Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 boleh delete atas perintah nu boga euy

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 06:24

sim kuring ngadameul postingan nu maksud na mah sauakur heureuy da aslina mah teu maksad rek ngawonkeun salah sahiji rencangan ,,,,tapi geuningan sensi abis nu di ajak heureuy na ,singkuring teu janten masalah lamun eta posting di delete tapi kedah aya izin ti nu ngadameul posting na heula,suer asa teu di hargaan pisan kanggo pengurus forum ieu saha nu maca plz upami bade bertindak bade nga delete kompirmasikeun kanu bikin posting,geuningan di tinggali mah sanes simkuring wae nu sok silih poyok sareng rencangan teh,,, kuring asa kaget pas enjing2 ninggal postingan tos teu aya mohon ya ka pengurus kedah di perhatoskeun upami aya pihak nu teu roas manah ku postingan sim kuring da abdi ge teurang eta wacana teh atawa obrolan na ym teh teu saeunyana mun babanyolan hungkul tapi geuningan tanggapana lain pisan hatur nuhun hampunten nu tos sabit manah na srg hampunten ka pengurus forum ieu nyungkeun perhatosana aduhh gedebug jadi hoream nyieun postingan deui teh meuningan indit we wasalam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 08:23

aduh ceu ulah kitu.... punten we atuh eta mah panginten kahilapan salah sawios HANSIP di RT bdg9.. emang sakedahna upami bade ngahapus teh kedah di konfirmasi heula kanu gaduh postingan....
sakali deui punten ngadu'a ngadu'a ngadu'a nya ceu ulah matak janten bendu ulah matak euceu jadi pundung.. keun urang jadikeun perhatian kahareupna sareng deui ka para HANSIP sok jantenkeun pelajaran ieu kajantenan nya..

hatur nuhun..

admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 13:55

di hapunten min ku badeur mah teuing ahk duka ku eceu mah ngagoler ahk
naha ka HANSIP min? badeur ge asup ateuh mun HANSIP mah? reuwas
badeur mah tara ngahapusan da min teu gaduh panghapusna ge matak nyeurat weh di forum teh jier dasar pinter uy
jadi intina naun ieu teh nu di delete teh badeur teu ngarti yeuh ceu? mikir hula
min nu boleh di delete jeung nu henteu ge kumaha tah? mikir hula

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 14:39

ngawoko ahk ngawoko ahk ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 14:44

sok siah sok siah sok siah sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 14:50

no coment akh meungpeun mendingan sare ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 17:38

assalamualikum

aya naon ieu teh juragan ronghok......!!!!!
mang didinya nyieun postingan naon atuh........!???
di kategori mana.......????
GEUNINGAN SAIA TEU ACAN MACA.....???

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   6/2/2009, 21:17

lieur euy..... lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   13/5/2011, 01:19

posting uing ge asa geus loba di tong sampah.. geus lila teu ninggal ieu forum, naha gening "janteun runtah"..
bae ahk uing mah kumaha karepna si admin Evil or Very Mad ..

sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   15/5/2011, 00:56

Ass Wr Wr ,calager dulur..!! mosting naon ceu asa raribut kieu ,saran ti utung mah : ari anu mosting'na tukang ejegeler mah bae ulah di hapus keun ue anteup da moal sirungan mereun ki.ki.kikik ,rek jorok rek porno rek ngirikik atwa ngritik anu penting ulah rasis ,ulah silih hina komo silih ajak kana anu teu bener mah.. mosting deui ue ceu ulah isin2 bisi kaburu teu bisa narulis heehee../@

*Sakitu ue bilih aya anu teu khartos mah ngacung ue di alun2 trz buka calana ,wer te bisi hyang kiih mah kana urut aqua...

wasallam..........@../?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
Sponsored content




PostSubyek: Re: boleh delete atas perintah nu boga euy   Today at 03:33

Kembali Ke Atas Go down
 
boleh delete atas perintah nu boga euy
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Terima kasih atas support nya sehingga kami bisa mendapatkan juara 1 dan 2 di race 1 serie 2011 ..Over Racing Exhaust Carbon Full system Or SRD Carbon Full System Exhaust @ Sentul [100% made in Japan]
» {ask}segitiga atas untuk streetfighter
» [Ask]UU motor ga boleh masuk tol
» [WTS] MASTER REM DEPAN/ATAS KITACO & HYDRAULIC, RIDE IT, GARRIS ==> NINJA 250, BISA JUGA UNTUK SEMUA MOTOR
» fairing atas n250 model GP bisa pakai lampu depan

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: