Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 matak lieur................

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: matak lieur................   7/11/2008, 03:30

mun anu pinter ngajar kanu bodo pasti jd nyaho
tv mun anu belet ngadidik anu anu belegug hasilna pasti lalieur kabeh..
ciga basa ayeuna,
si minta anyar kawin boga budak hiji sebut we si kuplik umurna 6 thun. sapopoena budak cicingeun
ngan rada pinteur utang itung,da sok di titah balanja ku indungna ka warung. sabab ges mejeuhna sakola nya di asupkeun we ka klas hiji SD,sapopoena rajin jng getol ngapalkeun hasilna lumayan mun ulangn tara pnteun ceuli monyet. ngan aya anu aneh tiap ulangn matematika si kuplik tara meunang pnteun,hiji waktu ku bapana di carekan basa balik sakola :

kng minta : jang naha tiap ulangn matematika can pernah
meunang peunteun..
kuplik : teu nembalan kalakah cerik bari nangkeup ka indungna
kng minta : ku naon ujang teh teu reseup kana pelajaran hitungan
kuplik : angger nga'wiwiw kalakah beuki tarik ceurikna
kng minta : sok benjakeun ka bapa meh bapa apal
kuplik : melong kana ramo leungeuna bari ceurik
kng minta : pan ku bapa ges di pengmeulikeun kalkultor,sempoa
ker di ajar ngitung mh..
kuplik : melong ka bapana bari nginghak
kng minta : ngan ulah menta diajarkeun ku bapa
kalkulator jeung sempoa mh, da bapa ge teu bisa
ka indung ujang we
kuplik : bapa, atuh da ayeuna mh ujang make sapatu
upami ngitung di sakola teh ngn tiasa dugi ka sapuluh...
kng minta : beu sujang sujang mneh teh, bari lenggrek teu eling......@@@@ :bball: :bball: :bball:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
 
matak lieur................
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: