Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
rieut.jangar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 15
Age : 33
Lokasi : cianjur ayeuna keur di jogja
Job/hobbies : Mencetan Keyboard
Humor : Naon cing?
Registration date : 20.11.08

PostSubyek: Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D   21/11/2008, 00:35

Assww...

Baraya sunda masyarakat bandung salapan... nyoyobianan ieu mah aya nu gaduh laguna
surabi haneut ti bungsu bandung - teh iyar... cik di share atuh simkuring nuju di pangumbaraan
asa rada sesah milari lagu anu samodel kitumah katingali huntu

hatur nuhun sateacanan
budak rieut bajak laut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/enangyusuf
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: barade surabi   21/11/2008, 01:47

wakakakkak, angger tah si eta menta surabi haneut, sugan teh geus meunang kang uy. padahal mah urang sok ngaliwat ka tukang surabi teh. ngan mikir na da lamun mawa ge percuma pas panggih jeung nt mah pasti teu haneut deui, kumaha atuh sanes teu hoyong ngabantos. punten ah, cik tah lur tulungan nu keu nyiram yeuh.....
hoyong surabi hanceut cenah......
mang woi...baso samangkok mang, kela ah ngabaso heula.. lol! lol! lol! meungpeun meungpeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D   3/12/2008, 12:07

Mangga kang rieut disedot laguna Didieu
mudah2an kaanggo

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D   3/12/2008, 16:49

ngelel ngelel ngelel denok...bari surabi haneut nu asli na atuhh... :bounce: :bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D   4/12/2008, 12:31

tolombong_awi wrote:
ngelel ngelel ngelel denok...bari surabi haneut nu asli na atuhh... :bounce: :bounce: :bounce:

ari surabi haneut teh naon nya ngahuleng


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Kiwari
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 22.06.10

PostSubyek: Re: Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D   22/6/2010, 15:32

surabi haneut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D   Today at 23:30

Kembali Ke Atas Go down
 
Munut Lagu Manawi Aya Nu gaduh:D
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» share lagu barat (tapi jangan metal :D)
» OOT: Jingle lagu iklan Bentoel yang lama...
» 100 Lagu terbaik sepanjang masa
» SARAN DONK LAGU PERPISAHAN ANAK KELAS XII (Kelas 3 SMA)???
» Song of The Day

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Musik-
Navigasi: