Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 tukang parkir kapiuhan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dadetea
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 16.03.11

PostSubyek: tukang parkir kapiuhan   16/3/2011, 23:02

Keur serius Somad ngatur hayu ah parkir ..maksudna ameh hayu ah teh ngentep rapi
"ya ..ya ...balas kanan dikit ..betul ya lurus ..ke belakang ..ya mundur mundur ..mundur .. bari sorana rada ditarikeun "
Na can beres hayu ah teh parkir ..burinyai wae loba bentang di sirah si Somad ..terus wae ngagoletak dihandapeun hayu ah ..memehan kalindes ban ..meun eta sopir mundur terus.
"Bang kenapa itu tukang parkir dipukulin sampe kelenger gitu" tanya sopir sambil melerai orang yang teru mukulin somad.
'antaparah ieu tukang parkir teh ..make nitah nitah mundur sagala ..jiga mahasiswa wae ..itu dunungan uing teu ridhoeun dititah mundur nyaho !!" walon jelema eta bari nyalukan kabeh baturna .
Sopir teh batan olohok ..ningali ka jero hayu ah sabeulahna ..asana apal ka pejabat eta nya!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Age : 51
Lokasi : bandung
Registration date : 02.11.11

PostSubyek: HARI KESAKSIAN PANCASILA   4/11/2011, 21:28

HARI KESAKTIAN PANCASILA

Jaman harita mah PANCASILA teh masih di agung-agungkeun, meureun presiden salah saurang anu tos nyalametkeun PANCASILA tina gangguan pemberontakan G 30 S PKI anu ngorbankeun 9 jenderal, teu aneh tiap tanggal 1 Oktober sok di ayekeun peringatan Hari Kesaktian Pancasila, kuring boga tatangga ngaranna Mang Emen jeung Mang Jaya eta duaan tatangga teh rada luhur babasaan nana, embung kaelehkeun, dina raraga eta peringatan Mang Emen nyieun Spanduk Gede di imahna ari tulisan nana " PANCASILA TETAP JAYA" ningali tulisan kitu atuh Mang Jaya ge embung kaelehkeun manehna Nyieun Spanduk nu leuwih Gede tibatan Mang emen tulisanna " PANCASILA TETAP EMEN "


Terakhir diubah oleh kang yayat tanggal 9/11/2011, 22:14, total 4 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Age : 51
Lokasi : bandung
Registration date : 02.11.11

PostSubyek: JURAGAN WADUK   4/11/2011, 21:36

Subyek : Juragan Waduk

Kahiirupan jeung milik jelema mah teu bisa di kira, tina kahirupan ngajual kotoran kuda, di jieun pupuk manehna bisa ngajual treukan atuh kahirupan na oge ngaronjat jadi cukup/beunghar ngan nu jadi masalah saatos kahirupan nana ngaronjat manehna kiwari kasohor terkenal di sebut JURAGAN WADUK
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: tukang parkir kapiuhan   Today at 23:00

Kembali Ke Atas Go down
 
tukang parkir kapiuhan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kopdar Ninja's Jaktim & Sekitarnya
» Parkir Khusus 250 di Senayan City Tarifnya Gilaaaaak
» Info parkir khusus N250R Jabodetabek
» Tips : Siasati parkir ninja 250
» Parkir di lobby BSM (BDG)..Sudah tidak bisa..

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Babanyolan / Bobodoran-
Navigasi: