Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   19/12/2008, 16:16

cikan menta kadie d share atuh koleksi pribadi ge bae lah Evil or Very Mad
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   19/12/2008, 21:09

joerigh wrote:
cikan menta kadie d share atuh koleksi pribadi ge bae lah Evil or Very Mad

leres eta teh kang joerigh peryogi produk lokal burileung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   19/12/2008, 22:06

atuda bosen produk luar wae.... awewe geulis bari ba anu jarang kajamah mun ayamah katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   20/12/2008, 09:00

ngodek tai irung
teu acan ngadameul deui kang,,,,
jadi nuju kosong,,,

ke antosan weh dua minggon deui,,
sugan aya...
asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   23/12/2008, 08:13

ngagoler ahk episode timen dan otonk dalam "ranjang berdarah" ngagoler ahk
ngawoko ahk ngawoko ahk ngawoko ahk bokev wadam pertama karya anak2 erum salapan
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   24/12/2008, 22:16

tolombong_awi wrote:
ngagoler ahk episode timen dan otonk dalam "ranjang berdarah" ngagoler ahk
ngawoko ahk ngawoko ahk ngawoko ahk bokev wadam pertama karya anak2 erum salapan
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
teu meunang kitu ciah sarwi ngodek tai irung

bisi di di kandangan ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   30/12/2008, 08:47

ngagoler ahk jiew kreatif oge geuningan budak room 9 teh aya nu bisa berkarya, enya ge tentang wadam ngagoler ahk
tah jurig cigana ieu mah lain jarang dui, malah acan terjamah ngagoler ahk



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fery_donny



Jumlah posting : 1
Registration date : 05.06.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   5/6/2009, 07:15

hayyyyy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   9/6/2009, 07:48

tah atuh bisi hayang mah ku uink di bejaan situsna.. katingali huntu

www.xnxx.com

sok di jamin betah lah............. dua senjata
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   12/6/2009, 12:08

ngawoko ahk tiis cara ngadownlodna kumaha urang bingung aslina waduuhh ...
terangkeun langkah2na nyak...okey mantaaaaaaaaaap ....
engke ku urang di catet kana otak heuheueheuue ...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   13/6/2009, 10:08

Nt boga IDM(Download manager)
tah mun geus aya nu kitumah biasana begitu di klik ge langsung menta di dongdot..... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   14/6/2009, 01:36

nggeus ngan teu bisa di save dina hardisk.. geuleuh ih
cik atuh jelaskeuna cing jelas...
mun bisa mah aya langkah2 na ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   19/6/2009, 09:21

jiew ieu bengeut bokef wungkul ngagoler ahk ngagoler ahk
nu kitu wae di permasalahkeun ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   22/6/2009, 11:03

ah...badeur ge sarua beuki lah..sok ngaku... loba gaya
teuing atuh kok...da uink mah kitu weh langkahnamah.. katingali huntu
hoream uink mah di save teh...
so komputerna sok jadi loba ngadat lamun ngukut nu kararitu teh. ngagoler ahk
jadi mending di tonton weh.. ngagoler ahk
bener teu badeur....... afro
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   6/7/2009, 20:24

Parasea ngaku maneh deul..



ntis nuhun ahk geus bisa gening di downlaod
teuing ahk ...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Asep Sulaiman
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 7
Age : 27
Lokasi : MALANG CITY
Job/hobbies : Santai Tapi PasTy
Humor : Tong LOba Sare bisi Di sarekeun
Registration date : 06.09.09

PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   6/9/2009, 15:42

Diskusi NAun Kitu Iyeu teh???bejaan atuh sugan weh bisa ngabantu yeuh.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://edge217.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu   Today at 09:22

Kembali Ke Atas Go down
 
neangan produk dalam negri bokef teh aya nu boga teu
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kawasaki ZXR 400 2011 produksi dalam negri..
» Vlad Dracula " Kisah Nyata Pembantai Umat Islam Dalam Perang Salib
» Produk " NINE POWER " yg ditempatkan di busi Menstabilkan Pengapian...? Apa nambah Accelerasi....?
» WTA >> cara pasang plat no di dalam windshield
» Tips Berguna di Kehidupan Sehari-hari

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Filem-
Navigasi: