Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ciri2 awewe ...........

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: ciri2 awewe ...........   5/12/2008, 12:55

punten akh bade tumaros...leres teu upami istri nu beteung na panas sareng nu m*m*k na bau ngandung panyakit dina kemaluan na.............

punten ieu makh da abdi geu eceuk rerencangan............
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
reungit.kebon_b9
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 19
Lokasi : Di rumah, tidur, sendiri...
Job/hobbies : Baca buku sekarang mah...
Humor : Saya paling suka kalo kentut di celana, tidak pernah terlewatkan.
Registration date : 27.11.08

PostSubyek: Re: ciri2 awewe ...........   6/12/2008, 09:25

wkwkwkwkwk emang aya beuteung nu tiis? terus nu memekna seungit? meureun barau kabeh...
tapi senyaho urang mah sih... *ceunah* mun nu memekna panas, eta berarti panyakitan. kade we di cagap ameh nyaho tah memek teh panas atau tiis tong ku kontol... wkwkwkwkwk =))

jist, aing teu disensor kieu ngacapruk teh.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: ciri2 awewe ...........   12/12/2008, 13:52

adugh,,, masa seh? bener gitu???
untungnya fan mah teu kitu, malah senah seungit bunga mawar LILI ngagoler ahk ngagoler ahk

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: ciri2 awewe ...........   12/12/2008, 14:36

ah naha tos aya penelitian dokter jiga kitu...

kela atuh urang cabak heula tah nu awewe awewe geulis bari ba di mal-mal hehehe

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: ciri2 awewe ...........   Today at 09:22

Kembali Ke Atas Go down
 
ciri2 awewe ...........
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ciri2 karburator mati satu...
» [wts] AGV GP Pro Rossi MOTOGP & GOTHIC
» Tolongin ane bro(Masalah oli motul ester)
» WTA cdi BRT dual band mati mendadak
» Upside Down / Shock Depan / Front Fork / Suspension Suzuki GSX R 400

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: