Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   3/2/2009, 11:35

waduh uing jadi ngabahas masalah investasi euy katingali huntu tapi teu nanaon
tiheula basa uing sok chating (ayeuna ge masih keneh) sacara teu ngahaja sok chating2 jeung c abah asa teuing kumaha ari mimitina bisa wauh jeung c abah asa da uing poho deui nu pasti mah tina chating weh.. kusabab mineng ngobrol jeung c abah nya c abah ge ges teu asa2 deui da ngaranna ge abah asa jadi teu asa-asa harita c abah langsung we nawaran bisnis anu ngaranna investasi

abah asa : jang.. ujang rek ngiring bisnis sareng abah moal..???
uing : bisnis naon bah..?? ( bari tarang uing rada kerung da tidituna kitu)
abah asa : ieu yeuh.. abah ayeuna teh keur ngaleukeunan investasi ] anu eta investasi teh dikelolana ku IMF (inter-metrofund.com)
uing : ooooo kitu bah..??
abah asa : muhun
uing : ari sistimna kumaha bah..???
abah asa : aduh hese nya jang ari chating kieu mah ngajelaskeunna.. urang nganggo vc we atuh.
uing : oh muhun mangga bah kaleresan abdi ge aya handsfree sareng cam na ge aya

tidinya mah uing uplek we ngobrol jeung c abah ngeunaan bisnis investasi eta.. c abah ngajelaskeun kalayan jentre pisan ngan orokaya da najan ges dijelaskeun ku c abah uing tetep can ngarti sagede buntut beurit oge, teu karasa udud ge ges beak sabungkus garam merah ngagoler ahk jeung belaan uing poho balik ka imah bakating ku betah ngobrol bari c2c jeung c abah.. ges beres ngobrol uing langsung we balik ti kantor biasana batur mah balik gawe teh jam 4 sore ari uing mah jam 9 peuting (karyawan teladan)
saparat jalan uing mawa motor bari mikir anu di omongkeun ku c abah.. heueuh teu mikir kumaha piraku teuing ayeuna urang nanamkeun modal ukur 75.000 ke hasilna bisa 7.500.000 nya ahirna mah rada kaharti oge ku uing sanggesna di pelajari bener2 mah.. jadi sistimna bagi hasil tina duit urang anu dikelola ku batur.. geura tingali perhitungan investasi

PAKET I

Periode Hari Invest / 50 Hari Hasil Akhir Periode
1 50 Rp75,000 Rp15,000.00
2 100 Rp50,000 Rp15,000.00
3 150 Rp50,000Rp15,000.00
4 200 Rp50,000Rp15,000.00
5 250 Rp50,000 Rp15,000.00
6 300 Rp0 Rp75,000.00
7 350 Rp0 Rp90,000.00
8400 Rp0 Rp165,000.00
9 450 Rp0 Rp255,000.00
10 500 Rp0 Rp420,000.00
11 550 Rp0 Rp675,000.00
12 600 Rp0 Rp1,095,000.00
13 650 Rp0 Rp1,770,000.00
14 700 Rp0 Rp2,865,000.00
15 750 Rp0 Rp4,635,000.00
16800 Rp0 Rp7,500,000.00


Paket 1 dengan Nilai Investasi Awal Rp50,000.00 dan Biaya administrasi Di Awal Invest Rp25,000.00. Total yang harus Anda Invest di awal adalah Nilai Investasi di tambah dengan Biaya Administrasi Awal Rp75,000.00

Selanjutnya setelah Anda menerima Hasil Periode ke-1, Maka anda wajib melakukan Investasi Periode ke-2 senilai Rp50,000.00 Begitu seterusnya Anda wajib melakukan Investasi atau penyetoran Investasi sebesar Rp50,000.00 Hingga Periode ke-5

Memasuki Periode ke-6 dan seterusnya Anda tidak ada lagi kewajiban Penyetoran Investasi. Mulai Periode ke-6 dan seterusnya ini anda sudah mulai Menerima Pasive Income. Jumlah Income yang Anda terima mulai dari Periode ke-6 hingga Periode ke-15 akan terus meningkat. Dan Mulai Periode ke-16 hingga Hingga Pewaris Anda , maka Anda akan menerima Hasil tetap yaitu Rp7,500,000.00 Untuk Investasi Paket 1 ini.

Jadi Kesimpulan dari Investasi Paket 1 ini adalah :
Dengan Invest Rp50,000.00 / Periode
Selama 5 Periode = Rp250,000.00
Biaya administrasi Di Awal Invest Rp25,000.00
Total Invest Selama 5 Perioide Rp275,000.00
Income Anda pada Akhir Periode = Rp7,500,000.00
PASIVE Income HINGGA PEWARIS ANDA = Rp7,500,000.00


kitu keneh dina paket anu ka 2
tangtuna ge hasilna tergantung paket anu di cokot bisi panasaran mah

klik didieu ker ningali perhitungan nu lainna jeung deui bisi aya nu rek milu nuturkeun uing jeung c abah asa sok

klik didieu

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   3/2/2009, 13:10

ah si abah pernah nawaran kitu ka uing...sarua mimitinamah dina chating....tapi uing lieur euy.... loba dahar kolecer meureun:hiber...mending ngenyotan nu kieu ah: awewe geulis bari ba ngarah teu jangar
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   4/2/2009, 12:05

beuuh cia tis uing mah hasil tina eta teh geus dibagikeun ka barudak ker kopdar kamari loba gaya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   4/2/2009, 12:10

ah ka uing mana teu mere..... time out
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   4/2/2009, 15:19

katingali huntu katingali huntu acan nyobaan min... ngawoko ahk ke mun meunang duit tiis ahh...!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   5/2/2009, 09:07

cobaan wie, ke mun geus hasil ka badeur keun duitna ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   6/2/2009, 22:05

asli ieu teh...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   11/2/2009, 09:39

Asli pisan tis..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   11/2/2009, 15:19

ke atuh neangan heula duit tiis..



kajeun aya ieu,duitna panas jadi rek di kanu kulkaskeun heula nya.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
Napak tilas jejak langkah c abah asa dina widang bisnis investasi
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Asking membuka toko variasi motor
» kuras radiator sendiri
» Setting Kopling
» Langkah dasar freestyle
» Cara membuat pendataan&list list barang menjadi seperti di sini?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Bisnis :: Investasi-
Navigasi: