Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Si Borontok keur kojom

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Si Borontok keur kojom   21/11/2008, 22:42

Pasosore mangsa keur girimis hujan, dipipir paranje aya dua hayam keur karojom. Si rintit jeung si borontox. Disebut si rintit soteh pedah buluna kawas meunang ngabonding, kitu deui siborontox buluna totol totol karenge rengean, teuing ngarah ka saha da indung bapana mah teu borontox borontox acan. Ngan numutkeun gosip nu sumebar, emana si borontox kungsi aya affairs jeung si jago nu ngeusian paranje sabeulah. Abong hayam!

Sirintit teh hayam bikang anu keur meujeuhna pelem dibabakak, ari si borontox mah duka jago duka bikang, da dedeg pangadegna jeung jawerna mah enya jiga bikang tapi dina rengkak paripolahna kawas hayam jago. Geura meh pasti wang tingali bujurna. Enya we geuning bikang, da waktu ditiup bujurna langsung ngajawab "Muhun...muhun!" Ieu meureun nu disebut hayam tomboy teh, hayam bikang, tapi kalakuan jalu banget.

Bari nungguan hujan raat, der maranehna ngobrol, teuing keur ngobrolkeun naon, da make bahasa hayam. Coba geura wang pasang detektor bahasa hayamna, meh kanyahoan naon nu keur diobrolkeunana.

"Uing mah bosen euy, unggal poe diparab huut ngebul teh!" Sirintit mimiti ngangluh.

"Heueuh nya...ceuk urang mah cik atuh dunungan teh sakali kali mah mere sangu ngebul pleus gepuk atawa pais gurame, meureun tada teuing ni'matna!" si borontox ngalokan.

"Karunya mah si denok euy, teu kaur endogan, meus meus dicokot ku dununganana, teu sirikna di tungguan tina bujurna. Sihoreng matak kitu ge, dununganana keur anyar pangantenan, unggal poe kudu ngaloklok endog!" Sirintit mimiti ngagosip.

"Keun wae da sipat jalma mah sok aya sipat sarakahna. Lain euy aya beja maneh sok ulin kapipir kampus?"

"Heueuh ka aing teh ngareken hayam kampus we nya!"

"Keun wae pan urang mah hayam, wajar mun gunta ganti jalu, dikaleng ku itu dikaleng ku ieu!"

"Sabenerna mah, jujur euy, basa silaing dikaleng ku si pelung, hate dewek teh ngaheab pisan!"

"Jadi silaing timburu tur aya sir kadua leutik ka si pelung?"

"Lain kitu...pan samemeh ngaleng silaing, sipelung teh kungsi mondok moek jeung dewek!"

"Baruk! Paingan beda! urut maneh mah. Tapi keun wae pan urang mah hayam.Wajar mun jalu maneh jalu urang oge! Ngan meureun nu teu wajar mah mun urang silih kaleng,silih galentoran, anu sarua papada hayam bikang. Hayam lesbian kasebutna!"

"Ari ayeuna kojom dipipir paranje,lain keur lesbian kitu?"

"Nya kuma silaing we, mun bari jeung otel meureun nya heueuh. Lain euy ari maneh geus ngadenge omongan dunungan?"

"Omongan nu mana?"

"Eta pajarkeun teh, hayang teuing bakakak hayam!"

"Heueuh dewek ge geus nyaho, mana dunungan teh sok nyetel wae lagu "andai ku tahu" uing mah sangheuk paeh ayeuna ayeuna, wayahna maneh heula nya nu dibakakak teh!"

"Tuh nya sok pinter kodek, puguh uing mah karek cieung cieung tas kaserang flu burung , jadi nu pantes dibabakak mah,nya silaing!"

"Nya maneh!"

"Silaing!"

"Maneh!"

"Silaing!"

"Maneh heula da bageur!"

"Silaing heula da geulis!"

"Maneh heula!"

"Silaing heula!"

"Teuing ah, anggur mah nek ulin deui kapipir kampus!"

"Huuhhh....dasar hayam kampus!"
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
 
Si Borontok keur kojom
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: