Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   29/11/2008, 17:35

alah kacida piraku resiko kerdapur..................uing kacida soakna bari saeutik bungah.................ari randa mah kesepian merenan eta oge............apan lamun cipokan teh kokodz teh atel teu daek cicing ngarayap we atel langsung kanu titik syaraf na awewe.........atuh nafsu eta awewe teh......sarua lengen eta awewe oge kreatif asup ngahudangkeun si ujang..........atuh tungtung na buka-buka sambil telanjang we urang teh.......setan mah nya teu punten heula.........

ceuk eta awewe teh gaya na 69 ameh enak.......mangga
teras bari nangtung nya engke ngalebetkeun si ujang na...pajarkeun teh ajul gedang........... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



teu ketang wadul tonk serius teuing bisi konak,,,komek,,,,jeung kokodz mongkono ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa ajigh ajigh lumpat sieun ku si admin

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   29/11/2008, 18:49

teteh anu mana iyeteh han...ci kan kenalkeun ka aa ... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: hoooyooooooongggggggg   1/12/2008, 13:38

wakakakakakakaka...
Nu garelo...
menta nomor henpun na atuh akh anu si teteh..
Simm kuring oge hoyong private......
nyandak anu kelas reguler weh 3 bulaneun....
meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   1/12/2008, 13:55

adugh... eta tong dibeja2 atuh, fan kan era... jadi we arapaleun fan randa tapi can pernah kawin.. ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: ohh teteh randa   3/12/2008, 11:42

teteh ikut ngiringan ka forum sex nya.. ragrag cinta ragrag cinta
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   3/12/2008, 18:02

nu mana kang @farhan sok atuh urang tepangan... katingali huntu

sugan mah si eteh teh puas ari rame2 teh ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   3/12/2008, 18:26

eta si teteh teh lamun euweuh nomor |HP na sugan we bogaeun nomor togelna anu sejen kaclak-kiclik we ah :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: bersambung anu ka 2   3/12/2008, 18:42

tah geus kitu teh.....paajrkeun teh mun awewe nyagap si ujang pasti hayang tutumpakan.....ku abdi we di taros ....teh naon eta panangan meuin keratip nuju hayong......bobo.....gohan......


atuh uinh teh konak deui....di ajakan deui......ngan posisi ayena mah beda gaya........teuing akh obong jeung teteh randa ....uing teh di ajrkeun ....sabangsaning anu di seebut ku awewe mah gaya geunaheun....titah kieu titah kitu di gugu we da ngenah........ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk .,......sakali deui......da ngenah........ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk .........duh kali deui......uh raoseun......jol ngabelesek we ....kanu bejek-bejek.......... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



geus akh bisi konak,komek,,,kokodz mongkono......bahaya berabe....tos nangtung si ujang mah.....komo di cagap ku teteh mah.......sok jadi hayong ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

terus urang nanyakeun teh naha mun randa .....teteh naon ari beda na parawan jeung lain parawan............usapan we jari na sabari ngobrol mun karangsang berarti lain parawan.......okh kitu nya........shut senah tonk di beja2 ......bisi narurutan lalaki tea....di bere susu minta belahan jiwa ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


bersambung

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   3/12/2008, 18:44

ke mah menta video na we lah kang, ngarah ngeunaheun merhatikeuna
bener teu barudak........................lanjut ah
kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah :star:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: wakkkk   6/12/2008, 11:40

Donk, tong salempang... ayeuna tos aya filmna..mangga di tongton weh di RCTI tabuh 3 subuh.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   6/12/2008, 11:44

tabuh 3 subuh mah liga champion teuing ahk teuing ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
uing di ajarkeun ku teteh randa tentang sex
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Fakta Mengerikan Tentang bumi
» Tentang ide saya ~ mohon saran ~
» fakta tentang ayah
» Tanya tentang Oli pertamina
» pasal 68 UU No 22 Tahun 2009,Tentang Plat No Modifikasi

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: