Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 kopi deui kopi deui..........:D :D

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kopi deui kopi deui..........:D :D   21/11/2008, 12:46

Pan aina usum hujan brudak,mni teu kaur beak kopi mh hyng deui hayang deui ,cik sugan aya
anu boga ide gaganti inuman kopi ku naon asa piraku kudu ninyuh kopi satermos mah unggal poe..

geuleuh ih mni sok pusing utung ari beak kopi teh,jeung mun ges hyng alabatan nempo nasi rames hayangna
ari kana kopi mah....???@@@@
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   21/11/2008, 13:25

ceuk saiah mah gegenti kopi teh,,

nteh we...

meh rada sehat..

di cmpur ku jahe, dipurulukan sampeu saeutik, trus di poekeun samingguen di luhureun asbes imah....

udah itu tiriskan.....

trus di eueut we...

cobian gera tung.... ngahuleng ngahuleng


ngan siapkeun we telp jeung nalepon ambulance, bisi aya nanaun ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   24/11/2008, 13:48

tong lieur tong susah, yeuh denok manis gaduh ubarna.......
cobian geura nginum kapo+susu+enteh bari sideang...geus kitu nginum deui, deang deui, nginum deui, deang deui.....dijamin sok.......cape-cape

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   12/12/2008, 09:47

nu teu beuki kopi alusna nyusu atawa ngeteh, nu teu resep ngeteh ngopy atawa nyusu
tapi lalaki mah yakin raresep nyusu da, komo mun nyusu awewe geulis bari ba ieu mah geus weh lalaki mah ngagoler ahk

mun teu beuki ngopy, nyusu jeung ngeteh mah geus weh tonk hirup lah karunya cicing di dunia ge sagala teu beuki mah ngagoler ahk


Tertawalah sebelum di larang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 16/12/2008, 09:14, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   12/12/2008, 12:09

tah atuh nu 100% HALAL...
awewe geulis bari ba bogoh
lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   13/12/2008, 22:23

ulah waka ka si ogut fan nu 100%halal makh.................

awewe geulis bari ba kur abdi hula nya....................


bere we si ogut makh cai solokan................ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   22/12/2008, 09:48

wah jadi parebut 100% halal yeuh, sok fan barere atuh karunya bisi ngaracay meuni kabita
bere weh 100% halal nu langsung bisa di sedot Evil or Very Mad

Bawa weh 100% halal sapi, jadi cenah nyarusu langsung nu murni keneh, jadi teu parebut khan ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   12/1/2009, 23:38

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
bener tung tong kanu kopi wae,,
matak hideung kana awak,, matak poek kanu hate..

gantinya ngopi mah nya kopiko atuh,,
kan geus aya iklan na ge,..
awewe geulis bari ba tapi na mun di ganti ku susu,,, leuwih sehat siga na mah.. ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   29/1/2009, 15:30

stuju men, komo mun susu murni langsung nang mereus olangan mah uuugggghhhh awewe geulis bari ba
sger pisuan ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   26/3/2009, 08:44

susu saha atu da susu indung ges peot susu kabogoh ewuh caian ,susu sapi
emokh akh......
sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
dhale
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 02.05.09

PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   2/5/2009, 07:41

anu resep ngopi mantabh tur murah, cing mangga cobian Cangkruk Kopi di payun monumen... kopina sagala aya, ninyihna sagala cara...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
kopi deui kopi deui..........:D :D
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Wortel, Telur, Biji Kopi
» Kopi darat Ninja 250R Bandung
» CVL

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kadaharan sareng minuman-
Navigasi: