Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Perlombaan 3 Negara

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Perlombaan 3 Negara   21/11/2008, 10:32

Hampura steacanna bilih rada pornoaksi atanapi pornokarno ngagoler ahk
Hiji waktu aya perselisihan 3 Negara nyaeta Inggris, Arab, jeung Indonasia.
Pemerintahan 3 negara eta runding, kumaha carana supaya perselisihan beres, tapi teu nyieun kaributan.
Akhirna kapanggih jalanna ku dijadikeun perlombaan nu disaksian ku Kabeh pemerintahan Dunia.
Perlombaanna nyaeta pagede-gede Alat pital(pepeng) ngagoler ahk
-perwakilan inggris ngaranna Frenky(jangkung badag, bodah, ganteng dui)
-perwakilan Arab ngarana Husein(Kasep, jangkung, irungna mancung)
-perwakilan Indonesia si Juned(pendek, ceking, hideung, hirup duih) :face:

Pas perlombaan di mulai, peserta perwakilan 3negara eta kumpul na panggung,di saksian pemerintahan seluruh dunia(hadir kabeh).
Dewan juri ngageroan perwakilan inggris ci frenky(jangkung badag, bodah, ganteng dui), Frenky maju kahareup bari muka calana.
>Frenky : lihat sodara2 cukup dengan mengelus -elus, alat pital(pepeng) saya bertambah panjang jadi 30cm.
sadaya saksi pemerintahan seluruh dunia kagum bari kaleprok.keprok pramuka
nu 2 digeroan perwakilan ti Arab ci Husein(Kasep, jangkung, irungna mancung), maju ka hareup muka calana.
>Husein : Sodara smua, lihat keahlian Anne (bari mawa minyak na botol) cukup dengan mengeluskan minyak Arab ini k alat pital(pepeng) anne, liat hasilnya. alat pital(pepeng) ci Husein panjang + gde 60cm ngelehkeun orang Inggris.Saksi seluruh dunia keprok kabeh. keprok pramuka keprok pramuka
nu ka 3 perwakilan Indonesia si Juned(pendek, ceking, hideung, hirup duih) maju kahareup can di geroan kudewan juri ge bari di buligir, saksi ti seluruh dunia nyorakan si juned nu awakna pendek, ceking, hideung, hirup duih, bari ngaromong(ach pasti eleh eta mah.
ngagoler ahk
>Juned : tenang2 dulur sadaya, Abdi tos guguru k ma erot oh merahnya pipimu tinggal kaahlian abi, manehna keprok 1x alat pital(pepeng) na manjangan 70 cm, Saksi pemarentahan sadunia heran ninggali ci Juned hebat kitu, akhirna kaleprok kabehannana keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka , alat pital(pepeng) ci juned jadi nambahan panjang kusabab kaleprok kabeh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk nu akhirna perselisihan nu di lombakeun teh di meunangkeun ku si Juned(perwakilan Indonesia)

Mung sakitu cerpen ti ci_badeur kanggo saran sareng kritik mah balez weh lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Perlombaan 3 Negara
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [DIY] Cek negara pembuat Ninja 250R; Thailand atau Jepang?
» 20 Alasan Kita Cinta Indonesia
» Tolongin ane bro(Masalah oli motul ester)
» [ASK ] apa sih keunggulan kitaco dari BIKERS
» Aksi Damai MayDay 1 May 2010 Longmarch Bund. HI - Istana Negara & City Touring

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: