Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 FS fanny anu geulis sabdg raya tea..

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   4/12/2008, 11:48

fanny_inochi@yahoo.co.id

ADD YA...

ntar di kaseh gratis CIUMAN dari kang ADMIN... lol! heheotan

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   4/12/2008, 12:22

100% halal teu nya FS na mikir hula


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   4/12/2008, 12:56

tong_rider wrote:
100% halal teu nya FS na mikir hula


lol! lol! lol!

aduh eta si akang rider naros na tos menuju halal sagala...

tapi mang enya kang ari nu halal mah nikmat raos na..

lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bajaj bajuri
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 4
Age : 26
Lokasi : gigireun tatangga
Registration date : 04.12.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   4/12/2008, 15:16

cik...cik....eta fs teh urang toong heula, bisi majarkeun geulis sabandung raya ari pek teh kawas parab hiu ngagoler ahk ngagoler ahk lol! ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   6/12/2008, 12:08

Ngiring ngarojong.............

cozy_crozz_corner@yahoo.com fs Uing
iwan_badrulzaman YM Uing
http://coretaniwenk.blogspot.com Blog Uing

Kanu karasep, kanu gareulis..kanu palinter dina ieu forum Mangga di add.....
(bahasa urang sinarieun lemes....kudu sopan uyz ari nitah mah...... huhu...)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: mmmmmmmmmm   11/12/2008, 00:01

adugh....adugh,,,,,,,,hayang nu nyendol eta nu 100% halal


awewe geulis bari ba <tah nu kieu


ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   11/12/2008, 00:05

dimana aya kang ulig, pasti aya bokep..

pasti di tembalan oge ku saiah kang ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

korek cepil hela akh di gerean di gerean
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: kumaha aya nu buligir teu dina fs na.........   11/12/2008, 07:23

ngawoko ahk ngawoko ahk ngawoko ahk ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   12/12/2008, 09:15

wah eweuh duitan mah moal di add ngodek tai irung
tapi jang minuhan ep es mah teu naun2 ketang ngagoler ahk
foto fanny montok ciga awewe geulis bari ba nyak ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 16/12/2008, 09:34, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   15/12/2008, 11:43

ci_Badeur wrote:
wah eweuh duitan mah moal di add ngodek tai irung
tapi jang minuhan ep es mah teu naun2 ketang ngagoler ahk
foto fanny montok ciga awewe geulis bari ba nyak ngagoler ahk

bene eeuy meuni kabita meuni kabita


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   18/12/2008, 13:15

uhh fs fany hot..

mantak na ngesang lamun asuk ka fs fani teh

wakakakaka mangga dileueut mangga dileueut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   18/12/2008, 14:09

bogoh awewe geulis bari ba Fanny
ngodek tai irung naha aya cap upuk jeung c krisno dina awewe geulis bari ba
time out mun make paraf meunang teu ngagoler ahk lol! lol! lol! lol!
elephant awewena ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
ngadu'a heureuy fannn lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: FS fanny anu geulis sabdg raya tea..   Today at 23:02

Kembali Ke Atas Go down
 
FS fanny anu geulis sabdg raya tea..
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Pelabuhan Ratu 23-24 Agustus 2008
» dimana tempat lo ngebut ?????
» STANLEE MOTOMUFFLER : Customized Stainless-steel Exhaust System
» knalpot custom di malang jatim
» Pernah punya pengalaman 'berantem' dijalan? Share dimari yah.

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Share id Yahoo, FS, Website/blog-
Navigasi: