Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 sisindiran anu eta judulna

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: sisindiran anu eta judulna   4/12/2008, 16:59

assalamualaikum

merah-merah kereta api
baju merah
kabogoh abdi......................... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



aya listrik di masigit
caangna ka bina-bina
aya istri jangkung alit
endah na ka bina-bina......................... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: sisindiran anu eta judulna   5/12/2008, 10:07

Ajigh han eta bait kadua mah laguna ci Toke atuh lain sisindiran ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

sisindiran mah ciga kieu atuh :

Tikaracak ninggang batu
laun - laun jadi legok
Tai cak - cak kana huntu
ku farhan mah nyak di lebok


ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

bner teu han badeur eta?
mun salah mah bnerkeun weh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bdg9
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
Registration date : 30.11.08

PostSubyek: wew   6/12/2008, 14:57

jaka sembung mawa arit...
sifarhat ngarit awewe ,anu irit-irit

es doger pake kedong-kedong
ci bader bales ci farhan......
sarua teu nyararambung blog

lieur euy digeleng jebred plok

jakasembung mawa golok komo aink leuwih teu nyambung blog ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk wakakakkakkaka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: balas uy   8/12/2008, 17:13

meser kurupuk di koranan
huhujanan ngabaheum uyah
jung badeur ngaraos bengah
aya ucing keur nonggeng ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



mun badeur nyalawang panumpang
ngagorowok via ci cadaaaaas via ci karamaaaaas
mun pareng si bdg9 datang
enjing kuramas,sore kuramas.memeh subuh oge kuramas................ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
riyanti astriani sopyan
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 26.07.09

PostSubyek: Re: sisindiran anu eta judulna   26/7/2009, 09:11

ah simkuringm,ah teu tiasa csisindiran ieu teh.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: sisindiran anu eta judulna   Today at 05:16

Kembali Ke Atas Go down
 
sisindiran anu eta judulna
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: