Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Carita asmara nyi randa jeung wadam

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Carita asmara nyi randa jeung wadam   2/2/2009, 14:27

Ceu Kokom teh randa ngora awewe geulis bari ba . Umur 35 taun, pepegatan karek 6 bulan. “Daripada nyeri hate diduakeun,” pokna soal alesanana menta pegat ti Kang Junaedi. Najan sababaraha kali ngabantah, tapi Kokom boga bukti surat cinta keur salakina.
Loba nu ngahelaran Ceu Kokom teh. Tapi can aya nu pas jeung lelembutanana. “Hayang ka bentang lapangan,” ceuk Ceu Kokom. Ti leuleutik manehna memang geus resep kana maenbal. Kabawakeun ku karesep akina aalmarhum anu mindeng pisan ngajak manehna lalajo.
Sabenerna aya lalaki nu cocok jeung hate Ceu Kokom. Ngaranna Sasmita. Pinter pisan maenbal. Katelahna teh si bajing, pedah mun keur maen lincah pisan ngahindar tengkasan batur.
Sasmita teh karek 29 taun umurna. “Tapi perbedaan umur man lain masalah,” Ceu Kokom tangginas pisan ngajawab lamun di gonjak ku Bi Mumun. Memang tatanggana eta apal pisan yen Kokom teh ngidolakeun Sasmita. Malah Bi Mumum nyaksian pisan Kokom teh nyelapkeun poto sasimta dina loketna.
“Memang lain umur nu ngahalangan mah. Tapi Neng Lia,” Bi Mumun ngagonjak. Memang Sasmita teh mindeng diisukeun ditaksir ku Neng Lia, bentang kampung anak pangsiunan Camat.
Ngadenge panggonjak Bi Mumun teh Kokom jebi. “Siapa takut?” pokna. Kokom memang teu siuen bersaing. Malah wani pisan. Manehna oge wani togmol nepikeun eusi hatena ka Sasmita. Tapi Sasmitana justru kalah murungkut. Kaget meureun nempo kawani randa ngora anu salawasna make pakaen seksi teh. Basa Kokom reres nyatakeun cinta, si tukang ragaji teh malah kabur tanpa pamitan deui. Kokom harita teh ukur bisa camberut bari nenjragan taneuh saking ku jengkel. “Ih, piraku aya ucing teu beuki ku lauk asin?” awewe geulis bari ba pokna.
Tapi manehna teu kapok. Terus nenangan celah keur ngadeukeutan Sasmita.
Malem ieu kebaneran aya layar tancep di alun-alun desa. Neng Kokom dandan sataker tanaga. Biwir ambucuy, pipi beureum, tur awak seungit ku parfum. Manehna oge tetap make pakean trademark-na: rok mini jeung kaos yukensi.
“Aduh, ieu randa bengsrat rek kamana mani gaya kieu? Nyegat tukang ragaji?” Bi Mumun langsung ngagonjak basa mireungeuh Kokom kaluar ti imah.
“Mau tau aja,” tembal Kokom bari buru-buru indit. Manehna keur hoream ngalayanan kacerewedan tatanggana teh.
Tetela geus rame alun-alun teh. Padahal film gratisan teh can mimitu diputer. Kokom luak-lieuk. Terus koloying kaditu-kadieu. Neangan buah hatena: Sasmita si bentang lapangan. Tapi lapur taya kalangkangna.
“Ucil, nempo Sasmita?” tanya Kokom ka si Ucil nu keur nguyup bajigur. Ucil teh batur gawe Sasmita. Manehna oge jago maenbal. Tapi Kokom teu kataji ka manehna mah. Awakna pengkrang tur geus buntutan. Satilu-tilu malah anakna ge.
“Tadi mah di beulah ditu,” Su Ucil nunjuk hareupeun bale desa.
Kokom ngaleos ka tempat anu ditunjuk. Katatang-koteteng, berekah teu kapanggih. Hatena tambah jengkel lantaran karasa ngadadak hayang kiih. Kiih dimana? Piraka kudu balik ka imah mah. Ah, lah-lahan manehna nuju ka gigireun bale desa. Di dinya aya rungkun kembang. Tempat aman keur ngaleupaskeun hajat.
Lauk-lieuk, sepi. Porosot calana jero di kahadapkeun, gog manehna cingogo. Tapi can cer, ceulina kaburu ngadenge sora anu sering kaimpi-impi. Sora Sasmita. Datangna tina rungkun kembang beulah kulon.
Kokom gesat-gesut hudang tur menerkeun calana. Lalaunan manehna ngadeukeutan rungkun asal sora.
“Sayang, sok atuh ka dieu. Hanyang sun yeuh bogoh .”
Deg, Ceu Kokom lir digodam. Naha Sasmita keur indehoy jeung saha.
“Ih, kalah ngabalieur. Kadieu sok. Tah kitu. Abdi geus teu kaduga. Kangen.”
Ceu kokom ngeteyep ngadeukeutan. Kadenge sada celengok nu keur ciuman. Kokom asa nelektek. Naha jeung saha Sasmita teh? Jeung Neng Lia?
“Aduh sayang biwir bogoh salira teh kacida manisna. Lir diolesan madu. bogoh
Sora Sasmita ditembalan ku sora seuri laun. Kokom beuki deukeut. Manhena bisa nempo nu keur asik paduduaan, diuk pagegeye, rapet pisan. Tapi teu ketembong beungeutna da nyanghareup ka beulah ditu.
“Sayang, hayu atuh urang mulang. Mempeng di imah keur kosong. Geus teu kuat yeuh.”
“Engke ah, hayang lalajo heula.”
Hah? Kokom kaget. Na sorana teh asal kenal pisan. Tapi ah, piraku.
“Ah, ulah lalajo heula. Geus teu kaduga. Yeuh geura cabak geus nangtung titatadi.” Sasmita tembong ngaragamang kana leungeuna pasanganan. Terus ditarik ke lebah puhu pingpina.
“Ih, mani jeceng..,” tembal pasangannana bari nyikikik.
Kokom tambah ngarenjag. Memang teu salah, sora jelema kadua teh kacida akrab jeung manehna. Nyi randa teh ngarasa bumi asa tungkeb. Awakna rampohpoy. Leuleus.
Manehna kaduga ngajerit. “Kurang ajar. Lalaki atah adol!” Pasangan nu keur asik teh tembong kaget. Grubug, terus nangtung. Lampu ti lapangan antra nyorot beungetu duanana. Sasmita tembong reuwas. Oge lalaki anu aya di gigireunana. Lalaki heup ah heup ah …memang benar lalaki.
Kokom tutunjuk. “Kurang ajar. Jadi itu ieu nyah mengkeluk anu jadi lantaran baruntak rumah tangga urang teh,” pokno satengah ngajerit. “Duh kang Junaedi teungteuingeun. Parasea ” Kokom rahpompoy. Bruk ambruk. Sasmita jeung Juanedi olohok.(*)

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
 
Carita asmara nyi randa jeung wadam
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kondominium Pantai Lippo Carita - for vacation

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: