Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 make a wish for 2009???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: make a wish for 2009???   13/12/2008, 14:26

wew bentar lagi 2009.. urang pesta euy ga kerasa euyy... burileung hariwang

apa ci wish nya anak" bandung 9 tahun baru besok ??? malaikat

2009 mau pain ajah yak ?? urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: make a wish for 2009???   14/12/2008, 21:41

hayu ah jalan jalan u vica ma ulig...............

mau ga ni............. aduhh gedebug


kita ke bulan vica.............. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: make a wish for 2009???   15/12/2008, 21:46

rek ngajakan vica taun baruan aaakh heheotan heheotan heheotan


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: make a wish for 2009???   15/12/2008, 22:33

doa dan harapan ku mudah mudahan di taon 2009 bisa lebih baik dr tahun 2008 dan dapet pacar baru..
baik sagala galana..
ngahuleng ngahuleng ngahuleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: make a wish for 2009???   17/12/2008, 08:34

harapan doet mah simpel vic,, ngodek tai irung

cing meunangkeun aww, hayu ah, loba duit, loba babaturan, rezeki lancar, di kasih kesehatan yg melimpah, dikasih kekayaan wal afiat, gera lulus kuliah, gera gede, gera lumpat, lin gera gera anggeus sateh doet geuleuh ih geuleuh ih sareukseuk ningali na ge geuleuh ih geuleuh ih

piss akh vic damai ahkkkk damai ahkkkk

kabur akh aya c admin digeleng
awas min tong ngahalangan bilih ka geleng digeleng digeleng

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: make a wish for 2009???   18/12/2008, 08:55

jiew tempat absen dijarien tempat curhat, kumaha ieu teh kang Admin? mikir hula
ngiluan weh jadina kababawa geura ngagoler ahk
Taun baruan Ayeuna mah badeur rek neangan tempat nu sepi jang duaan jeung maming badeur bogoh
ngarah eweuh nu ngaganggu ciga taun 2008, geus ngeunah duaan,babaturan ngagaranggu wae di gerean
jadi weh teu jadi2 da sieun harayangeun ngagoler ahk


Terawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: make a wish for 2009???   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
make a wish for 2009???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» MOVIE (INFO) : Sherlock Holmes (2009)
» <JUAL> KAWASAKI NINJA 250 R 2009/08
» WTS RED Ninja 250R July 2009 with Minimalist Modification....SOLD
» over credit ninja 250 hitam thun 2009
» (WTS) Kawasaki ninja 250r 2009 black GOOD DEAL 39jt ++bonus nya

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Absen Harian/ Mingguan/ Bulanan-
Navigasi: