Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 asuhan akang....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: asuhan akang....   21/11/2008, 12:09

seberapa penting'nya ngelakuin sex sebelum nikah,anu gaduh pendapat mangga lebeutken
saran sareng pamendakna.. margi utung sok bingung upami c manehna ngangajak ka utung pan
statusna tue acan nikah utung mh........... ngahuleng bngung bingung pisan.......
meungpeun isin2 oge urg bahas we sasareunagn supados caina herang laukna beunang cenes kitu
mikir hula mikir hula mikir hula



Wassalam :[-O<:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   21/11/2008, 13:19

Mun saur abdi mah tidak penting sama sekali...etamah kalahka ngarusak kelamin jeung awak sorangan......mending nu aman......
1 ka kua
2 ka lebe
jadi halal.....................

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: penting atuh...............   21/11/2008, 15:21

mun saacan kawin ukudu melakukan sex hula meh pas malem pertama teu kudu di ajar dai...... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   21/11/2008, 17:50

satuju tah ka si jurig... ;amun jang masa depan jang di jadikeun pasangan hirup mendingan lakukeun heula hub. sex, bisi siga meuli ucing dina jero karung...
ldari pada hanyakal saumur hirup.. sa encan ka KUA kudu di tilik tilik heula

lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   22/11/2008, 10:21

BEEUUUHHHH... Nitah ngeunah atuh eta mh kang jruig ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   22/11/2008, 12:08

ngacung satuju...

apanan aya slogan nu nyebutkeun..

"telitilah sebelum membeli.."

aya dui nu nybutkeun

"coba dulu baru beli.."

kitu panginten kang utung...

hok manngga ayeuna mah tos rada wantun panginten,,, digeleng digeleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   24/11/2008, 08:45

Raruksak siah kelaminna ngagoler ahk kade bisi engke hanjakal terus kieu, purucuuut

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: heuh   25/11/2008, 06:03

karunya pisan tah kabogohna nu boga paham jiga kitu, emang awewe teh sapatu, tiap meuli kudu di asaan heula. ih teu hayang lamun boga kabogoh urut manehanana.......
tonk kitu ah, nu bener we atuh. tong langsung di raosan kitu atuh ah , lalaunan weh.. pertama tina pipina, terus ke minggu hareup kana bibirna, bari ngadu'a sugan bulan hareupa mah bisa kana beuheungna, tah karak kana dadana,........tah lamun geus kitu mah karak make kesabaran, sugan weh isukna manehna nu miheulaan menta....mun geus kitu......................wakakakkakakkakak (tonk hilap di rekam, lumayan bisa asup tipi)
....geus ah wudu heula (astaghfirullah)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   25/11/2008, 11:00

waduwgh....jadi bingung...naon nya?
agh fan mah no coment ketang... ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   25/11/2008, 16:13

Ari ceuk badeur mah, mun bogoh pisan ka aww DP an weh hula jang pangalaman bisi ku batur khan teu rugi2 tuing pangorbanan geus bebeakan ge, tapi lamun bogoh biasa mah keweh geus nikah jadi nungguan halal hula ngagoler ahk
bisi teu boga kabogoh eweuh penyaluran, badeur mah mee saran weh, mending meuli sabun mun nteu k Embe,
khan moal disalah keun, mun aya nu ngambek bejakeun weh " kuring mah da teu salah da keur ngompol, ngan eta embena nu mundur" ulah comel ahk

Lamun ceuk denok aya leresna oge, eta gambarna fanny 100% HALAL
heheotan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   28/11/2008, 16:19

Pantesan embe tatangga dank hamil kabeh... geuning c badeur bapana...
tanggung jawab ah.. embe tatangga dank rek ngalahir keun neangan bapana nu ngarana badeur..
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   3/12/2008, 14:08

Yang aus.....Yang aus.....Yang aus.....Yang aus.....Yang aus.....
Disabunan...Disabunan...Disabunan...Disabunan...Disabunan...Disabunan... affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   3/12/2008, 16:42

mikir hula mikir hula mikir hula mikir hula jualan sabun oge ieu porum tee???
ngacung cik ahhh... ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   6/12/2008, 11:44

wakakakakaka...
Mangga aya sareng abu gosokna...bilih hoyong nu keset.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu&quot;
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   6/12/2008, 19:37

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
lieur oge ngabahas sex jng brudak anu can krawin mah,jd kmh atuh kesimpulan nana
bae wae atawa ulah ngesex2 sebelum nikah teh............. kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah



bogoh bogoh konak ari ges ng'bahas soal anu eta bari ewuh ker comfrog'na.....
\

di ajar deui we akh bari ndutan2 oge budak males
bu utung tidur bu,,........@@@@@@@
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asuhan akang....   12/12/2008, 16:35

kelimpulannana...
meunang atuh,, saha nu ngalarang da euweuh undang undang na oge jadi sah sah aj..
jier dasar pinter uy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: asuhan akang....   Today at 05:05

Kembali Ke Atas Go down
 
asuhan akang....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS Ban ORi, VELG ROSSI Front Only, Knalpot Custom akang harry

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: