Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dodoenge



Male
Jumlah posting : 1
Age : 36
Lokasi : bandung
Job/hobbies : supir
Humor : iyaaaaaaaaaaa
Registration date : 14.12.08

PostSubyek: nepangkeun   14/12/2008, 17:14

hatur nuhun kasadayana wargi2 mangga urang eratkeun silaturahmi urang sadayana.salam.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   14/12/2008, 19:01

Sami2 saderek dodoenge hayu urang mempererat tali silaturahmi melalui ieu forum, mangga di haturan pisan.. Sok geura bagi2 eta elmu panemu jampe pamake teh.. 
Hatur nuhun sareng lam kenal kanggo saderek dodoenge..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   17/12/2008, 09:36

Ngiluan Sumping weh badeur mah, ngiring mempererat persatuan dan kesatuan bangsa weh nyak katingali huntu teu nyambung uy beubeuk kadinya

Mangga weh tos lebet mah bade gugulitikan ge nu penting Sopan, lres teu kang admin? ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
aalothea
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 5
Age : 43
Lokasi : Bandung
id YM : alex_hermaneuy@yahoo.com
Registration date : 14.09.09

PostSubyek: Re: nepangkeun   14/9/2009, 04:11

Hatur nuhun ka Bandung Salapan... simkuring tos di tampi janten baraya.... nepangkeun abi A'Alo Thea di facebook aya... tah ieu blg na http://aalothea.blogspot.com/
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun   Today at 23:15

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: