Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
rieut.jangar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 15
Age : 33
Lokasi : cianjur ayeuna keur di jogja
Job/hobbies : Mencetan Keyboard
Humor : Naon cing?
Registration date : 20.11.08

PostSubyek: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   20/11/2008, 22:26

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Nepangkeun baraya, simkuring jalmi rieut bade ngiring ngariung mungpulung sareng baraya sunda khususna masyarakat bandung salapan... katingali huntu


Hatur nuhun...
Budak Rieut bajak laut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/enangyusuf
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: sok atuh ah   20/11/2008, 22:42

muhun mangga kang, sok di jamin tos lebet ka dieu mah nu asal na rieut jangar teh bakal langkung rieut. sing sumpah na ge sok we raosan. di antos ah sharing elmuna kanggo warga sadayana demi kemajuan negeri dan bangsa ini katingali huntu bungah , lanjut barudak......pak admin. tambihan tah buku absen na... sieun ahk keprok pramuka keprok pramuka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   21/11/2008, 07:58

waalaikum salam.. haturan wilujeng sumping kang jangarrrr cheers cheers cheers mangga ieu panto terbuka salebar-lebarna kanggo kang rieut jangarrr.. katingali huntu ieu forum ngahaja diayakeun kanggo nepungkeun babarayaan wargi sunda dimana bae ayana.. ulah hilap mangga ajak rerencangan anu sanesna....


hiji deui ti sim kuring upami rieut jangan sok tah add id

parame2x

mangga tah sok dijamin tambah rieut sirahhhh...

marangga marangga marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   21/11/2008, 08:23

MAngga kang dihaturanan....kade ah tong seeur gaul sareng kang tolombong awi...bisi tambah jangar ngagoler ahk

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   10/1/2009, 20:14

awewe geulis bari ba

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   11/1/2009, 05:39

aduh eta fanny nu 100% ni ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


awewe geulis bari ba hanet sigana di dempet eta fann



sayaaaaaaannng......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   11/1/2009, 08:44

sok siah asup forum kudu asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Ihwan



Jumlah posting : 1
Registration date : 17.04.09

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   17/4/2009, 08:55

sampurasun..nepangkeun wargi anyar Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   17/4/2009, 10:39

rampess... mangga dihaturan. teras we kalebet

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   20/4/2009, 13:04

ieu uing ti garut..sok lah sing merenah tumaninah,..... loba gaya
tapi jangan bawa nanah,....
komo harga minyak tanah mahal... ngelel
matak ngaraheutan kana manah jalmi alit.... ngabaung


salam pang wanoh deui weh ti uing nyak... asalaman



[HIdup...Hidup..Hidupquote]
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))   Today at 05:21

Kembali Ke Atas Go down
 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,salam pang wanoh ti jalmi rieut;))
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» salam kenal yah wee
» biodata febby
» salam kenal!! Biodata Flow-er-n
» salam kenal dr tokichi
» salam kenal semua halo misiiii

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: