Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 lamun naek beus mending tong make kolor

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: lamun naek beus mending tong make kolor   2/4/2009, 19:53

ieu carita meunang ti kang ibing.
Hiji mangsa kang ibing kebeurangan rek ngajar. Kulantaran rusuh kang ibing teu kaburu make kolor ngelel
, sanggeus dibaju kang ibing tuluy indit ka kampus naek beus.
Kabeneran kang Ibing naek beus anu pinuh, jadi teu kabagean korsi, kapaksa kang ibing nangtung. Ditukangeunana aya awewe lumayan rada geulis ceuk nu pecak mah bogoh
teu kungsi lila eta awewe teh ngagarayam kana saku hareup kang ibing, singhoreng eta awewe teh copet. Ari ku kang ibing teh kalah di antep. Kusabab kang ibing teu dikolor, leungeun eta awewe nepi kana bobogaan kang ibing. heup ah
Pas nepi kana bobogaanana ku kang ibing leungeun eta awewe didempet. Tuluy kang ibing ngaharewos ka eta awewe
"sok siah mending kuaing dijorowokkkeun copet... ditembak cia
atawa mending DICO O" lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
lamun naek beus mending tong make kolor
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS santai : Jaket Alpinestars MX-1, HELM ARAI Hayden Make a wish size XL, glove alpinestars SPX red white (SOLD SOLD SOLD!)
» gan mo nanya buat yg udah make kaki2 Moge buat ninin nya..
» (ask) ada yg make knalpot merek nob1 gk ?
» enaknya pelumas rantai make apaan ya..??
» help.....pasang handgrip

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: