Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 chating di camfrog matak rieut sirah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: chating di camfrog matak rieut sirah   19/11/2008, 09:14

Dunia chating ayeuna mah lain ngan wungkul yahoo chat, Paltak (google chat) dll tapi ayeuna mah aya ruang chating anu jigana mah keur booming ayeuna teh yaeta Camfrog soalna didinya urang bisa chating bari jeung bisa ningali cam batur tanpa kudu disetujui ku anu boga cam tinggal klik username na langsung katingali jelemana

tah screnshootna


wakakakakakaka meuni kabita meuni kabita teu kudu ngintip make intai cara c otong sok ngintip uing ker ngaroko tampol

tah di camfrog mah teu kudu maen intip meungpeun meungpeun bahkan didinya oge aya ruang 18+ meren nyahoo lah kabeh oge mun geus nyebut 18+ mah meuni kabita meuni kabita meuni kabita

geus ahk oprek we kusorangan bisi hayang mah, heg dongdot hula softwarena klik didieu tah


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: camfrog aq padamu....   23/11/2008, 14:00

wakakakaka....suganteh urang wae anu sok chat di cam frog teh..
Akh da moal jauh ari make camfrog mah... pasti neangan nu bobolekakan...
lamun make camfrog moal betah cicing di hareupeun komputer...bawaana teh hayang ka cai wae...
kade ka remaja putra atanapi putri teu di rekomendasikeun ngangge cam frog...
tapi lumayan lah kanggo refreshing sareng ngantosan maghrib mah....moal karaos...
cobian geura....

wakakakak... lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: baled siah   25/11/2008, 18:54

hah urang mah teu resep saeutik ge, naun ngan meungpeun wungkul, ah urang mah sok maksakeun we teu kudu ngintip, kajeun nu mitoha, kajeun nu tatangga, tingali weh langsung, mun rada leutik, nya pake kaca pembesar tapi jauh keun tina panonpoe bisi panaseun, tapi ketang (bener ceuk kang iwenk) ari keur bulan puasa mah lumayan tah camfrog, jang nungguan buka puasa mah, sugan we kabeneran aya ustadz keur ceramah di camfrog (ngimpi), mangga atuh ah.....colat heula............
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   26/11/2008, 12:19

Wah nuhun ah info na...

rek di cobaan heula..
:<:-P: :<:-P:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   28/11/2008, 17:35

wakakakakak...
Kade weh tong dipake ajang mesum...
Lamun di pake na ge kudu ajak-ajak.....
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   4/12/2008, 23:56

hoream aah camfrog mah euweuh tantangan nana kaclak-kiclik we ah
ari intai mah kan lumayan rada tegang di acc cam na atawa heunteu ngahuleng
tapi pas di acc meuni kabita mun di reject geuleuh ih

kitu salererean intai teeeh



nb: nuju ngates intan versi 2 Fx


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   6/12/2008, 11:45

Nuhunkeun link dongdotanana atuh y!intai na
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   17/12/2008, 20:45

iwenk wrote:
Nuhunkeun link dongdotanana atuh y!intai na

didieu


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miswar



Jumlah posting : 1
Registration date : 11.09.09

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   11/9/2009, 22:44

hai smua
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
akalbulus
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 11.10.11

PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   11/10/2011, 15:14

Parasea waduklah ayeunamah upgrad wae..kudu make camfrog pro .teu hyg teuing kudu meuli code pro mun hyg nempo nenen , sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: chating di camfrog matak rieut sirah   Today at 23:20

Kembali Ke Atas Go down
 
chating di camfrog matak rieut sirah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Dapet $(DOLLAR) cuman dengan CHATTING
» Sibiru yang Menawan dari Kampung Curug Tangerang :D

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Internet :: Chat :: Camfrog-
Navigasi: