Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
JuNi



Jumlah posting : 1
Registration date : 04.12.08

PostSubyek: nepangkeun   4/12/2008, 16:53

Nepangkeun nami Abdi JuNi katingali huntu ........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: muhun mangga   4/12/2008, 17:07

assalamualaikum

mang juni lebet ka ieu forum
sing betah nya mudah-mudahan
sok geura miang keun ka hoyong teh di ieu forum
sugan-sugan we mendakan elmu nu teu katingali atanapi jodoh
bilih aya ka rudet atanapi ka bingah mangga
geura nyerat purudulkeun keun unek-unek juni teh
panginten tos aya kategori na mah
mangga we tinggal di pilih-pilih.....
muhun we sakitu
hapunten bilih teu acan lengkap
nuju di benahi
ku baraya forum bandung salapn
atanapi juni gaduk kritik atanapi saran
mangga di antos
tinggal di tinggal we di kategori kritik n saran




mat bergabung di ieu forum bandung salapan

kahaturan linggih ka juni
punten bilih kumawantun

wassalam

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   4/12/2008, 17:14

Haturan wilujeng sumping juni, mangga lebet sok leueut saayana marangga marangga tah aya cai hungkul ning.... sok ah urang ngaraketkeun duduluran...


admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   4/12/2008, 21:56

wilujeng sumping juni cheers

ari juni jeung july kembar teu nya bingung euy


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   5/12/2008, 08:54

:tongue: :tongue: juni mah kembaran na desember kang :lol: :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   5/12/2008, 09:51

Juni mah raina Juliet ngagoler ahk

mang juni ciga re2ncangan badeur mung namina ieu mah mang juned ngagoler ahk

cing akur weh nyak jeung caketan kang Admin supados akrab ngagoler ahk

[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 10:53, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   5/12/2008, 09:54

tolombong_awi wrote:
:tongue: :tongue: juni mah kembaran na desember kang :lol: :lol: :lol:


oooohh suganteh kembaran mei kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   10/12/2008, 13:42

juni mah bulan kelahiran fan....
tepat na 16 juni 1987....
ngagoler ahk promosi.... awewe geulis bari ba katingali huntu
lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   10/12/2008, 15:00

iyeu tah lamun aya ci badeur mere comment sok tara eucreug....
sok ngamimitian teu bener..
nu bener mah juni teh JUrig NIni-nini..

damai ahkkkk damai ahkkkk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   17/12/2008, 10:56

jiew dank datang didinya mah sok dibenerkeun wae ach setaaaaaann koplok..
ngarah beda olangan atuh, tapi ditarurutan wae dank padahak geus nyaho badeur mah teu ecreug coment na jier dasar pinter uy

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun   Today at 05:22

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: