Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 kadu jeung curuk...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kadu jeung curuk...   21/11/2008, 13:20

saha anu teu apal kana bau kadu,pasti anu boga irung mh apal..
hiji sore si kabayan balik ti sawah manggihan kadu di jln,kusabab karesepuna ari kana kadu mah
nya di beulah trz di dahar nepi kabeakna,ari ges beres mah trz we balik. nepi ka imah nyampak
iteung mni luis kara beres mandi,naha kng asa seungit kadu mana atuh kaduna gning teu di bawa ka imah,
si kabayan ngan seri koneng di tanya kitu teh bari ngaleos mandi....
petingna waktu rek sare kabayan jng iteung guntreng ngbrol di kamar,
kabayan : asa tiris2 teung nya peuting ayeuna mh
iteung : uhun kang cigana rek hujan
kabayan : teung beh dieuan atuh mni nonggongan wae
iteung : kudu kmh atuh da biasa ge kieu
kabayan : lain kitu teung akang hyong taeun
iteung : taeun naon,kadu sanes
kanayan : nya,pan ges tilu peting teu sosonoan jng iteung teh
iteung : oo,trz iteung ngasukeun ramona kana jero simbut(duka kana naon)
teu lila di kaluarkeun dei,trz curukna di kana liang irung si kabayankn
bari nyarita; peuting ayeuna bauna we ungkul ulah hyng kaduna mh..
kabayan : meungpeun ..............??????? :cyclops: ngabaung ngabaung

matak ulah maceum2 ka iteung kitu tah brudak,dibere bauna ungku.

hayu akh rek ngala suluh heula... wasallam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
 
kadu jeung curuk...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: