Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Hate Sumoreang.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kidman
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 2
Lokasi : Subang Selatan
Job/hobbies : PENGACARA "Pengangguran Banyak Acara"
Humor : 1 x 1 = 0
id YM : agrestia_rohman
Registration date : 30.09.10

PostSubyek: Hate Sumoreang.....   30/9/2010, 11:50

Peuting harita langit ceudeum
Hiji peuting nu mawa simpe
Reangna gaang nu mawa waas
Dibarengan ngaririncik ci hujan
Nyawang hirup urang nu paanggang

Hate sumeblak pinuh ku hariwang
Inggis anjeun geus teu mikaharep
Hate sumeblak teu geunah cicing
Inggis anjeun geus beunang ku batur

Hate tagiwur ratug tutunggulan
Duh, panutan katineung ati
Iraha urang pateupang deui
Kanyaah anjeun nu moal poho

Waas urang keur pateupang
Ngedalkeun tali asih anu moal leungit
Ayeuna ngan kari waasna
Antara hirup kuring jeung anjeun
Anu pinuh ku rasa cinta

Duh, junjunan ati mustika kadeudeuh
Geura jol nepangan diri
Urang ngedalkeun rasa ka sono
Ngedalkeun rasa kadeudeuh
Ngaitkeun ati ngajadi hiji
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://matahati-koe.blogspot.com
 
Hate Sumoreang.....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: