Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 pak ustad n randa

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: pak ustad n randa   4/12/2008, 17:55

[j
ustify] stelan pak ustad teh masih keneh make koko.....jeung
al-=quran di dada di cekelan
pas kaluar di masjid teh hujan gede
untung pak ustad mah cing ceng
mawa payung[/center]
pajarkeun teh persiapan bilih hujan
kaluar weh di masjid
ay nu hilap nyimpang heula ka warung
bade ngagleh ngawoko ahk sareng kopi seep
tepi kawarung..........
kabeneran di eta warung teh aya nu meuli teth randa tea
beda rt hungkul jeung pak ustad teh
pak ustad nanya..........neng mulih di mana
randa........................tos balanja pak ustad
pak ustad...................ooo
randa........................bade mulih ngan hujan
pak ustad...................sareng we atuh sareng bapa
randa........................teu nanon kitu pak ustad
pak ustad...................amal neng pak ustad mah ikhlas
randa........................ke kumaha mun warga ningalikeun
pajarkeun pak ustad ada main
pak ustad..................oh kitu nya
randa........................pak ustad bade moal ngajajpkeun uih teh
pak ustad...................muhun mangga
randa.........................asyik ( atoh )
randa.........................giwiwing payung teh jol di bawa
antel tah lengen si randa teh ka pa ustad
pak ustad....................neng rada teubihan
harom eta teh pa antel sareng nu sanes mukhrim mah
randa........................muhun pak ustad
punten nya
pak ustad...................nepi weh nganterkeun ka imah eta randa
randa.......................pak ustad sindang heula ateh
pak ustad...................aduh neng hatur nuhun pisan
seer bujengen
randa.......................pkona mah sakeudap
aya picarioseun ka pak ustad teh
pak ustad..................alim neng akh komo deui dua2 di bumi
bisi pajarkeun naon
randa .......................enggal atuh pak ustad..
pak ustad...................alim akh
randa.........................di cokot eta al-quran nu kuer di cekel ku pak ustad teh
pak ustad...................neng eta bade di candak kamana
kadieukeun eta al-quran
randa........................gua buang nih klo ga mau kerumah.(randa ngomongna jug ngadat make bahasa indo )
pak ustad................nya neng kabumi asa tonk di buang eta al-quran
randa.....................ka imah na we...
pak ustad................diuk we pak ustad teh
randa.....................antosan pak ustad gentos heula acuk
pak ustad................muhun mangga
randa.......................ceuk randa teh uing rek pura pura labuh
randa.....................gudubrak aya anu labuh
pak ustad...............aya naon neng
randa .......................pak ustad tulungan abdi labuh
psk ustad.............buru-buru ka kamar
carita na rek nulungan
randa.....................di gerewek pak haji teh...
pak ustad.....................nanonan neng
randa............pak ustad tete abdi nyeri pang nyagabkeun
pak ustad...........neng harom...neng harom
randa........rek di cagap moal....mun moal gua baung nie al-quran
pak ustad........nya atuh neng sakeudik
randa........teruskeun pak ustad sakeudik deui.....
pak ustad....atos neng harom
randa.........gua buang nie......guia buang nie
pak ustad............muhun atuh neng
randa..................jol buka baju weh randa teh
pak ustad............neng nanonan deui
buka baju sagala
neng harom neng.....harom neng
randa.................pak ustad lebetkeun nya
pak ustad.............neng alim akh dugi ka kitu
harga di bapa bade di kamanakeun
harom neng..harom
randa.................pak ustad......gua buang nie
gua buang
pak ustad.............atuh pak ustad teh di taranjang....
randa.................pak ustad enggal ateh ka dieu
pak ustad.............tos lebet neng
randa.................atos pa k ustad
pak ustad...........tuluy di kaluarkeun deui
randa................teraskeun pak ustad tonk di kaluarkeun
pak ustad............apan neng sa anclomen
randa .............lebetkeun deui we
teras gerakeun ny...........
pak ustad...........alim neng akh.....pamali
randa................pokona mah burukeun
di bere nu ngenah teh meuni teu nurut
gua buang nie....gue buang
pak usatad..........eleh ku al-quran mah
ngagugu we nurut
atuh di lebetkeun deui
randa.............enak tah kieu pak ustad
pak ustad............atuh horni
randa........geus teu kuateun...........tah
gitekan pak ustad teh
atos pak ustad.nyeri
atos pak ustad nyeri
lalunan pa ustad
tonk di gedut teuing
randa................pak ustad gua buamg .....nie
gua buang nie
pak ustad..........buang aja neng lagi tanggung nie


punten akah rada jormang sareng teu rapih tulisan na ameh lieureun nu ngabaca na:=)): ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
[/justify]

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: pak ustad n randa   5/12/2008, 10:25

wah badeur bade nyimpulkeun ach manawi weh leres ngagoler ahk

Kesimpulanna kanggo judul eta mah habis manis sepah dibuang =))

can nyaho ngeunah mah ngabelaan qur'an weh, ari geus nyaho ngeunah qur'an ge titah di buang ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

Leres teu?
upami lepat mah leres keun weh ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: pak ustad n randa   5/12/2008, 18:23

ustadna farhan etamah...dasar...soplok...blejuj.....tapi ...alus lah....kumaha mun bener tiap ustad kitu...cilaka...atuh.............. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: pak ustad n randa   Today at 11:18

Kembali Ke Atas Go down
 
pak ustad n randa
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: