh.. ngagoler ahk ngagoler ahk

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
onenk_cingtah
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
id YM : kata_dia_aku_oneng
Registration date : 14.02.09

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   16/2/2009, 16:29

jadi mu nyoblos calon RT ato nyoblos lewad belakang ieu teh burileung

cun ahk inih onenk cun ahk

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   16/2/2009, 19:45

nyoblos lewat belakang mah jiga gaya gogog atuh nenk... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: saha nu rek di pilih   Today at 23:00

Kembali Ke Atas Go down
 
saha nu rek di pilih
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» kenapa kita pilih motor sport?
» Pilih mana : Kawasaki ZX-6R, Honda CBR-600RR, Yamaha YZF-R6, Suzuki GSX-R600
» pilih mana: akrapovik, yoshimura USA, nojima, atau Arrow
» Pilih mana:Ducati 848 Evo atau Superbike 600 jepang?
» PILIH MANA yaaaaaaa ??? : NEW NINJA 250-----------------------atau-----------------NINJA 250 biasa ??????

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: