Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
botik
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 2
Age : 34
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : tuang,wareg,bobo
Humor : All of banyol
Registration date : 29.01.09

PostSubyek: Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!   29/1/2009, 01:55

oh merahnya pipimu aduh akang teteh nuhun tos d estuan babarayaan d bdg 9 ieu..nyungkeun bimbingana nya oh merahnya pipimu bade tumaros dupi abah bongsoe aya didieu kitu?nitip pesen wae kitunya punten ka abah bongsoe saur ema dupi domba bikangna teu acan di lebetkeun ka kandang.. oh merahnya pipimu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!   29/1/2009, 08:51

Aeh aya kang otik... Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk kamana wae atuh otik maneh teh meuni karek katembong eleh ku abah maneh c soe, manehna mah ges jadi germo didieu ges jadi kokolot ngan kolotna kolot bedegong jeung nurustunjung, beuki kolot teh lain geura mikir kalahkah beuki maceuh neangan wadam nu ngora..

wilujeng sumping kang otik ah sok mangga geura singkil giling singsatkeun calana na tu doma awewe geulis bari ba geus nungguan ... teuing ahk heureuy tik ah...

ke mun rek balik ulah poho bawa nya eta bapak maneh (c soe)

sok kadinya lajeungkeun wing mah rek ngawoko ahk ngawoko ahk ngawoko ahk heula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ifunk



Jumlah posting : 1
Registration date : 13.01.09

PostSubyek: Re: Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!   29/1/2009, 08:58

Ass..ka sadayana...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!   29/1/2009, 15:05

mangga dihaturan linggih, saurkeun ka soe supados tong ka wadam wae ngagoler ahk
kum salam funk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!   Today at 23:19

Kembali Ke Atas Go down
 
Ass..aduh isin kieu..nepangkeun kang teh nami abi Otik .. dupi abah bongsoe aya didieu gening? abah uih ih saur ema!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» RPM nyangkut di 2rb RPM

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: