Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Rek sisindiran ah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Rek sisindiran ah   29/1/2009, 16:07

Kalayar buah kalayar
Lebet ka cabe mah henteu
Lumayan tambi lumayan
Lebet ka sae mah henteu

Hanggasa bawa ti gunung,
dipipit bawa di rawa
Kasaha nya sumalindung
Nitipkeun raga jeung nyawa

Boboko ragrag ti imah
Ninggang kana pileuiteun
Nya bogoh ulah ka semah
Ari balik sok leungiteun

Leuleupeutan leuleumeungan
Ngarah kekejoanana
Deudeukeutan reureujeungan
ngarah tetenjoanana

Itikurih Bentang Sinar
Maen di lapang Cicendo
Nyeri peurih kunu anyar
matak henteu hayang nenjo

Majar Maneh cengkeh koneng
Kulit Peuteuy dina nyiru
Majar maneh lengkeh koneng
Kulit beuteung mani nambru
Ekspres Bandung - Surabaya,
Digantolan kikinciran,
Neda ma'lum ka sadaya
Abdi bade sisindiran

Pipiti di bungawari
Tetenong dibobokoan
Lalaki jaman kiwari
hade omong pangoloan

Meuleum manggu tengah poe
Dicokelan kayu api
Malem minggu ninggang sue
Diapelan aki-aki

Pileuleuyan cangkang beas
Huut sajeroning kejo
Pileuleuyan urang ikhlas
Imut sajeroning nenjo

Saninten buah saninten
Dibawa ka parapatan
Hapunten abdi hapunten
bilih aya kalepatan

oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   30/1/2009, 18:24

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
sumpah teu ngarti minceu naun artina eta teh,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   31/1/2009, 11:44

ngodek tai irung

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   1/2/2009, 10:25

cikaracak ninggang batu
laun-laun jadi legok
anu pecak nyeri huntu
di alun-alun aya nu nyabok..

meuli daging ka ciawi
jalana ka singaparna
judang jeding ka salaki
teu di bere eusi calana

aya listrik di masigit
caangna ka pabrik kina
aya istri jangkung alit
hanjakal jebrag sukuna

tos heula ah..... ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   2/2/2009, 10:25

Aya roda na tanjakan
katinggang ku pangpun jéngkol
Aya rangda gogoakan
katinggang ku hulu kohkol

Meuleum manggu tengah poé
dicokélan kayu api
Malem minggu ninggang sué
diapélan aki-aki

Manuk gaak macok kupat
kecok deui kecok deui
Diwedak reujeung disipat
dekok deui dekok deui
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   6/2/2009, 21:37

cikaracak ninggang batu
laun laun jadi legok
tai cak cak kanu huntu
laun laun nya di lebok...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   31/3/2009, 01:32

buah mangga buah pepaya
marangga akh kadayana asalaman

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   31/3/2009, 09:04

cingcangkeling manuk cingkleung cineueteun heheu
plos ka kolong bapak bangbung buleneung ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   3/4/2009, 11:18

kadandeur meuli pelana
ketan item baso tahu kupat...
budak badeur teu dicalana..
disaritem digerebeg hansip poho lumpat keur he..eh..heu.eh...
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ...kabur...... hayu ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   6/4/2009, 13:54

ngagoler ahk aslina jang Admin uing teu ngarti !!
mun sisindiran anu kieu mah urang pasti ngarti ...bahkan apal di luar kepala ngagoler ahk


" leles kadungora.....
Buah batu dayeuh kolot....
He es dinu ngora
ari nyatu dinu kolot ..."

" Puncak kadungora...
buah batu dayeuh kolot..
Numpak dinu ngora...
ari nyatu dinu kolot...."

Ere ere daun pare.....
di beuleum nepi ka tutung
Aww hayang di E** ( ngagoler ahk teu wasa ngomong na)
di gawean bari nangtung "

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   22/4/2009, 02:24

awewe geulis bari ba neangan toket badag heula ha....................... aduhh gedebug
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
elasiti



Jumlah posting : 1
Registration date : 27.10.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   27/10/2009, 21:28

d! cob!. . .!!!
('0')



,,asupkeun 4tuch,,,



,,4l!m ackh,,


,,kUna0n 4l!m,,



,,nyeri 4r! mneh tech,,




pir4kU...engke ge lila-lila mach
ngen4h4n,,pazty ke mneh ktgh4n......




,,nya gez atuch lalaunan,,,




nyeri henteeee,,,,???




,,,,4uwwww,,,,



ny3ri,,,,



lalaunan atuch,,,,




tong ,,d goyang wae atuch,,,
ke get!han...



ari q2 mach,,,
gentoz deui SAPATUNA
HAHAHAHAHAHA............

PZTY PIKARANYA DAH NGEREZ JA,,,,,,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   7/11/2009, 14:17

elasiti wrote:
d! cob!. . .!!!
('0')



,,asupkeun 4tuch,,,



,,4l!m ackh,,


,,kUna0n 4l!m,,



,,nyeri 4r! mneh tech,,




pir4kU...engke ge lila-lila mach
ngen4h4n,,pazty ke mneh ktgh4n......




,,nya gez atuch lalaunan,,,




nyeri henteeee,,,,???




,,,,4uwwww,,,,



ny3ri,,,,



lalaunan atuch,,,,




tong ,,d goyang wae atuch,,,
ke get!han...



ari q2 mach,,,
gentoz deui SAPATUNA
HAHAHAHAHAHA............

PZTY PIKARANYA DAH NGEREZ JA,,,,,,,,



teu nyararambung jiew ah........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
subhi



Jumlah posting : 1
Registration date : 13.12.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   13/12/2009, 22:00

Jalan jalan ka kota batu
manggih budak lulumpatan
hayangna jadi minantu
hanjakal teu kacunponan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwank surapraja
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 06.05.10

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   6/5/2010, 17:45

pisang goreng
cau jimluk
beungeut gorengf
kawas berukkkkkkkk………gkgkgkgkgkgkgkg
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   12/5/2010, 21:03

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dikdoak



Male
Jumlah posting : 1
Age : 35
Registration date : 22.05.10

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   22/5/2010, 21:25

jjjj
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang alam tea
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 5
Age : 32
Lokasi : soreang
Job/hobbies : naon bae
id YM : mangalamtea@yahoo.co.id
Registration date : 28.05.10

PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   30/5/2010, 21:54

soreang sukamandi
pinggir wangi batu reok
aki aki tara mandi
sugan mah kudu di seblok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Rek sisindiran ah   Today at 05:17

Kembali Ke Atas Go down
 
Rek sisindiran ah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: