Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nu rumasa boga hutang bayar

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: nu rumasa boga hutang bayar   2/12/2008, 01:57

Ah rek curhat qw teh mere nganduk duit euy ka babaturan ngarana dedi ceuna keur uubar da urang teh karunya nya di bere we jauh2 ku urang di kirim apa qw yang bodo apa mmg dia penipu meneketehe,,,,,,,,yang jelas mah qw teh mo nolongin dia,,eh ayeuna ku qw di tagih malahan bebeja ka calon jikana teu rumasa nginjeum ceuna tapi urang mere dasar jelema teu otakan,,,,,cri muka di depan awewe na,,,,keur qw ga nanaon teu mayar mah ngan sing bener we ngomong teu sanggup kitu mayar asal sing bisa we mawa na sing aya we babalasna leuwiuh ti duit sakitu,,,,,,enteng keur sayah mah duit sakitu tapi harga diri urang euweuh siga urang meuli2 lalaki di hadapan awewe na,,,,,,tah si koplok teh sugan we kabeneran warga bdg 9 sugan mnh na pas maca,,,,,,omat ngomong baik2 ulah bikin fitnah nu macem2 ,,,,,,hadapi urang rek kukumaha ge sok urang wani nya ge jiwa awewe soal gelut mah jagona,,,urang bisa karate jurusan cicaheum loba gaya tah sakitulah curhat ti saya minta sarana ti sobat2 cara ngomong ka eta mangkeluk ,ngarana dedi purwadi mun teu salah ulah tegal lega ayeuna gawe na di hotel jakarta .....moga2 we mnh na maca cheers angkat jari
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   2/12/2008, 11:38

saha eta teh ceu mimin sampe ka kituna reuwas

sok lah ngomong weeh ka sayaaah loba gaya
urang sina mecut c otong kusayah bari aing abok


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   2/12/2008, 14:08

ngahuleng ninggali ronghok jeung tong curhat ach

ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   2/12/2008, 17:09

kabisa teh ngan nonton wae badeur sa teh....

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   2/12/2008, 17:34

aakh ci badeur mah pagawean teh gagosip wae jebred plok


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   2/12/2008, 19:04

Aduh teu bisa commentar ah, da ari nanaon teh sok tara ngomng heula ambil wae keputusan sendiri. geus kajadian kitu mah pan jadi masalah gede. kaclak-kiclik we ah :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: nu rumasa boga hutang bayar   3/12/2008, 00:08

kang bader meuni timburuan kitu ih,,,,,,,, oh merahnya pipimu tenang kang urang mojok yu ah :-$: ulah apl si otong metall digeleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   3/12/2008, 12:39

Emang sabaraha hutangna hok?

ari urusan jeung duit mah emang rada rudet...
babaturan bisa jadi musuh, kitu oge baraya bisa jadi musuh gara gara duit...

tapi lamun boga babaturan siga babaturan c ronghok mah meuningan tong di wawuhan we...
katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu

ronghok lamun jadi gelut jeung manehna urang ngiluannya rek lalajo... dari pada lalajo tinju mah bayar meuning neangan nu gratisan...


katingali huntu katingali huntu katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: naon uy   3/12/2008, 17:32

ngomong-ngomong bisi lah ngomong keur ngoromongkeun naon ieu teh nu di omongkeun uing mah teu ngarti ieu anu di omongkeun

cing atuh omongkeun anu jelas ka urang omongan nana ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

anu maca berarti ngarti urang ngomong nya......... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ...

kabur akh sieun si admin ajigh ajigh ajigh admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   10/12/2008, 00:51

angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari tah satuju urang ge cing atuh anu boga hutang teh malarayar,,,,ari nginjeum blok ari mayar nyicil sarua jeung bohong angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari

ngantosan head sia plok bayar ceu mimin ngantosan ngantosan bae teu ku duit ge ku taeun weh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk si rongkok ka kuat ngadat kitu sateh,,,belegug sia geuleuh ih geuleuh ih geuleuh ih

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
ngodek tai irung kumahanya hese oge da nyaneh mah nyarita pikanapsueun batur plok ahkkkk beubeuk kadinya

bungah emang hutang na sabaraha sich meuni kakuat aa datan wae katingali huntu katingali huntu katingali huntu hutang na sageude panto teu heup ah



cheers hidup:cheers: kass:cheers: bon:cheers:kass :cheers:bon cheers nganjuk :cheers:nganjuk cheers cheers nganjuk cheers udud uy ngawoko ahk


lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   18/12/2008, 02:02

PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar 10/12/2008, 00:51 Balas dengan kutipan
angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari tah satuju urang ge cing atuh anu boga hutang teh malarayar,,,,ari nginjeum blok ari mayar nyicil sarua jeung bohong angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari

ngantosan head sia plok bayar ceu mimin ngantosan ngantosan bae teu ku duit ge ku taeun weh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk si rongkok ka kuat ngadat kitu sateh,,,belegug sia geuleuh ih geuleuh ih geuleuh ih

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
ngodek tai irung kumahanya hese oge da nyaneh mah nyarita pikanapsueun batur plok ahkkkk beubeuk kadinya

bungah emang hutang na sabaraha sich meuni kakuat aa datan wae katingali huntu katingali huntu katingali huntu hutang na sageude panto teu heup ah



cheers hidup:cheers: kass:cheers: bon:cheers:kass :cheers:bon cheers nganjuk :cheers:nganjuk cheers cheers nganjuk cheers udud uy ngawoko ahk


lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

hutang teu sabara subaja ngan kudu ngomong we teu bisa mayar kitu moal di teangn mngklukna ari geus puyuh nipu mah Parasea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Sponsored content




PostSubyek: Re: nu rumasa boga hutang bayar   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
nu rumasa boga hutang bayar
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Minta saranya dong teman2
» bercanda dengan LOGIKA
» BERAPA PAJAK NINJA 250 / TAHUN ??
» jual helm kyt c4 tech special edition, liat ga bayar he
» Boss vs Sekretaris (HUMOR)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: