Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
mang atto



Jumlah posting : 1
Registration date : 26.07.09

PostSubyek: nepangkeun   26/7/2009, 16:44

nepangkeun sareng mang atto bade ngiring manawi aya anu tiasa di jantenkeun babagi pagalaman sraeng sajabana,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dragon_211083



Male
Jumlah posting : 1
Age : 33
Lokasi : BANDUNG
Job/hobbies : MUSISI JALANAN
id YM : dragon_211083
Registration date : 13.08.09

PostSubyek: Re: nepangkeun   13/8/2009, 07:28

SAMPURASUN
nepang keun ka sadaya baraya salapan nami simkuring BAMBANG HERNAWAN PUTRA
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
adicmh
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 5
Registration date : 14.08.09

PostSubyek: Re: nepangkeun   14/8/2009, 14:50

Nepangkeun .. jenengan abdi adicmh .. ti cimahi, karesepna jalan kaki ngelempeungkeun tuur. Hoyong belajar bahasa sunda.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dani



Jumlah posting : 1
Registration date : 19.10.09

PostSubyek: Re: nepangkeun   19/10/2009, 14:43

Assalamualaikum.....Nepangkeun simkuring Dani Hamdani ti cimahi...hoyong ngiringan di ieu perkumpulan. Manawi aya elmu nu tiasa kacandak ku jisimabdi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun   19/10/2009, 19:18

mangga dihaturan pisan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun   Today at 23:20

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: