Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Anti boot....mantab....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: Anti boot....mantab....   9/12/2008, 23:31

Assalammualaikum...
aduh di room teh ayeuna mah seur anu ngeluh gara-gara aya hiji oknim anu sok heuheueheuue..... angkat jari acungan jari tengah kanu oknum eta...kaos kakara chat pisan atuh nya,,,,, heup ah ahk saya geus haroream kanu kikituan teh euweh guna lain na manjang keun babarayaan eta mah kalakah mondok keun babarayaan bener teu?? aduhh gedebug ahk wing dek pundung mun aya nungabot wae,,,salah satu chatter bdg 9 mengeluh kitu,aduh hate teh asa kumaha kitu......maeunya saya dek cicing wae,,,da ari kucariosan mah,,,,teu nerap eta oknum hiji teh...sugan kucara iyeu mah nerapnyak... jier dasar pinter uy surpey membuktukan 99% di jamin ampuh ieu penangkal teh :[..]:

tah pumargi bade aya anu niat ieu contohna:


nya aga sedikit ngulik sich...lumayan ribet abi ge 2 hari teu obo bakat ku hoyong tiasa....
study

kopi study ngopi udud sabari chat sok nyeri hate pisan lamun aya nu nga bot keheul sayah mah da geuleuh ih jebred plok sayah geus haroream kikituan teh tah lamun aya jeuleumana langsung ku saya jebred plok digeleng

nuhun w.salam info lebih lanjut silakan hubungin mang admin ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Anti boot....mantab....   10/12/2008, 01:30

nuhun ka uus anu tos masihan trik na mu n tiasa pang kill keun koneksi internetna tah anu sok ngabootan ka barudak bandung salapan anu di pika cinta ku salarea ........... bogoh bogoh bogoh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Anti boot....mantab....   19/12/2008, 08:10

pundung uhun ihhh muni usum gobat gebot, jadi teu harmonis ngagoler ahk


ngawoko ahk kamg sarmin ungkeun atuuu antibot na
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Anti boot....mantab....   20/12/2008, 11:24

nuhun lur ah tos nga share

berguna pisan jang uing eung

coz kamari uing di boot

wakakaka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Sponsored content




PostSubyek: Re: Anti boot....mantab....   Today at 23:03

Kembali Ke Atas Go down
 
Anti boot....mantab....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ask anti fog
» sepatu boot tinggi ( Merk 5.11 & Delta ) || www.tokocaya.com
» LEM MAGIC TUBELLES ANTI BOCOR
» [ASK] Penggunaan TIRE GUARD (cairan anti bocor)
» Tune Up ninin di bengkel Manual Tech Jogja mantab bro...

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Internet :: Chat :: Yahoo-
Navigasi: